Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
märts 9, 2014 at 5:16 p.l. #361671
Ott Kiivikas
Membermärts 9, 2014 at 5:20 p.l. #361672Ott Kiivikas
MemberNagu lubatud käis täna ka ülevaatusel Archangel (ehk hr. Maiväli) kõigepealt tegime läbi klassika poosid, et üldse proportsioone hinnata ja peale seda keskendusime physique poosidele rohkem ,sest klassika jaoks natuke veel vara. Vormi osas ka miinimum -4 kilo, selle sihiku panime ka paika eks aeg näitab kuidas vorm tuleb ,praegu peab jalad kõhu alt välja võtma…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2014 at 5:22 p.l. #361673Ott Kiivikas
MemberHolger üllatas heas mõttes ka jalaga – kodustes tingimustes treenides domineeris ilusasti reie nelipealihas, kui vorm veel teravamaks läheb ,siis võib jalg korralikult joonistama hakata.
märts 9, 2014 at 5:29 p.l. #361674Ott Kiivikas
Membermärts 9, 2014 at 5:41 p.l. #361675Ott Kiivikas
Membermärts 9, 2014 at 5:41 p.l. #361676Ak_47
MemberHolger peab õppima naeratama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2014 at 5:46 p.l. #361677Ott Kiivikas
Membermärts 9, 2014 at 5:55 p.l. #361678Archangel
MemberNagu lubatud käis täna ka ülevaatusel Archangel (ehk hr. Maiväli) kõigepealt tegime läbi klassika poosid, et üldse proportsioone hinnata ja peale seda keskendusime physique poosidele rohkem ,sest klassika jaoks natuke veel vara. Vormi osas ka miinimum -4 kilo, selle sihiku panime ka paika eks aeg näitab kuidas vorm tuleb ,praegu peab jalad kõhu alt välja võtma…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, eks pekki on omajagu kaotada. Hea oli, et sinu silma alt läbi sain käia, sest kodus ei oska hinnata. Nii endamisi ma mõtlesin kehakaalu ca. 88kg, täna oli 91.7kg hommikul, seega nii umbes 1-1.5kg panin enda silmaga mööda ning see on samas päris tähtis. Eks ma nüüd jooksvalt vaatan kuidas need viimased kilod liiguvad, sest arvatavasti see lõpp nii sujuv olema ei saa. Aga hea kogemus kindlasti.
Klassika jaoks oleks samuti vaja meeletult lisatööd teha poseerimise näol, lisaks veel vabakava jms. Ning muidugi on ka Eesti tasemel meeletu konkurents, kus niisama möödaminnes osa võttes midagi head ei tuleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Holger üllatas heas mõttes ka jalaga – kodustes tingimustes treenides domineeris ilusasti reie nelipealihas, kui vorm veel teravamaks läheb ,siis võib jalg korralikult joonistama hakata.
Tänud! Jah, jalg on täitsa okei just proportsioonide mõttes, mulle endale tundub ka nii. Ning eks ma teda ikka mitme nurga alt töödelnud olen. Aga selge see, et kui ikka kükki teen kodus 50kg-ga, siis mingit kulturisti jalga ehitada on päris ebareaalne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meeste physique (Nikita kahjus magas keset päeva ja kohale ei ilmunud….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) oleks olnud hea koos teistega joonele panna.Kahju jah, et Nikita ei tulnud, sest temaga võrdlus oleks kindlasti olnud hea võrdlus. Samas nende poosidega jään ma ise suhteliselt rahule. Va. tagant poosid, seda käe puusal hoidmist ja selja laiuse asja pean enda jaoks harjutama. Kuid eest ja küljed usun, et on head. Massi mul on, seega ei teki nö. “lünki” kuskile. Ongi vaja nüüd teravus saavutada, mis asja lõpuni viiks.
Holger peab õppima naeratama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah. Justnimelt, pean õppima. Sest ei oska. Konkreetselt ei oska. Näokuju ja luustik on ka selle koha pealt muidugi kehv, ninakuju jms, mis kõik muudab enamuse naeratuse variantidest jubedaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naeratamisel on eelkõige siis pointi, kui üldpilt paremaks läheb. Kui lõpptulemuseks on mingi jube irvitus vms, siis parem üldse mitte proovida. Ning seekord teadlikult isegi ei proovinud, et mitte mingit lolli irvet näole tekitada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Aga seda harjutab.märts 9, 2014 at 5:57 p.l. #361679vend vähk
ModeratorHolger peab õppima naeratama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin ei ole midagi teha- mõni osav plastiline kirurg saab ilmselt ainult aidata sellist tigedat meest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 9, 2014 at 6:10 p.l. #361681Archangel
MemberSiin ei ole midagi teha- mõni osav plastiline kirurg saab ilmselt ainult aidata sellist tigedat meest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ma lapsepõlves pidevalt ainult liha sõin, siis mu Ema ikka ütles, et liha teeb vihaseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2014 at 6:24 p.l. #361685Ott Kiivikas
Membermärts 9, 2014 at 6:29 p.l. #361687Ott Kiivikas
Membermärts 9, 2014 at 6:37 p.l. #361689Ott Kiivikas
Membermärts 9, 2014 at 6:47 p.l. #361692Ott Kiivikas
Membermärts 9, 2014 at 7:06 p.l. #361693trewe
MemberKõrvaltvaataja kommentaarid-arvamused: Siimu rind-biitseps poosi uus jalgade asetus tunduvalt parem. Archil tuleb physique poseerimine väga loomulikult kui välja arvata küljepoosides jalgade asetus, kõik muu tema ehitust arvestades peaaegu ideaalne. Hendrik peaks palju vabamalt võtma, iga poos on väga üle pakutud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.