Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
veebruar 3, 2012 at 7:24 e.l. #229308
MarkoM
MemberVäike näpukas tuli sisse, võistluskaal oli ikka 64,75kg. Praegusel stardipositsioonil oli hommikune kaal 71.3kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2012 at 7:52 p.l. #228027MarkoM
MemberHeii !
Täna sai siis tehtud tugevam käte trenn. Trenniga jäin rahule, sain jällegi raskust juurde lisada osadele harjutustele…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavaliselt teen ennem trenni 30 minutit jooksu, tavaliselt kuni 9km/h kuid täna olid jalad juba 2 päeva hellad all ning ei olnud kõige parem joosta. Otsustasin, et jätan jooksmise ära ning teen homme eraldi aeroobse päeva, kus teen siis arvatavasti 45 min. – 1h jooksu, vastavalt tunde järgi. Üritan aeroobset ikka koguaeg teha, nädalas korjan kokku vähemalt 2h…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegin täna trennis ka paar videoklippi, et oleks veidi huvitavam ikka postitusi lugeda.
Head vaatamist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=aarnVfhehwM&context=C3799922ADOEgsToPDskLZkkPe9rIJ48eljkmlp1LT
veebruar 3, 2012 at 8:35 p.l. #227979HyPn0se
MemberTere Sulle, kes Sa seda siin praegu loed.
Olen Sten Richard Oskar ja team Kiivikas verivärske liige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( tervitused siinkohal kõigile tuttavatele, kes kindalsti väga šokeeritud on hetkel seda siin lugedes)Vanuseks on siis 18 ja spordiga tegelenud väga pikalt. 8 aastat sai tegeldud minu arvates ühe raskeima ja suursuguseima alaga- Kreeka-rooma maadlusega. Ei saa öelda,et tulemusi ei oleks olnud ja päris andetu kuid kahjuks suhteliselt õnnetu saatusega pidin pärast mitmeid raskeid vigastusi sellest alast loobuma.
Jõusaaliga saigi alustatud 2008 pärast esimest suuremat vigastust, milleks oli küünarliigese välja sopistumine. Kuna ei armasta uisapäisa tegutsemist, siis viisin end kohe alguses kurssi treeningutega ja ka mingil määral toitumisega ning tulemused olid minu silmis vägevad- lisandus aastaga 18kg kehakaalu( võrdluseks siis 2007 aasta lõpus tulin Eesti meistriks 47kg kategoorias)
Pärast seda sai tagasi maadluse juurde tuldud, kuid pisik oli juba sees toimetamas ja ka edaspidi maadluse kõrvalt käisin regulaarselt ja korralikult trennis, kuid prioriteet oli maadlus ja jõuksis tegin n.ö jõudu peale.
Järgnevate vigastustega toimus taas suur areng kehakaalu osas kuid niipalju muutus, et otsustasin maadlusest loobuda.
Praeguseks siis olen 2 aastat tõsiselt ainult jõusaalile pühendunud ja kaal on hommikul tühjalt 91,5-92kg(pikkust 188cm)
Eesmärgid on olemas ja ei lenda madalalt aga ei hakka neid siin lahkama, tegelikult ei tahtnud eriti siin üldse sõna võtta, tahtsin n.ö mees metsast olla, aga kuna mind team Kiivika koosolekul nii hästi vastu võeti ja ma nii palju positiivsust ja motti juurde saanud, siis kavatsen ka edaspidi enda tegemistest rohkem kajastada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siinkohal mainiksin ära, et Aire areng on meeletu ja tulemus on vääga kena. Samuti tahaksin Markot kiita, kes enda kaalu ja vanuse kohta teeb ikka väga korralike raskustega trenni.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piltidega olen kitsi, sest ega ei ole mingeid pilte teinud kuid kui Lp Ott mulle lähiajal vastused ja pildid ära saadab, siis luban, et panen võrdluse pildid ka üles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pühapäeval siis loodan teisigi liikmeid näha ja loodetavasti saab ka kohe meeldiv kontakt loodud.

Parimat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2012 at 8:49 p.l. #227938Ott Kiivikas
MemberTore, et üha uued ja uued liikmed endast märku annavad, peab tunnistama et juba järgmiseks nädalaks on ülevaatusajale kutsutud kaks uut potentsiaalset liiget. Selge, et ega ka treenerina ei ole kulturismis 100 võistlejaga korraga tegeleda, kuid hetkel otsin veel andekaid noori, kes on otseselt valmis lavale astuma või tegema seda lähiajal. Eks varsti tuleb hakata rõhuma kvaliteedile, kuid nagu teate siis püramiidi alumine osa peab olema lai , et mõni neist meestest ka tippu jõuaks…
veebruar 3, 2012 at 8:50 p.l. #227932Ott Kiivikas
MemberTere Sulle, kes Sa seda siin praegu loed.
Olen Sten Richard Oskar ja team Kiivikas verivärske liige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( tervitused siinkohal kõigile tuttavatele, kes kindalsti väga šokeeritud on hetkel seda siin lugedes)Vanuseks on siis 18 ja spordiga tegelenud väga pikalt. 8 aastat sai tegeldud minu arvates ühe raskeima ja suursuguseima alaga- Kreeka-rooma maadlusega. Ei saa öelda,et tulemusi ei oleks olnud ja päris andetu kuid kahjuks suhteliselt õnnetu saatusega pidin pärast mitmeid raskeid vigastusi sellest alast loobuma.
Jõusaaliga saigi alustatud 2008 pärast esimest suuremat vigastust, milleks oli küünarliigese välja sopistumine. Kuna ei armasta uisapäisa tegutsemist, siis viisin end kohe alguses kurssi treeningutega ja ka mingil määral toitumisega ning tulemused olid minu silmis vägevad- lisandus aastaga 18kg kehakaalu( võrdluseks siis 2007 aasta lõpus tulin Eesti meistriks 47kg kategoorias)
Pärast seda sai tagasi maadluse juurde tuldud, kuid pisik oli juba sees toimetamas ja ka edaspidi maadluse kõrvalt käisin regulaarselt ja korralikult trennis, kuid prioriteet oli maadlus ja jõuksis tegin n.ö jõudu peale.
Järgnevate vigastustega toimus taas suur areng kehakaalu osas kuid niipalju muutus, et otsustasin maadlusest loobuda.
Praeguseks siis olen 2 aastat tõsiselt ainult jõusaalile pühendunud ja kaal on hommikul tühjalt 91,5-92kg(pikkust 188cm)
Eesmärgid on olemas ja ei lenda madalalt aga ei hakka neid siin lahkama, tegelikult ei tahtnud eriti siin üldse sõna võtta, tahtsin n.ö mees metsast olla, aga kuna mind team Kiivika koosolekul nii hästi vastu võeti ja ma nii palju positiivsust ja motti juurde saanud, siis kavatsen ka edaspidi enda tegemistest rohkem kajastada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siinkohal mainiksin ära, et Aire areng on meeletu ja tulemus on vääga kena. Samuti tahaksin Markot kiita, kes enda kaalu ja vanuse kohta teeb ikka väga korralike raskustega trenni.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piltidega olen kitsi, sest ega ei ole mingeid pilte teinud kuid kui Lp Ott mulle lähiajal vastused ja pildid ära saadab, siis luban, et panen võrdluse pildid ka üles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pühapäeval siis loodan teisigi liikmeid näha ja loodetavasti saab ka kohe meeldiv kontakt loodud.

Parimat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten, huvitav kas sul on mõni pilt selelst ajast kui olid 47 kilo – ma võiks võrdluseks panna pildi kus sa oled siis 92 kilo ja seda sisuliselt 4 aastase vahega praktiliselt kahekordistada kehakaal…
veebruar 3, 2012 at 8:58 p.l. #227874Ott Kiivikas
MemberHeii !
Täna sai siis tehtud tugevam käte trenn. Trenniga jäin rahule, sain jällegi raskust juurde lisada osadele harjutustele…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavaliselt teen ennem trenni 30 minutit jooksu, tavaliselt kuni 9km/h kuid täna olid jalad juba 2 päeva hellad all ning ei olnud kõige parem joosta. Otsustasin, et jätan jooksmise ära ning teen homme eraldi aeroobse päeva, kus teen siis arvatavasti 45 min. – 1h jooksu, vastavalt tunde järgi. Üritan aeroobset ikka koguaeg teha, nädalas korjan kokku vähemalt 2h…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegin täna trennis ka paar videoklippi, et oleks veidi huvitavam ikka postitusi lugeda.
Head vaatamist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=aarnVfhehwM&context=C3799922ADOEgsToPDskLZkkPe9rIJ48eljkmlp1LT
Marko, tänud jällegi video eest, ausalt öeldes juba neid vaadates saan sind juhendada…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Triitsepsi puhul, kui tahad jämedamaid käsi, keskendu ekstsentrilisele faasile ehk allalaskmisele, seal tekidad sa lihastes mikrotraumad ja sunnid sinna liha peale kasvatama, praegu keskendud sa kontsentrilisele faasile, kuid see ei ole arengu seisukohast peamine. Seega võta raskust maha, isegi suure raskuse puhul, peab säilima liigutuse amplituut! Usu mind, et aja jooskul saad ka nii raskust lisada. Biitsepsi puhul oli asi parem, viskasid küll kehaga üles, kuid seal oli liigutuse puhul vähemalt täisamplituud ja alla lastes proovisid pidurda.veebruar 3, 2012 at 9:04 p.l. #227840HyPn0se
MemberSten, huvitav kas sul on mõni pilt selelst ajast kui olid 47 kilo – ma võiks võrdluseks panna pildi kus sa oled siis 92 kilo ja seda sisuliselt 4 aastase vahega praktiliselt kahekordistada kehakaal…

peaks kuskil olema mõned pildid maadlusvõistlustest küll jh. ja kehakaal on olnud ka siin 94.5kg ja seda veel 2011 aasta suve algul, seega on kiiremini see kaal tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2012 at 12:47 e.l. #227560Sarge
MemberMarko, tänud jällegi video eest, ausalt öeldes juba neid vaadates saan sind juhendada…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Triitsepsi puhul, kui tahad jämedamaid käsi, keskendu ekstsentrilisele faasile ehk allalaskmisele, seal tekidad sa lihastes mikrotraumad ja sunnid sinna liha peale kasvatama, praegu keskendud sa kontsentrilisele faasile, kuid see ei ole arengu seisukohast peamine. Seega võta raskust maha, isegi suure raskuse puhul, peab säilima liigutuse amplituut! Usu mind, et aja jooskul saad ka nii raskust lisada. Biitsepsi puhul oli asi parem, viskasid küll kehaga üles, kuid seal oli liigutuse puhul vähemalt täisamplituud ja alla lastes proovisid pidurda.Ja nii ongi.
Suured raskused on küll toredad, aga kui nende üle kontrolli pole, siis pole ka väga suurt kasu arengus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Endal oli samamoodi, et hakkas juba tunnetus trennis kaduma ja raskused ainult suurenesid, siis hakkasin mingi hetk oma tehnikat analüüsima ja sain aru, et peaksin oma raskused hetkel külmutama ja keskenduma rohkem ekstsentrilisele faasile ja tehnikale. Pärast seda ma ei suuda ennast liigutadagi, kuna lihasvalu on ikka päris ränk järgmisel-ülejärgmisel päeval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kusjuures triitsal plokil sirutamisel vähendasin raskust 20% ja lihas läks rohkem täis ja tundsin, et sellest oli rohkem kasu kui punnitamisel. Proovi ise ka järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.PS! Ott, Sa oled väga tubli ja potentsiaalse õpilasele endale saanud. Loodan suuri tegusid!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2012 at 7:34 e.l. #227495Ott Kiivikas
MemberTänud, eks ma usun, et lisaks Markole on mule seal neid potensiaalselt häid õpilasi veel eks aeg näitab ,kellest mis tuleb, kuid olilne on see et poistel on eesmärgid ja tahe ja küll me oma laiast kogemustekohvrist neile ka nõuandeid anname, et nende tegevust õigesse kohta suunata.
veebruar 4, 2012 at 7:36 e.l. #227485Ott Kiivikas
Memberpeaks kuskil olema mõned pildid maadlusvõistlustest küll jh. ja kehakaal on olnud ka siin 94.5kg ja seda veel 2011 aasta suve algul, seega on kiiremini see kaal tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea, mul on arvutis su viimase poseerimise pilt panna võrdluseks kõrvale, muideks kas ma olen sulle need saatnud? Teen neis iga nädal ja enam ei mäleta, kes on saanud ja kellele olen nö võlgu. Põhimõtteliselt sa siis 4 aastaga 2 kordistasid oma kehakaalu 47×2 =94kilo…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2012 at 8:25 e.l. #227439HyPn0se
MemberVäga hea, mul on arvutis su viimase poseerimise pilt panna võrdluseks kõrvale, muideks kas ma olen sulle need saatnud? Teen neis iga nädal ja enam ei mäleta, kes on saanud ja kellele olen nö võlgu. Põhimõtteliselt sa siis 4 aastaga 2 kordistasid oma kehakaalu 47×2 =94kilo…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina pole saanud ei pilte ega ka kavadele vastuseid, seega minu ees n.ö võlglane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga piltide kohapealt veel niipalju, et arvuti vahetusega läksid enesel need kaduma, küsin endise treeneri käest,et ehk temal on veel need kuskil klubi arhiivides alles, loodetavasti on.veebruar 4, 2012 at 8:44 e.l. #227379Ott Kiivikas
MemberMa loodan ,et sul selle vastu Sten midagi ei ole kui panen nö stardiks sinu esimese ülevaatuse mõned pildid siia, sest häbeneda ei ole siin midagi, ei ole just palju 18 aastaseid poisse kellel selg nagu laudauks lai on. Jalgadega hakkame tööle ja küll see “Nõiamaja” ka korraliku vundamendi saab..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd olen osa võlast kustutanud…
veebruar 4, 2012 at 9:01 e.l. #227355Ott Kiivikas
Memberveebruar 4, 2012 at 9:04 e.l. #227351AnneP
MemberWow, this thread is full of impressive transformations, young talent and good bodybuilding spirit, keep kicking ass kids!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2012 at 9:05 e.l. #227345rennosport
MemberMis harjutusi sa oma poistele teed, et kõigil ilusad kõrged biitsepsid on:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.