Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2012 at 6:51 e.l. #230585
Aile
MemberHei, hei kõikidele praegustele ja tulevastele Team Kiivikase liikmetele ja foorumi lugejatele.
Fitness.ee all kannan ma nime BRIKI, kuid päris elus olen Aire Lossmann. Teen väikse tutvustuse enda kohta, milleks tuleb ajas mitu head aastat tagasi minna.
Esimest korda elus astusin ma jõusaali aastal 2006 ja mitte üldse Eestis vaid Ecuadoris, kus ma parajasti õppisin. Polnud muud eesmärki kui Lõuna- Ameerika heast elust tekkinud liigset kehakaalu natuke maha raputada. Mäletan, et meie klubis oli treeneriks tillukene naine, kes alles oli emaks saanud, kuid ta vorm oli lausa super. Uurides lähemalt, selgus, et ta tegeleb bodyfitnessiga ja nähes ta pilte ning auhindu, tahtsin rohkem uurida selle spordi kohta. Sealse elukorralduse tõttu oli saalis käimine aga rohkem ajaviide kui tõsine treening.
2007 aastal kodumaale naastes oli mul kindel plaan ennast vormi ajada (kaal kuskil 65- 67 kg kui õigesti mäletan) aga selleks oli vaja kedagi, kes oskaks mind juhendada ja suunata. Peale paar kuud kestnud otsinguid sattusin ma fitness.ee foorumisse ja esitasin seal küsimuse: ” Kus teha algust naiste fitnessiga”? Tänu foorumile tutvusin ma Ott Kiivikaga, kes lahkesti mind Reval Sporti kutsus ja alates 2008 aprillist hakkasin jõusaaliga rohkem tegelema.
Vaikselt sai liigutud ning kaal langes ja keha muutus. Eks toitumine on olnud alati minu jaoks kõige raskem osa ja on ka seda praegu. Kui ma õigesti mäletan siis kaalusin kuskil 61- 62 kg
.Aastal 2009 kolisin ma Saaremaale ja liitusin jõutõstjatega, kes minu kooli jõusaalis Jaan Salu juhendamisel rasket trenni tegid. Ka sinna sattumine oli juhus, sest otsustasin osaleda koolis korraldatud sangpommi rebimise ja tõukamise võistlustel, mille tulemusena kutsus Salu mind poistega ühte trenni. Kes Jaani teab siis tema käe all on sündinud mitu Euroopa ja maailmameistrit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võistlusteks hakkasin ma teadlikult valmistuma 2009 september ja dieet kujunes meeletult pikaks sest lavale astusin ma esimest korda 21. märtsil 2010 LEKV. Nendele võistlustele järgnes Reval Cup ja Eesti karikavõislused, olles kaalu langetanud 46,8 kg peale.
Hoolimata sellest, et olen võistlus pausi pidanud pea 2 aastat juba, käin ma ikka trennis ja võistlusplaane pole ma maha matnud. Hetkel on suund võetud bikini fitnessi suunas, arvestades mu keha iseärasusi.
Samuti olen ma proovinud oma panust anda Eestis kulturismi ja fitnessi edendamisele. Kõige õnnelikum olen ma ehk selle üle, et suutsin Eestis korraldatud klassikalise kulturismi MM-l kohtuniku eksami positiivselt sooritada ja oman nüüd IFBB rahvusvahelise kohtuniku litsentsi

Aasta 2007. Kaal siis kuskil 65- 67 kg
2010 LEKV. Kaal 49 kg
Pilt peale karikavõistlusi. Hommikune kaal oli 46.8 kg aga siin siis juba laetud korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2 kuud tagasi tehtud reispilt Kaunases
Väga tubli!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina oma 75 kg ei kippunud kuskile pildile…kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks ka enne ja pärast võtta olnud.veebruar 2, 2012 at 6:54 e.l. #230532Ott Kiivikas
MemberJah Aire vaatamata loodusjõududele on teinud ära suure töö, tubli.
veebruar 2, 2012 at 7:39 e.l. #230491tarmop
MemberAire super sexy
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2012 at 8:12 e.l. #230387IVARK
MemberVäga tubli Aire!
veebruar 2, 2012 at 9:03 e.l. #230316Draakon40
MemberTubli tõesti, mäletan su esimest võistlust Lõuna-Eestikatel:) Hea algus ja nüüd aga edasi.
Kui pikk sa Aire oled, et nii vähe oled kaalunud?
veebruar 2, 2012 at 10:49 e.l. #230168BRIKI
MemberTubli tõesti, mäletan su esimest võistlust Lõuna-Eestikatel:) Hea algus ja nüüd aga edasi.
Kui pikk sa Aire oled, et nii vähe oled kaalunud?
Pikkus 159-160 cm. Olenevalt kas siis õhtul v hommikul mõõdetud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2012 at 6:40 p.l. #229556Ott Kiivikas
MemberTäna toimus siis järjekordne ülevaatus ja sai ka pildimateriali ülev võetud eks esimesel võimalusel panen välja. Pilt mis avanes oli valdavalt positiivne, seega õpilased arenevad tasapisi. Kuidas siis teistel liikmetel täna treeningud läksid?
veebruar 2, 2012 at 7:11 p.l. #229545MarkoM
MemberHeii !
Tänane päev on tegemisi täis olnud, kahjuks trenni täna ei saanud minna, erinevatel põhjustel. Plaan siis homme teha tugevam tricepsi, bicepsi trenn, kui õnnestub siis üritan teha ka video mõnest harjutusest…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olgem ausad, täna on jalad päris hellad all eilsest jalatrennist, koolis oli tükk tegemist, et trepist üles-alla liikuda…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlesin, et lisan lõppu ka ühe pildi, kuid ei saa aru kust seda teha, kui keegi teab kuidas arvutist pilti siia lisada, siis igasugune nõu on tere tulnud…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pilt siis tehtud 30.oktoobril Eesti meistrivõistlustel lava taga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2012 at 7:38 p.l. #229536PaulR
Member1 võimalus : http://www.upload.ee
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2012 at 7:51 p.l. #229532MarkoM
MemberTänud Paul!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2012 at 8:41 p.l. #229483BRIKI
MemberSiis kui mina Revalisse jõudsin olid teiste trennid juba lõppenud
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga piinasin tuharat korralikult!veebruar 2, 2012 at 8:51 p.l. #229474trewe
MemberMarko, palju kaalu ja pikkust praegu on? Mis kaal eestikatel oli?
veebruar 2, 2012 at 8:56 p.l. #229472MarkoM
MemberHetkel on hommikune kaal 70.4kg ja pikkus 174cm. Eesti meistrivõistlustel oli kaal 74.75 kg
veebruar 2, 2012 at 9:21 p.l. #229466Ott Kiivikas
MemberIkka 64 ….kg, muidu oleksid ikka korraliku tagasiminekut näidanud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2012 at 9:22 p.l. #229445trewe
MemberKas peale eestikaid jätkasid siis rasva kaotamisega, et stardikaal praegu madalam, kui viimane võistluskaal?

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.