Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
oktoober 10, 2012 at 4:47 p.l. #326628
Kristjan-Johannes Konsap
Memberoktoober 10, 2012 at 4:49 p.l. #326630Kristjan-Johannes Konsap
Memberoktoober 10, 2012 at 4:52 p.l. #326631Kristjan-Johannes Konsap
Memberoktoober 10, 2012 at 5:20 p.l. #326632Samakamees
MemberHops, mõlemad minu musid saalis samal ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Stalk mode ONE: Ja muidugi väga tore, et mind ära pole unustatud ja tehakse ikka neid “special for me” klõpse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2012 at 8:31 p.l. #326649vAleksei
Memberoktoober 12, 2012 at 7:45 p.l. #326806lkv
MemberVeidi on veel jäänud ja siis saab Salmes laval ära käia. Ütleme nii, et ei jõua ära oodata.. nüüd saab juba mõelda, et kõigest nädal aega veel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eesti Meistrivõistlused 2011, bodyfitnessi juuniorid
Koolis on mõni päev tore, mõni päev mitte nii tore.. raske on keskenduda, eriti, kui loengud on suurtes saalides, aga saab hakkama. Muide, vasakul on Maarja, kes nüüd tänu minule julgeb ka jõusaalis trenni teha! Ärge siis väga jõllitage Revalis, ta veel natukene arglik!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kursaõdedel on muidugi vahva minu muutust jälgida. Eelmise õppeaasta algul nad veel ei osanud seda aimata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd see sügis juba teati, millega ma tegelen ja ei suudetud ikka ära imestada, kui väikeseks ma jäänud olen.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi pildid on jumala erinevates kohtades tehtud jne, aga mingi aimu saab ikka. Viimast pilti näete siis järgmine pühapäev Salmes...ja paar harjutust tänasest trennist. Jõudu teen keskmiselt, hoian pigem intensiivsust üleval ehk trennid kestavad keskmisel umbes 50 min. Aeroobset vähendan järgmisel nädalal pisut, enne Lätit tegin ka nii ja see mõjus päris hästi. Samuti on need super pilatese rullid väga kasulikud, jalad pole enam kanged.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2012 at 8:44 p.l. #326811Ott Kiivikas
MemberHops, mõlemad minu musid saalis samal ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Stalk mode ONE: Ja muidugi väga tore, et mind ära pole unustatud ja tehakse ikka neid “special for me” klõpse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin ei või Samakat rohkem erutada, muidu on iga öösel märjad unenäod….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2012 at 1:11 p.l. #327051lkv
MemberEelmine aasta osalesin ise ka sellel võistlusel, tore.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eelmise aasta teema siin.

Rattarada oli seekord selline
oktoober 17, 2012 at 6:34 e.l. #327174lkv
MemberIrvingia on uuringutes väga kõva, paneb näiteks rasvarakud väga hästi käituma eri signaalainete vallandamise osas, aga kasutajad miskipärast eriti ei kiida. Kõik uuringud on tehtud kusagil Aafrikas ühe inimese poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga spray, wtf, kuhu seda lastakse?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina lasen keele alla, hoian veidi suus ja siis neelan alla..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes tahab ise seda proovida, siis seadke sammud Sparta FitShopi.

Koostis: Aafrika Mango ekstrakt (Irving gabonesis), India Mango ekstrakt (Mangifera Indica), mango maitseaine, kaaliumsorbaat, naatriumbenzoaat, alkohol, vesi.
Maksimaalne päevane annus: 15 pihustust=2ml, sisaldab 300 mg Aafrika Mango, 250 mg India Mango ekstrakti.
oktoober 17, 2012 at 10:46 e.l. #327193Ak_47
Member42€ eest võin ma sulle 3 korda päevas helistada järgmise 6 kuu jooksul, et siis meelde tuletada (või lisatasu eest ka karjuda), et sa vähem sööks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit: 40€ euro eest, kui tellid teenuse järgmise 10minuti jooksul!
oktoober 17, 2012 at 11:45 e.l. #327199lkv
MemberEks sellel ole tõesti päris krõbe hind, aga mis kellelegi aitab. Minu meelest on see selline abistav vahend, st kui mõtled, et tahaks süüa, siis pihustad sprayd. Samamoodi võtab mõni lonksu vett, kui tahaks midagi head. Väiksena olin ma üks neist tüdrukutest, kellele meeldis küüsi närida – ema ostis spets küünelaki, mis maitses väga rõvedalt. Selle mõju oli muidugi nii tugev, et pidin krõpse kausist tangidega sööma, puuvilja ei saanud süüa, sest küünelakk jättis maitse õunale külge. Lõpuks ma lihtsalt otsustasin, et tahan süüa normaalselt – ei lakkinud sellega enam küüsi ning küünte närimine ununes.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arvamuse kohaselt on 99% toitumine+treening, mis aitab alla võtta, abistavad vahendid (olgu see siis konkreetne spray või erinevat rasvapõletajad) on 1%. Samamoodi küsin ma igalt kliendilt, kes tuleb FitShopi ja soovib kohe suuri lihaseid ning rasva vähenemist, kuidas tal toitumisega on. Ei saa loota, et kui baas on mäda, siis väike detail koguplaani ilustab.

Selle dieedi puhul kasutasin Fast Burnerit, eesmärk oli saada pigem just enne trenni energiat, mida see ka andis – lükkas vere paremini käima trennis. Seda ma ei lootnudki, et Burner töö minu eest ära teeks. Fasti Burneri puhul meeldib mulle see, et seal pole sees kofeiini. Muidugi saaks ka ilma Burnerita, aga kui võimalus on olemas, siis miks mitte. Kasutama hakkasin ma seda dieedi teisel poolel, alguses läheb kaal niikuinii kenasti alla ja ei näe mõtet lülitada kohe alguses abivahendid sisse.
All pildil siis minu hetk tagasi söödud eine – kanepiseemnete, kurkumi ja kookosõliga praetud kanafilee koos juurviljadega, millele lisasin erinevaid ürte. Taamal näete minu edevat toidukotti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ELU PARIM OST – nõustun Kirbuga!Sinna mahub sisse kaks suurt karpi ja üks väiksem ja muidugi ka super vidin, millega kõike süüa annab.
Kuidas vorm on? Kas sa oled näljane? Näita kõhtu!!! – põhiküsimused, mida inimesed hetkel uurivad. Vormi näete pühapäeval, ise olen sellega rahul. Mingit meeletut nälga ei tunne, pigem väljendub see lihtsalt väsimuses ja energiapuuduses, mis annab õppimises tunda, aga jäänud on nii vähe veel!
Kuidas hoida motivatsiooni viimasel nädala üleval? Reval Spordis on näha nii palju võistlejaid, kes küll naeratavad, aga silmadest näed seda väsimust – see ongi motiveeriv, et ma pole üksi. Samamoodi iga päev panna selga bikiinid, teha poosid läbi.. vaadata võistuste videosid. Viimasel nädalal vähemalt korra päevas kujutan ette, kuidas ma lähen lavale, teen T-walki, poseerin jne. Mõtted on juba soengu, meigi, grimmi peal. Jan Tana koorijaga koorimine – see lõhn tähendab, et võistlused on lähedal!
Eks pärast võistluseid tulevad ka pisut asjalikumad postitused – kokkuvõte ettevalmistusest (võrdlus eelmisega), kohanemine ”off-seasoniga”, uute eesmärkide püstitamine.. Hetkel ootab mind aga Kiviõli terivseprofiili analüüs. Kohtume õhtul trennis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 17, 2012 at 1:33 p.l. #327222AlanBStard
Moderator42€ eest võin ma sulle 3 korda päevas helistada järgmise 6 kuu jooksul, et siis meelde tuletada (või lisatasu eest ka karjuda), et sa vähem sööks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit: 40€ euro eest, kui tellid teenuse järgmise 10minuti jooksul!
Mina pakun teenust 50 euro eest aga helistan tervelt 4x päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Katsetes oli palju huvitavam mõju. Näljal on ka hulk negatiivseid mõjusid aga Irvingia blokeeris need ära, nt pani rasvarakud adiponektiini vallandama.
Ma müüks teda hoopis tervisetootena südamehaigetele, kui need meditsiinisüsteemist vaimses sõltuvuses ei oleks.
oktoober 17, 2012 at 5:30 p.l. #327235Ott Kiivikas
MemberFasti Burnerit olen ka ise kogu ettevalmistuse käigus kasutanud ja midagi see ikka teeb, vähemalt mulle tundub, nii sest see ettevalmistus on lõppkuivust silmas pidades läinud nagu libedamalt, seda enam et 3 nädalat minna ja enam rabelema ei pea, saan teha rahulikult eks vormi hinnangu annavad vaatajad pühapäeva õhtul Salmes.
oktoober 17, 2012 at 8:26 p.l. #327256HyPn0se
MemberReval Spordis on näha nii palju võistlejaid, kes küll naeratavad, aga silmadest näed seda väsimust – see ongi motiveeriv, et ma pole üksi.
Lihtsalt liiga hästi öeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ülejäänud tekst oli ka muidugi tore, aga selle lause pidin kohe eraldi esile tõstma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2012 at 5:07 p.l. #327492lkv
MemberMikk pani mulle ka seekord grimmikihi alla, kasutan vana head Jan Tanat seekord.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel asjatab ta Salmes ning paneb kõik paika, et stream homme toimiks!Meeleolu on äksi täis, tahaks juba lavale! Söögid on valmis, kotid on pakitud.
..ja siin minipilt Teile… kogu paketti näete homme laval, mina annan endast parima! Kohtume Salmes!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.