Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 30, 2012 at 1:55 p.l. #235764
Rainerr
MemberPlaan on teha ära ka kulturismi- ja fitnessitreeneri I astme paberid…
Mina kaa!
jaanuar 30, 2012 at 7:26 p.l. #234960MarkoM
MemberHeii !
Kirjutan siia veidi ka enda valmistumisest võitlusteks ning tegemistest.
Otsustasin siis kaasa teha ka 2012 aasta kevadhooaja. Plaanin siis võistelda järgmistel võistlustel: Reval-Cup, Lõuna-Eesti lahtised karikavõistlused (siinkohal tervitan Tartu poisse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ning viimasena siis Eesti karikavõistlused. Põhirõhk läheb siis Eesti karikavõitluste peale.23. jaanuaril läksin ka dieedile, kaalulangus toimub samuti võrdlemisi rahulikus tempos, 0.5kg nädalas.
Trenni üritan ka ikka teha, täna sai saalis tehtud korralik seljatrenn, millega jäin väga rahule
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Tänase trenni pärliks said peamiselt kõik harjutused, kus sooritasin enda isiklikud rekordid:
1) Ploki tõmbed ette laialt ülevalt: 100kg/ 5x
2) Ploki tõmbed ette kitsalt üleval: 100kg/ 6x
3) Hantli tõmbed küljele ühe käega: 80kg/ 5x
4) Kangi tõmbed vastu kõhtu kummargil: 100kg/ 5x
5) Jõutõmme: 120kg/ 5x
6) Trapets Smithil: 160kg/ 5x
Tehke ikka trenni ja pidage vastu !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 30, 2012 at 7:37 p.l. #234925Ott Kiivikas
MemberTere kõigile, tore et aktiivsus on peale eilset koosolekut olemas ja üha sisukamaid postitusi hakkab tulema. Ei olnud täna kontoris mahti eilset protokolli laiali saata, päev oli tihe nagu esimine töönädala tööpäev alati, kuid proovin seda teha lähipäevil.
Homme teavitan kas neljapäeval teeme ülevaatuse – sest pean kella 18 Eesti muusikaauhindade gala proovi minema, helistan äkki saan otse õhtusele osale minna, et mitte jobutada.
veebruar 1, 2012 at 7:28 p.l. #231132MarkoM
MemberHeii!
Pikk päev õhtus, paar tundi tagasi andsin ühe vägeva mustkunsti show mustamäe mängutoas, hea tunne kohe kui saab kellegi sünnipäeva lõbusamaks muuta …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna tegin saalis tugevama jalatrenni, millega jäin rahule, siin-seal sain ikka raskust juurde panna ning progress toimub.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tervet jalatrenni ei hakka siia täna lahti kirjutama, küll tegin kaks uut videot.
Head vaatamist !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 1, 2012 at 7:39 p.l. #231106Ott Kiivikas
MemberTubli töö Marko, videod on hästi tehtud – mul endal mida õppida….eriti meelolukas taustamuusika, minu nooruspõlv tuleb meelde…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled jõunäitajates korralikult edasi läinud, kui kükis sügavust ka juurde saad siis on väga hea. Selles osas oli tehniliselt parem sääreseeria. Aga igal juhul kiiduväärt töö – ja eeskuju teistele teami liikmetele, kuidas oma tegemisi kajastada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleks kihvt kui viitsid vahest oma mõnda trikki ka näidata – videosalvestusena, arvan et see huvitaks paljusid, et kuidas nö su hobi tegelikuses välja näeb. Ei imesta kui mõni vaataja sind ka oma üritusele kutsub showd tegema.
veebruar 1, 2012 at 7:39 p.l. #231085fantomin
MemberTere!
Olen Rene Jaanus, Team Kiivikas uus liige.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vanus on 20 ja tõsisemalt jõusaaliga olen tegelenud ~5 kuud. Üldiselt trenni hakkasin tegema 13-aastaselt(kui mälu ei peta). Varem olen käinud 4 aastat karates, 1 aasta tae kwon dos ning mõnda aega õppinud veel erinevaid võitluskunste. Koduklubi on Reval Sport. Revaliga sai liitutud juba 5-6 aastat tagasi, kuid algselt seepärast, et karate trennid toimusid mõnda aega seal. Jõusaalis olin varem käinud väga vähe. 2010nda aasta sügisel hakkasin uuesti Revalit külastama: käisin natukene jõusaalis ning mõne aja pärast hakkasin osa võtma ka rühmatreeningutest. Kuni 2011nda aasta sügiseni sai rühmatreeningutes käidud umbes 23-27 trenni nädalas ja selle kõrvale jõusaali vist ainult kord nädalas. Olin juba varem huvitatud kulturismist ja selle kohta palju uurinud ning selle tulemuseks hakkasingi sügisest iseseisvalt jõusaaliga tegelema tõsisemalt. Siiani olen enda tehtud kava järgi trenni teinud ja toitunud natukene teisiti, kui seda olin varem teinud, kuid nüüd siis sai Teamiga liitutud ja ehk professionaalse abiga on tulemused ka kiiremad tulema. Hetkel teen 3 aeroobset treeningut nädalas (BodyJam) ja 4-5 jõusaali korda. Jõusaalis läheb tavaliselt 1,5h-2,5h.
Lisandeid hakkasin alles hiljuti kasutama – Oti soovitusel Hera80, Dextro, Creatine.
Eesmärk on areneda ja lõpuks ikkagi saada oma ala parimaks. Lootused ja ootused on suured ning see on selge, et selle nimel pean vaeva kõvasti nägema – väljakutse vastu võetud!.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsida võib kõike ja hea nõu on ka alati teretulnud. Olge mõnusad!
Siin ka paar vormipilti esimeselt ülevaatuselt 20.01.2012
veebruar 1, 2012 at 7:42 p.l. #231055fantomin
MemberVaatasin Marko videosid – küki oma päris võimas ju. (y) Annab mulle motivatsiooni rohkem jalgadele pühenduda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga tubli jah!
veebruar 1, 2012 at 7:59 p.l. #231034silver92k
MemberMarko jõunäitajad ikka väga ilusad, edu, jõudu ning jaksu edaspidiseks !!!
veebruar 1, 2012 at 8:01 p.l. #231031Ott Kiivikas
MemberJah maja tuleb hakata ehitama vundamendist mitte katusest….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega kes tahab kuturismis üldse kuhugi jõuda hakake kõigepealt kükkima!veebruar 1, 2012 at 8:23 p.l. #231018MarkoM
MemberSuuerd, suured tänud see annab tohutult palju motivatsiooni juurde tegelda asjaga, kui kellegile lähevad korda minu tegemised ja videod
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Jõunäitajad hetkel kasvavad iga trenniga, mis on väga hea, dieedi tingimustes. Võin veel öelda nii palju, et kükkima hakkasin alles september 2010 kui kohtusin Otiga, enne seda sai jõusaalis tehtud muid jalaharjutusi ning kükki sees ei olnud. Tänud Otile, kes rääkis mulle küki vajalikkusest ja siis sai neid tegema hakatud, tol ajal siis 30-40kg…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2012 at 8:25 p.l. #231001Ott Kiivikas
MemberEnamus kodanike kes minu juurde tulevad, suunan ma kõigepealt kükkima…ainuke kes mul karbi lahti võttis ja keda ma kükkima ei saatnud oli õpilane Mikk….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selline Ben Pakulski Eesti variant….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2012 at 9:17 p.l. #230922Janno R.
MemberMarkol kang näeb küll uhke välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> samas tehnikat kõvasti parandada ning siis saab asja küll, põlved käivad ka kükkimise pealt sisse…aga edu Markole ja teistele team Kiivika liikmetele!veebruar 1, 2012 at 9:24 p.l. #230948BRIKI
MemberHei, hei kõikidele praegustele ja tulevastele Team Kiivikase liikmetele ja foorumi lugejatele.
Fitness.ee all kannan ma nime BRIKI, kuid päris elus olen Aire Lossmann. Teen väikse tutvustuse enda kohta, milleks tuleb ajas mitu head aastat tagasi minna.
Esimest korda elus astusin ma jõusaali aastal 2006 ja mitte üldse Eestis vaid Ecuadoris, kus ma parajasti õppisin. Polnud muud eesmärki kui Lõuna- Ameerika heast elust tekkinud liigset kehakaalu natuke maha raputada. Mäletan, et meie klubis oli treeneriks tillukene naine, kes alles oli emaks saanud, kuid ta vorm oli lausa super. Uurides lähemalt, selgus, et ta tegeleb bodyfitnessiga ja nähes ta pilte ning auhindu, tahtsin rohkem uurida selle spordi kohta. Sealse elukorralduse tõttu oli saalis käimine aga rohkem ajaviide kui tõsine treening.
2007 aastal kodumaale naastes oli mul kindel plaan ennast vormi ajada (kaal kuskil 65- 67 kg kui õigesti mäletan) aga selleks oli vaja kedagi, kes oskaks mind juhendada ja suunata. Peale paar kuud kestnud otsinguid sattusin ma fitness.ee foorumisse ja esitasin seal küsimuse: ” Kus teha algust naiste fitnessiga”? Tänu foorumile tutvusin ma Ott Kiivikaga, kes lahkesti mind Reval Sporti kutsus ja alates 2008 aprillist hakkasin jõusaaliga rohkem tegelema.
Vaikselt sai liigutud ning kaal langes ja keha muutus. Eks toitumine on olnud alati minu jaoks kõige raskem osa ja on ka seda praegu. Kui ma õigesti mäletan siis kaalusin kuskil 61- 62 kg
.Aastal 2009 kolisin ma Saaremaale ja liitusin jõutõstjatega, kes minu kooli jõusaalis Jaan Salu juhendamisel rasket trenni tegid. Ka sinna sattumine oli juhus, sest otsustasin osaleda koolis korraldatud sangpommi rebimise ja tõukamise võistlustel, mille tulemusena kutsus Salu mind poistega ühte trenni. Kes Jaani teab siis tema käe all on sündinud mitu Euroopa ja maailmameistrit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võistlusteks hakkasin ma teadlikult valmistuma 2009 september ja dieet kujunes meeletult pikaks sest lavale astusin ma esimest korda 21. märtsil 2010 LEKV. Nendele võistlustele järgnes Reval Cup ja Eesti karikavõislused, olles kaalu langetanud 46,8 kg peale.
Hoolimata sellest, et olen võistlus pausi pidanud pea 2 aastat juba, käin ma ikka trennis ja võistlusplaane pole ma maha matnud. Hetkel on suund võetud bikini fitnessi suunas, arvestades mu keha iseärasusi.
Samuti olen ma proovinud oma panust anda Eestis kulturismi ja fitnessi edendamisele. Kõige õnnelikum olen ma ehk selle üle, et suutsin Eestis korraldatud klassikalise kulturismi MM-l kohtuniku eksami positiivselt sooritada ja oman nüüd IFBB rahvusvahelise kohtuniku litsentsi

Aasta 2007. Kaal siis kuskil 65- 67 kg
2010 LEKV. Kaal 49 kg
Pilt peale karikavõistlusi. Hommikune kaal oli 46.8 kg aga siin siis juba laetud korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2 kuud tagasi tehtud reispilt Kaunases
veebruar 1, 2012 at 9:29 p.l. #230870Angelo
MemberTotaalne muutus : o
veebruar 2, 2012 at 6:04 e.l. #230599LauraL
MemberVauuuu, Aire, lihtsalt super ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.