Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
august 20, 2012 at 11:59 e.l. #322154
rennosport
MemberVäga viisakas vorm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohe näha, et naistega tubli ühistreening olnud, Johnson on parajalt pöördes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2012 at 1:49 p.l. #322163Kristjan-Johannes Konsap
MemberOlin tööl. Muidu oleksin võinud tulla perenaistele seltsi pakkuma.
august 20, 2012 at 8:51 p.l. #322190HyPn0se
MemberEile toimus siis järjekordne ühistreening. Märksõna oli kindlasti naised, sest neid oli eile rohkem esindatud kui mehi, viimased on kuidagi üldse laisalt hakanud kohal käima….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõigepealt õpetasin Raini poseerima, vaikselt hakkab ilmet võtma ja asi paraneb, loodetavasti see kajastub ka võistlustel laval olles.
Pärast vaatasime üle Olegi hetkevormi ja ega tal palju pole vaja sealt maha kaapida kus ta hetkel on, seega kontrolli all nagu alati.
Kõigepealt siis perenaised toimetamas
Selleks ajaks, kui mehed kohale tulevad, on treener juba majast lahkunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isiklikult saabusin 18.50 ja minu kurvastuseks oli treener juba läinud, aga õnneks sai Liisuga veidi lobisetud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2012 at 9:04 p.l. #322192vAleksei
MemberKüsin teie tiimilt ka siin, kes EMV-le juunioritest välja tulevad siis, peale Siimu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? Ma sain aru, et TÜSKist ei tule kedagi :S. Väga jama oleks kahe-kolmekesi laval seista, 5 inimest võiks ikka olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.august 20, 2012 at 9:07 p.l. #322193HyPn0se
Memberküllap siis kohapeal näed, kes ja millises konditsioonis välja tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2012 at 9:11 p.l. #322194vAleksei
Memberküllap siis kohapeal näed, kes ja millises konditsioonis välja tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda kindlasti, arvuliselt võiks ikka ju öelda, kui palju teilt tulijaid on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.august 21, 2012 at 5:37 e.l. #322197Ott Kiivikas
MemberSelleks ajaks, kui mehed kohale tulevad, on treener juba majast lahkunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isiklikult saabusin 18.50 ja minu kurvastuseks oli treener juba läinud, aga õnneks sai Liisuga veidi lobisetud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olin kohal kuni 18.45 ni ja majas olin juba 16.30 kuna osavõtt oli kehvapoolne, siis lihtsalt ei olnud mõtet saalis aega surnuks lüüa ja mõelda, et ehk keegi veel enne lõppu tuleb poseerima….perenaised hakkasid ka selleks ajaks juba lõpetama, nemad said oma õpetussõnad kätte. Seega paluks õigeks ajaks tulla järgmine kord, eriti ülevaatusi teeme kell 17.00 enne trenni.
august 21, 2012 at 5:53 e.l. #322200Kristjan-Johannes Konsap
MemberSeda kindlasti, arvuliselt võiks ikka ju öelda, kui palju teilt tulijaid on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Minu arust peale Siimu veel üks juunior. Eelmistel lehtedel ka pildid olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2012 at 9:09 e.l. #322212lkv
MemberSain just vere biokeemia tulemused – kõik tulemused on väga head. Kontrolliti B grupi vitamiine, Mg, Ca, D vitamiin, foolhape, raud. Arst soovitas jätkata nii nagu hetkel olen teinud.
Fastil ei ole vitamiine, seetõttu kasutan Olimpi omasid. Vastus ka ehk neile, kes küsivad, kas Olimpi vitamiinid ja mineraalid toimivad – toimivad! Saadaval kõikides FitShopides.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Õhtul Reval Sporti; täna plaanis aeroobne ja ilmselt pistan oma jala ka rühmatreeningusse – pilatesesse. Hea vaheldus.
august 21, 2012 at 11:14 e.l. #322217HyPn0se
MemberOlin kohal kuni 18.45 ni ja majas olin juba 16.30 kuna osavõtt oli kehvapoolne, siis lihtsalt ei olnud mõtet saalis aega surnuks lüüa ja mõelda, et ehk keegi veel enne lõppu tuleb poseerima….perenaised hakkasid ka selleks ajaks juba lõpetama, nemad said oma õpetussõnad kätte. Seega paluks õigeks ajaks tulla järgmine kord, eriti ülevaatusi teeme kell 17.00 enne trenni.
Eiei, ega ma ei teinudki mingeid etteheiteid, pigem tahtsin öelda, et Team Kiivika meesperet pole mõtet nii vara maha kanda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise ei saanud varem tulla, sest keegi peab pühapäeval ka ju tööd tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eile Revalis tahtsin küsida, kas on neljapäeval ülevaatus või mitte, aga ei tahtnud jalatrenni segada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui on ülevaatus, siis minul oleks võimalik tulla alles kuskil 19.30, sest olen päevases vahetuses ja pühapäeval on ühistreeningus osaleminegi kahtluse all, sest siis olen samuti tööl
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2012 at 11:54 e.l. #322221vend vähk
ModeratorSeda kindlasti, arvuliselt võiks ikka ju öelda, kui palju teilt tulijaid on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Aleksei on hullult murelik. Kusagil Sparta salakambrites raudselt valmivad katseklaasis uued ulmelised noored ja juuniorid keda koolitatakse Aleksei lavalt minema ajamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2012 at 12:06 p.l. #322228vAleksei
MemberAleksei on hullult murelik. Kusagil Sparta salakambrites raudselt valmivad katseklaasis uued ulmelised noored ja juuniorid keda koolitatakse Aleksei lavalt minema ajamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Murelik ma ei ole, pigem oleks kahju, kui laval olekski kokku ainult 3 inimest, võiks ju rohkem olla
august 21, 2012 at 12:09 p.l. #322229vend vähk
ModeratorMurelik ma ei ole, pigem oleks kahju, kui laval olekski kokku ainult 3 inimest, võiks ju rohkem olla

Aga ega Eesti kolmas olla ei ole ka häbiasi!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2012 at 1:04 p.l. #322233Akrapovic
MemberAleksei on hullult murelik. Kusagil Sparta salakambrites raudselt valmivad katseklaasis uued ulmelised noored ja juuniorid keda koolitatakse Aleksei lavalt minema ajamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem Aleksi teab siis kas on mõtet dieeti teha,kõnnib lihtsalt läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2012 at 1:32 p.l. #322235lkv
MemberPigem Aleksi teab siis kas on mõtet dieeti teha,kõnnib lihtsalt läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu meelest peaks igal sportlasel olema piinlik ilma vormita lavale ronida. Areng ei ole ainult see, kui on lihast juurde saadud. Areng on ka see, kui vorm, mida suudetakse laval näidata on parem. Kedagi ei koti palju sul lihast on, kui sa laval kuiv pole. Pekk peal näevad kõik suured ja tugevad välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.