Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
august 6, 2012 at 8:09 p.l. #321423
Ott Kiivikas
MemberOn põhjust Eglele õnne soovida, suured õnnitlused abikaasa suurepärase saavutuse eest! Olümpiavõitja proua, oleks kõlanud ilusamini, kuid ka Olümpiahõbeda proua kõlab uhkelt!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodame, et Heiki leiab aega ka sinu tulemusi toetada ja usun, et jõuad ka tipptasemel bikini fitnessis väga kõrgele.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 6, 2012 at 8:11 p.l. #321424MelDogg
MemberOn põhjust Eglele õnne soovida, suured õnnitlused abikaasa suurepärase saavutuse eest! Olümpiavõitja proua, oleks kõlanud ilusamini, kuid ka Olümpiahõbeda proua kõlab uhkelt!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodame, et Heiki leiab aega ka sinu tulemusi toetada ja usun, et jõuad ka tipptasemel bikini fitnessis väga kõrgele.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yhinen Önne soovidega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 6, 2012 at 8:18 p.l. #321425Angelo
MemberUhke värk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 6, 2012 at 10:18 p.l. #320278egle eller-nabi
Memberjeeee!!!! Suured tänud teile!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 7, 2012 at 6:46 e.l. #321437Draakon40
MemberÕnne Eglele ja Heikile, supertubli saavutus, vaeva väärt:)
august 11, 2012 at 7:45 p.l. #321626lkv
MemberReedel käisin sõudmas, tehnikatrennis. Täna hommikul käisin massaažis Aleksei juures, olen päris palju tema juures käinud ning ta teab täpselt, mida mul rohkem mudida vaja on. On ise kunagi judoga tegelenud. Lihased pidid väga heas seisukorras olema, jalad ja alaselg muidugi pisut pinges, aga see on ka loomulik nähtus, kui kaks-kolm korda nädalas sõudmist teha + siis teistel päevadel lihtsalt mingi aeroobne tegevus.
Massaaži lõpus sain Alekseilt üllatuse läheneva tähtpäeva puhul…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme jõuan üle pika aja Revalisse ühistrenni, nii et kohtume!
august 11, 2012 at 7:58 p.l. #321629Ott Kiivikas
MemberMikk teab paremini kust mudida…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või on teine laisakas läinud ja jälle söögi ja magamise peale ainult keskendunud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme tuletan meelde, et kõik Teami liikmed on oodatud ühistreeningule kell 17.00!
august 12, 2012 at 10:57 e.l. #321666Kristjan-Johannes Konsap
Memberaugust 13, 2012 at 8:59 e.l. #321716lkv
Member8.45 olin juba Spordimeditsiini Sihtasutuse hoones ning valmistusin terviseuuringuks. Aega tahtsin saada juba märtsis, järjekorrad on super pikad, õnneks Orissaare laagri ajal helistati ja pakuti aega. Täpselt päev enne sünnipäeva, nii et sain veel kõigest 3 euro eest käidud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas uuring siis välja nägi:
Spordiriided selga ning protseduuride ruumi – EKG, kopsumahu mõõtmine, kaalumine, pikkuse mõõtmine (0,5 cm pikkuses juures.. endiselt kasvan!!). Edasi läksin vereproove andma (tulemused saan veidi aja pärast teada), lasin uurida ka D vitamiini, vitamiin B12, foolhapet, K, Fe.. midagi veel, aga ei tule meelde. Pärast vereproovi korraks ooteruumi, kus tuli täita siis küsimustik. Vastused paberil läksin arsti kabinetti, kus arstiga suhtlesime. Uuris, mis spordialaga tegelen jne. Üldiselt kõik on väga äksi täis, kui kuulevad, et ma lihaseid kasvatan.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ujumine tundub ju nii tore ala, miks nüüd järsku lihaseid vaja suureks saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vererõhu mõõtmine, rühiuuringud, südame- ja kopsude kuulamine. Kõik korras, sain esimest korda elus valida, kas tahan joosta või ratast teha. Kuna olen rattaga harjunud ning lindil ei tunneks ennast mugavalt, siis valisin vana hea ratta. Külge pandi mulle pulsivöö, vererõhu mõõtmiseks aparaat, südametöö jälgimiseks 10 jublakat. Väntasin ja seekord oli mul väga jutukas arst.. Kui muidu olen suhteliselt vaikselt saanud vändata, siis pidin nüüd ka muud juttu ajama lisaks infole, mis ta mulle koormuse tõustes andis. Läksin 175 W välja, eelmine kord oli seda päris raske vändata, mäletan, kuidas arst ütles, et mul on tugevad jalad jõuan küll. Seekord oli kuidagi kergem, aga arst ei näinud vajadust kõrgemale minna ja ma ise ka ei soovinud.
Aeroobse pulsitsoon minul siis 120-135. Koormuse ajal tegi süda ühe vahelöögi, aga see oli juhuslik ja kõik kontrolli all. Kohe pärast koormust tehti uuesti EKG.
Pärast testi käisin pesemas ning siis uuesti arsti kabinetti, kus sain kokkuvõtva info. Kõik on hästi, areng toimunud ja soovitati vastavalt võimalusele vähemalt 2 a tagant kontrollis käia. Aega võttis see arstil käik umbes 1,5h.
Panen huvilistele ka suured failid eelmiste aastate uuringutest. 2011 on näha, kuidas keha on kohanenud jõutreeninguga. Kahjuks puhtalt ujumisaastate omi ma ülesse ei leidnud.
Kindlasti soovitan kõikidel noortel käia kontrollis vähemalt korra aastas. Esiteks annab see ülevaate arengust, samas kinnitab ka, et koormused on sobivad ning tervis on korras. Parem on ennetada, kui pärast kahetseda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga paljudele spordialadel on kohustuslik võistlemiseks saada spordiarsti luba. Loodan, et ka jõutreeninguga tegelejad hakkavad rohkem kontrollis käima.Alates 1.jaanuar 2012.a. on Eesti Haigekassa ennetusprojekti raames noorsportlaste tervisekontroll suunatud vanusele 9-19 aastat. Loe lähemalt.
august 16, 2012 at 7:08 p.l. #321943lkv
Memberaugust 16, 2012 at 7:15 p.l. #321944Siim Kelner
MemberKus Miki ja Aire trenni teevad? Kas tõesti Reval Spordi uus osa?
Aire Lossmann is in Tampere, Western Finland.
FB teab kõike
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 17, 2012 at 4:31 e.l. #99738lkv
MemberAire Lossmann is in Tampere, Western Finland.
FB teab kõike
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hehe.. jah tõesti. Käisime täna Olliga Wolf’s Fitness Clubis. Kardio pool jäi lahjaks, aga jõusaali osa oli väga kihvt, meenutas suuremat Revalit. Õhkkond oli ka mõnus, väga palju naisi oli saalis!
Aire teeb täna tööd, meie Mikuga läheme möllama…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
august 17, 2012 at 6:30 e.l. #321963Ott Kiivikas
MemberSoovin teile mõnusat nädalavahetust ja head lõõgastumist!
august 20, 2012 at 7:34 e.l. #322146Ott Kiivikas
MemberEile toimus siis järjekordne ühistreening. Märksõna oli kindlasti naised, sest neid oli eile rohkem esindatud kui mehi, viimased on kuidagi üldse laisalt hakanud kohal käima….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõigepealt õpetasin Raini poseerima, vaikselt hakkab ilmet võtma ja asi paraneb, loodetavasti see kajastub ka võistlustel laval olles.
Pärast vaatasime üle Olegi hetkevormi ja ega tal palju pole vaja sealt maha kaapida kus ta hetkel on, seega kontrolli all nagu alati.
Kõigepealt siis perenaised toimetamas
august 20, 2012 at 7:36 e.l. #322148Ott Kiivikas
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.