Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
juuli 29, 2012 at 7:58 p.l. #320826
lordcon
Memberoh mind lollikest,et ei nõustunud minemast Ottiga kaasa tüdrukuid “hindava pilguga”hindama!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>((juuli 30, 2012 at 5:30 e.l. #320845Ott Kiivikas
MemberSuured tänud Otile ja Nataljale, kes ütlesid, et võin dieeti alustada augusti keskel. Läksin Stroomi randa ja ostsin endale ranna suurima jäätise
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata et üle ei lae, muidu alustame varem….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oh mind lollikest,et ei nõustunud minemast Ottiga kaasa tüdrukuid “hindava pilguga”hindama!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>((Kuula vanemate inimeste juttu, eriti kui vaba mees oled….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 30, 2012 at 5:29 p.l. #320889Kops
MemberNädalavahetusel sai kahe päevaga 111km ratast linnas vändatud, millest 66km sõitsin eile. Siit ka põhjus, miks tänane jalapäev trennis vahele jäi. Ehk on homseks jalad veidi “pehmemad”.
juuli 30, 2012 at 8:10 p.l. #320894egle eller-nabi
MemberOlen oma patustustega ettevaatlik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .juuli 31, 2012 at 3:47 p.l. #320929Kats23
MemberMillal uus ülevaatus tuleb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 31, 2012 at 5:04 p.l. #320950egle eller-nabi
MemberBikini oma vist alles augusti lõpus kuna Natalja puhkusel
juuli 31, 2012 at 5:24 p.l. #320952Sarge
MemberBikini oma vist alles augusti lõpus kuna Natalja puhkusel
juuli 31, 2012 at 5:40 p.l. #320953Ott Kiivikas
MemberInfo ülevaatuste kohta olen saatnud laiali, kui kohale ei ole aega tulla, siis ei oska aidata….korduvalt on saadetud infot kunas toimuvad ülevaatused, kuid suvele kohaselt ei tule inimesed kohale…
august 5, 2012 at 10:27 e.l. #321294lkv
Member
Minu tänane treeningpaik! Kuna täna olen FitShop Spartas tööl, siis ei hakka Revalisse sõitma ning treenin Spartas. Saan harjutada lõuga ja rööbaspuid õige võistluspuki peal.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Plaanis täna selg ja muidugi ka aeroobne sinna otsa. Ilusa ilma puhul võiks õues rattatiiru teha, aga mulle väga meeldib Sparta üks ellips, mis võimaldab suusataja uisusammu teha.Kes veel ei tea, siis olen ka dieedil nagu Kirp, kuid minu eesmärk on võistelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nälga (veel) ei tunne ning meeleolu on entusiastlik.Alekseiga käib töö sõudmise kallal, katsun sõudmist nüüd rohkem teha kui kaks korda nädalas, sest muidu ei pruugi võistlusel tulemus tulla selline nagu ma soovin.Mõnes mõttes on hea, et AF on seekord kohe septembri alguses, sest augustis on mul võimalik rohkem trennile keskenduda, kool ei ole veel alanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> BFi puhul on pisut lihtsam alla võtta ja trenni teha, sest peas ei haamerda mõte, et ma PEAN jaksama laval lisaks lihtsalt ilusale olemisele, poseerimisele ning tiirutamisele ka jõuvoorudes endas maksimumi anda. Ma ei arvagi, et oktoobri lõpus ma ei jaksaks samasid tulemusi teha, lihtsalt treeningutel on vaimselt selle võrra lihtsam.Hommikusöögi soovitus: Mina söön putru, kus pool on kaerakliid ja pool neljaviljahelbed, keedan seda piimaga. Peale panen keefiri, kuhu on segatud glutamiini ning puuviljatükke. Ma ei ole kunagi armastanud putru süüa moosiga, alati kas jogurti või vedelama kohupiimaga.
Blogi soovitus: Fast Teami liige Maikku Hiljanen, kes on meie Kristjuu konkurent! Valmistub samuti MMiks, aga erinevalt Krissust tõmbas Maikku vahepeal 14,7 kg ”lihast” peale. Seega alustas juba paar nädalat tagasi dieediga, mis kestab umbes kuus kuud, aga mis teha.. pärast võistlusi ju tahaks kõik maailma söödava ühe päevaga sisse vitsutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selline pilt on vist igale kehaehitajale, eriti dieeditajatele tuttav!
august 5, 2012 at 10:33 e.l. #321295Ott Kiivikas
MemberTäna ärge jah siis ühistreeningut maha magage!
august 5, 2012 at 10:37 e.l. #321296Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa olen juba 4st platsis. Saan oma rasked kükiseeriad enne ära teha, kui Ott kaameraga nina alla lendab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: alustan ikka 1700. Eks ma teen niikaua linna peal aega parajaks. Lähen otsin kalamaksaõli, näiteks. Nii kui nii varem koju ei saa.
august 5, 2012 at 5:18 p.l. #321332MarkoM
MemberHei !
Täna sai siis Revalis ülevaatusel käidud, dieet on juba 2 nädalat kestnud ning valmistumine sügiseks käib, eks pärast Ott lisab pildid ülevaatusest…
Endal oli täna trennivaba ja sain moraalseks toeks olla veidi kirbule, kes tegi pikki seerjaid jalale…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegin ka telefoniga paar klõpsu, huvitavam ikka kui mitte midagi…Samal ajal kui kirbu mees praegu rongiga koju sõidab, lähevad juba pildid netti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirp otsimas elu mõtet…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Töö käib…
Nii hea on olla…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten ploki tõmbed…
august 5, 2012 at 7:12 p.l. #321345Kristjan-Johannes Konsap
MemberOtt kas sa täna ülevaatusel pilte ka tegid? Ma oleks huvitatud.
august 5, 2012 at 7:26 p.l. #321346Ott Kiivikas
MemberTegin, kui sa loodad näha kenade noorte neidude pilte, siis pean sulle seekord pettumuse valmistama. Ma soovin, et sa ilmuksid homme tööle puhanuna ja väljamaganuna, kuid noorte neidude vormipildid – need viivad sul viimsegi kui une silmist ja kes teab millega sa öösel veel hakkama saaksid….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll aga mul on mõned kenad noormeeste vormipildid, mis võiksid eelkõige uusi neide motiveerida Team Kiivikaga liituma…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peeter, kes valmistub Reval Cup 2013
august 5, 2012 at 7:26 p.l. #321347Ott Kiivikas
MemberMarkoAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.