Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
juuni 30, 2012 at 8:53 p.l. #319132
lkv
Memberjuuni 30, 2012 at 9:44 p.l. #319134Kristjan-Johannes Konsap
Memberjuuli 1, 2012 at 6:50 e.l. #319141Ott Kiivikas
MemberKahjuks ise ei saa õhtul täna kohal olla, sest golf võtab oma….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trenn tegemata ei jää, käin päeval ära loodan et orienteeruvalt 12 paiku on keegi veel müramas, sest sest oleks vaja natuke ehk julgestada (nimelt kardan kangi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).juuli 1, 2012 at 7:36 p.l. #319195juuli 2, 2012 at 6:23 p.l. #319252fantomin
MemberHei!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna oli kahtlane jalatrenn, mille peale Ott (vist irooniaga) ütles, et varsti hakkan vastupidavusalal võistlema või mdiagi sellist. Aga ma jään siiski kulturismi juurde ja siin ka väikesed klipid minu tänasest trennist (60km jalgrattaga ja peale seda Revalis jalatrenn [natukene lühem kui tavaliselt]).
Tänan vaatamast, trennis ehk näeme!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olge tublid ja tugevad!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=n24j-gUm-mk
juuli 3, 2012 at 8:45 e.l. #319283Ott Kiivikas
MemberHakkab jalg juba joonistama küll, kui seda liha ka luude peale tuleb, siis võib asja ka saada…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2012 at 8:46 e.l. #319284Ott Kiivikas
MemberKrsissukas on jätkuvalt võistlusvormis – harva kui naistel selline ainevahetus on, et söö mida tahad ja pekki peale ei tule….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2012 at 9:15 e.l. #319285Martin Mägi
MemberKrsissukas on jätkuvalt võistlusvormis – harva kui naistel selline ainevahetus on, et söö mida tahad ja pekki peale ei tule….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainevahetus, ainevahetus… …ma nägin teda rannas, ta on lihtsalt hüperaktiivne, lasi ringiratast koguaeg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
juuli 3, 2012 at 11:30 e.l. #319292fantomin
MemberHakkab jalg juba joonistama küll, kui seda liha ka luude peale tuleb, siis võib asja ka saada…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nu eks seda ikka tuleb juurde ka. Trenni teen ja söön ka..lihtsalt pean rohkem/tihemini hakkama sööma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegu selline töö ka, et ajab veidi toitumise sassi, kuna vahel öösel ja vahel päeval. Aga nu karbikesi püüan ikka kaasas kanda küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hea on see, et ma olen noor ja tegelikult rajan endale alles baasi alla. Ütleme nii, et reaalselt tippu tahaks siiski jõuda ~10-aasta pärast. Enne seda on siiski pigem niisama võistlemised ja värki. Aga päris tõsiste tulemuste jaoks siiski treenin ehk siis mis võiks hakata jah tulema siis, kui ma umbes 30-aastane olen.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sügisel peaks massi saamine minema kergemaks, praegu suvel veidi nõme lugu sellega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2012 at 1:02 p.l. #319460lkv
MemberTänasel vabal päeval on pool trennist juba tehtud, st hommikune rattatiir.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õhtul plaanis saalis õlg, bic, hetkel veel mõtlen kas lähen Revalisse või Spartasse..Lisanditest võtsin endale juurde Joint+, pidevalt ma seda ei tarbi. Omega3, mida ma võtan hommikul, varem olen võtnud ka õhtuti, aga hommikul söögiga tundub kuidagi rohkem sobivat.
Fastilt ka veel BCAA tabletid, enne ja pärast treenigut!

Pool mu külmkapist hõivab Fast Recovery & Protein Drink, šokolaadimaitse. 250 ml ehk siis ühe paki kohta 21g valku ja 20g süsikat, täiesti sobiv minu jaoks. Vahelduseks väga mugav mu enda jaoks, ei pea pulbritega mässama.
Suvel, kui kooli pole, siis on rohkem aega ka lugeda. Loen nii erialast kirjandust (õendus) kui ka siis treeningu- ja toitumisega seonduvat.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle meeldib ka blogisid lugeda, kuna olen ka kaks aastat rootsi keelt õppinud, siis on hea praktiseerida. Kes keelt ei oska, see võib vabalt lasta google translatega inglise keelde ümber ja teeb teksti täiesti mõistetavaks.
19-aastane (
) Rootsi tüdruk Sophie, korralik härg!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Varem oli selline kõrsik
Lihtsalt selgituseks – minu meelest ei pea iga tüdruk olema nii musklis, aga keha peab olema trimmis ja seda ilma trennita ei saavuta.
juuli 6, 2012 at 1:21 p.l. #319462Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa võtan praegu Omegat nii hommikul kui õhtul. Purk saab küll kiiremini tühjaks, aga parafraseerides Siberi rahabossi: “süüakse tühjaks, ostetakse uus!”
Recovery Drink on muidugi väga hea maitsega.
Aga see Sophie… Issand hoia. Selline käib küll üle jõu. Sõna otseses mõttes.
juuli 6, 2012 at 4:11 p.l. #319466Siim Kelner
MemberKutsuge see piff laargisse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2012 at 5:33 p.l. #319468Ott Kiivikas
MemberMa pean ütlema, et las Rootslased pakivad ta kaasa kui tulevad….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2012 at 5:37 p.l. #319470Ott Kiivikas
MemberNu eks seda ikka tuleb juurde ka. Trenni teen ja söön ka..lihtsalt pean rohkem/tihemini hakkama sööma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegu selline töö ka, et ajab veidi toitumise sassi, kuna vahel öösel ja vahel päeval. Aga nu karbikesi püüan ikka kaasas kanda küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hea on see, et ma olen noor ja tegelikult rajan endale alles baasi alla. Ütleme nii, et reaalselt tippu tahaks siiski jõuda ~10-aasta pärast. Enne seda on siiski pigem niisama võistlemised ja värki. Aga päris tõsiste tulemuste jaoks siiski treenin ehk siis mis võiks hakata jah tulema siis, kui ma umbes 30-aastane olen.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sügisel peaks massi saamine minema kergemaks, praegu suvel veidi nõme lugu sellega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selliste trennidega nagu sa viimane kord Revalis tegid sa väga kaugele ei jõua….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamuse aja võttis noorik kes kaasas oli….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2012 at 8:55 p.l. #319527fantomin
MemberSelliste trennidega nagu sa viimane kord Revalis tegid sa väga kaugele ei jõua….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamuse aja võttis noorik kes kaasas oli….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alguses polnudki trenn – väike harjutuste tutvustamine jne oli.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu trenn algas alles peale seda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega ehk mul ikka lootust on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega minu siht on maailma tippu seatud, seega vähemaga ma ei kavatsegi leppida.
Kusjuures sa arvad, et ma vist teen ikka päris palju aeroobset, kuid tegelikult ma see suvi aeroobset heal juhul üks kord nädalas teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See rattasõit mis viimati tegin oli ka üle pika aja üldse ja see suvi kusjuures esimene rattasõit ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõusaalis olen hakanud veidi teist meetodit treenimisel kasutama nüüd, seega peaks tulemused ka kiiremini hakkama tulema. Vähemalt ise tunnen, et olen rohkem pingutanud ja lihast lagundanud, kui seda varasemalt tundisin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd ongi pigem asi toitumises kinni, mille loodan ka peagi siiski järjele paremini saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.