Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
juuni 12, 2012 at 9:21 e.l. #77478
A.Sirel
MemberLisan siis ka ühe näite oma lõunasöögist:)
Marineeritud tursk
Värske salat koos omega3-6 õliga
Omaküpsetatud leib
Ja minu lemmikud: kikkerherned
+ vitamiinid

juuni 12, 2012 at 9:27 e.l. #77439Ott Kiivikas
MemberLisan siis ka ühe näite oma lõunasöögist:) Marineeritud tursk Värske salat koos omega3-6 õliga Omaküpsetatud leib Ja minu lemmikud: kikkerherned + vitamiinid

Kuidas need herned ja leib kokku sobivad, mürtsuma ei pane?….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 12, 2012 at 9:29 e.l. #77393A.Sirel
MemberKuidas need herned ja leib kokku sobivad, mürtsuma ei pane?….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Absoluutselt mitte:D Ja need pole mingid tavalised herned vaid kikkerherned:D
juuni 12, 2012 at 10:40 e.l. #77196A.Sirel
MemberSattusin hoogu:D Lisan veel ühe näite.
juuni 12, 2012 at 11:35 e.l. #77118fantomin
MemberNice!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna mul endal toitude tegemise koha pealt ideid eriti ei lenda, siis nüüd vähemalt tean kus kohast huvitavaid näiteid leida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu kikkerherneid olen ise ka mitu korda söönud – need on tõesti head..mulle meeldivad peamiselt ilma rasvata praetult.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 12, 2012 at 3:37 p.l. #76699Rainerr
MemberSattusin hoogu:D Lisan veel ühe näite.
Mis lihaga on tegu?
juuni 12, 2012 at 4:23 p.l. #76685PaulR
Membertundub nagu suitsukana?
juuni 12, 2012 at 6:08 p.l. #76605A.Sirel
MemberMis lihaga on tegu?
Suitsukana filee. Tavaliselt ostan tavalist kanafileed ja maitsestan ise aga see suitsukana on ka maitsev, heade näitajatega ja kui kiire on, saab ruttu süüa.
juuni 12, 2012 at 10:00 p.l. #76230HyPn0se
MemberNormaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> üks asjalik ja aktiivne Team-i liige tõstab pead
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> isiklikult neelud juba käivad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> edu !juuni 21, 2012 at 9:23 p.l. #55544fantomin
MemberHei!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna oli selg + biitseps.
Täpseid seeriaid, korduseid ja raskuseid ma ei mäleta. Ma ei tea tavaliselt jõusaali sisse astudes, et mis harjutused mind täpselt ees ootavad ja kui palju korduseid ning seeriaid, kuna kõik käib siiski tunde järgi. Lihasgrupid on nädala peale ära jaotatud – see on tõesti kindel mida tean.
Trenn oli mõnus ja sain laksu kätte, seega olen rahul nagu alati.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõned videod jälle lisasin youtube ka – endast ja teistest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kellel huvi, vaadake üle ja kommenteerida võib ikka ka julgelt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=FRPiqlYTJms
Seda harjutust teen ikka raudsel iga nädal
http://www.youtube.com/user/fantomin
Siin siis ikka aeg-ajalt laekub videosid minu ja isegi paljude teiste tegemistest
http://www.youtube.com/watch?v=IuVii8mxdvU
Kirp oli ka täna trennis, seega minge külastage tema topicut ka kindasti uuenduste kohta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellega siis tänaseks lõpetan.
Olge kõik mõnusad ja tugevad ning head jaanipäeva ka juba ette ära!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 22, 2012 at 5:42 e.l. #55375lkv
Memberjuuni 25, 2012 at 7:41 p.l. #46864Angelo
MemberVaikselt arenen siis. Maal kuuke teinud trenni “underground” jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kuid varsti jälle spartasse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaal hommikul 88kg pikkus 186cm.Novembrini kasvan siis dieedile.
juuni 26, 2012 at 6:35 e.l. #46281Ott Kiivikas
MemberHea on näha, et töö sügiseks käib. Niipea kui ise terveks saan – saadan välja uue ülevaatuse aja, et üle vaadata, mis vahepeal toimunud on.
juuni 26, 2012 at 11:25 e.l. #44984MarkoM
MemberHeii !
Pole kaua kaua midagi kirjutanud siia, seega mõtlesin et panen samuti paar rida kirja enda tegemistest.
Seoses eksami tulekuga oli juuni alguses päris tihe aeg ning siis jõudsin vaevu trennis käia, kuna õppimist oli pääris palju. Nüüd õnneks suvevaheaeg käes ja saab korralikult trenni teha. Plaan on ka sügisel viimast korda võistelda noortes, kevadel saan juba 19 a. ning peale sügist teen võistlemisest pausi, võistlustelt pausi vähemalt aasta, siis juba saab vaadata mis seis on. Kaalus olen vaikselt juurde võtnud, kuid põrssaks pole söönud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Hetkel on hommikune kaal 70. kopikatega…Jaanipäeva veetsin koos sõpradega maal, Rakvere lähedal ning päris hea oli, vahepeal kulub paari päevane puhkus ka ära…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõpetuseks illustreeriv pilt jaanipäevast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaanipäeva V..vorm
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2012 at 5:27 p.l. #43807lkv
MemberOma kerge nädala jalatrenni tegin koos kalli kolleegi, jõujuurikas Merlega Spartas. Kordused 12-15
Pics and proof
Tegime nats kükki
Aina lõbusamaks läks
Sügisel MKl säranud ja kevadel puhanud Vitalya oli trennis, tegi jalga, lubasime koos sügisel laval tulemusi näidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.. ja läks minna jalapress
Ilus tuhar silme ees alustas Merle tööd
Merle panin pärast ka kummiga rööbaspuudel suruma ja lõuga tõmbama. Nüüd peab vahepeal iseseisvalt harjutama ja siis lähen edusamme kontrollima..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.