Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
aprill 26, 2012 at 12:27 p.l. #126235
Ott Kiivikas
MemberTeam liikmed tundub ,et on varjusurmas…kuidagi entusiasm hakkab vist üle minema….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 26, 2012 at 12:40 p.l. #126169lkv
MemberTeam liikmed tundub ,et on varjusurmas…kuidagi entusiasm hakkab vist üle minema….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll särgid varsti eluvaimu sisse puhuvad..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 26, 2012 at 2:49 p.l. #125866Siim Kelner
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Osad teami liikmed on söömisega liigselt ametis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 26, 2012 at 6:09 p.l. #125561egle eller-nabi
MemberNatalia kava super!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 26, 2012 at 6:20 p.l. #125544Ott Kiivikas
MemberUued plaanid paneme paika kui olen EM tagasi so peale 14 maid. Praegu on mul palve, ennast mitte põrsaks süüa…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Puhkuse ajaga mitte ple 2 kilo kaalu tõsusu.aprill 30, 2012 at 11:45 e.l. #122154lkv
MemberReedel oli mul au olla Figuurisõber 2012 valimise žüriis. Eelmistel aastatel on seda tööd ka Ott teinud, kuid kuna ta oli Balti Matšile sõitmas, siis olin seekord EKFL esindajaks mina.
Siit saab tutvuda kõikide finalistidega. Algul ainult lugusid lugedes oli mul küll päris raske otsust teha. Nähes neid inimesi läks minu enesetunne veel halvemaks – väga raske oli hinnata inimesi, kes kõik on väärt teiste tunnustust ning saavutanud oma eesmärgi. Tean ju omast käest, kuidas on dieeti pidada ning mida see nõuab.
Hindamisel tuli arvesse võtta muutust välimuses, kaotatud kilosid ja elustiili muutust. Minu hinded olid pisut erinevad võrreldes teiste žürii liikmetega. Isiklikult vaatasin ka seda, kui kaua on kulunud aega vormi saavutamiseks.

Toon esile paar mulle silma jäänud finalisti:
üks minu lemmik oli kindlasti Kaia Kabanen, kes oli mitu mitu korda alustanud kaalualandamist, kuid pooleli jätnud. Nii mõnigi ei pannud teda selle tõttu esikohtadele. See neiu aga on viimase 18 kuuga võtnud maha 20 kg! Tegu on ju ideaalse kaalulangetus tempoga ja arvestades, et18 kuud on ikka väga pikk aeg, siis seekord pole poolelijätmisest märkigi.
Kindlasti suurt kiitust väärib ka Lisann Aljaste, kes on kõigest 16-aastane! Kindlasti võiks ta olla eeskujuks noortele, kes vaevlevad kehakaaluga, kuid ei julge/tea, mida ette võtta. Kehalisest on saanud nüüd igatahes tema lemmikaine koolis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Artikkel temast Pärnu Postimehes.Väga positiivse emotsiooni jättis ka ainus meesosaleja Jaan Väärt. Eeskujuks kindlasti meestele! Eesti meeste probleem kipubki olema see, et ärgatakse alles siis, kui tuttavate lastele jõuluvana on vaja…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ülle Rüüson on näide, et alati ei pea alla võtma palju! -13kg ja pilt on hoopis teine. Tuleb endale teadvustada, et ka 10 kg käib lisakilode alla. Milleks leppida halvema välimuse ja ebatervislike eluviisidega?

Võitja nägi muidugi väga super välja. Ma usun, et ei ole meest, kes talle tänaval järele ei vaataks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruuta Arumets kaalus algselt 81 kg, millest võitja suutis oma tahtejõu ja motivatsiooni abil kaotada 7 kuuga 25 kg.
mai 3, 2012 at 6:36 e.l. #118541lkv
MemberSain ka pildid nüüd kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ülle
Lisann
Jaan
Kaia
Võitja Ruuta Arumets – annab juba bikini fitnessi mõõdu välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võitjad koos žüriiga
mai 3, 2012 at 10:14 e.l. #118062Mikk Raudsepp
MemberÜlle on mind(Otti) korduvalt kutsunud Raplasse seminare tegema ja olen seal ka korduvalt käinud, väga vahva inimene.
mai 6, 2012 at 7:06 p.l. #113732lkv
Membermai 6, 2012 at 9:04 p.l. #113621HyPn0se
MemberNõustun Liisuga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 17, 2012 at 5:46 p.l. #105472lkv
MemberEelmine pühapäev tegin Spartas ühe meie athletic fitnessi tulevikutähe, Team Kooviti liikme, Alexiga trenni.
Kükipilti koos kükisoenguga ei saa jätta pühendamata Imre poistele! Ma tavaliselt sügavamale ei kükigi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Okok, tegelt potsatasin alla nagu ladvaõun!Alexiga teeme koos tegelikult kaks korda nädalas trenni, aga mitte jõusaali.. Räägin sellest lähemalt nädalavahetusel ja kui teil veab, siis näete videot/pilte ka.. Tahame ju mõlemad sügisel oma meistritiitleid kaitsta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis muidu.. suvehooaeg on lähenemas ja vahepealne mammuti tunne on vähenenud, kaal on +5-6 kg võistluskaalust, mis on tegelikult normaalne. Isud on kõik täis söödud, näiteks mul püsis kaks nädalat jäätis sügavkülmas.. Sellist asja pole kunagi varem olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Koolis on viimane väga eksamirikas kuu ja siis saab pisut puhkust.
Muidugi loodan teid kõiki näha juulis Orissaares Fit.Camp 2012 laagris!! Pange endale varakult plaanidesse. Nagu pildilt näha, siis treener ei anna seal hommikuti armu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 18, 2012 at 5:33 e.l. #105338Ott Kiivikas
MemberTore Liisu ,et vahepeal unne vajunud teema üles äratasid, loodan et eeskuju on nakkav. Esimene partii Team Kiivikas särke jõudis kohapeale, millegipärast ei tulnud suuremaid numbreid mida tellisin, seega need peab järgmise korraga uuesti tellima. Proovin esimesel võimalusel viia logotamisse ja võtan juba ühendust kui valmis on.
Saadan varsti ka kogunemise kutse laiali, et personallselt enne seda kui 1 juuni puhkusele lähen saaks veel plaanid neile ära teha, kes sügisel plaanivad võistleda.
mai 18, 2012 at 3:21 p.l. #104811HyPn0se
MemberVäga tore jh, et teema üles äratati
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Manitseks siis kõiki liikmeid ikka ühistrennides ka osalema, kui vähegi võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päikest !mai 19, 2012 at 9:25 e.l. #104535lkv
MemberEt teil põnevust laes hoida, siis üks õigesti vastanu võidab 500 Fitti, mida minu juurde Fitshopi kulutama tulla.. PS! Kristo ja Alex ei tohi vastata!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühesõnaga.. peate ära arvama, kus ma trenni tegin. Aega on teil selleks pühapäeva lõunani, kl 15.00.
Väike vihje:
Peaaegu 2 aastat tagasi samas kohas tehtud pilt.
mai 19, 2012 at 9:44 e.l. #104510Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa pakun, et kuskil jõusaalis!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.