Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
aprill 4, 2012 at 3:09 p.l. #184689
Rainerr
MemberHea meel on teatada, et Reval-Spordi uus treener on meie Teami liige, värske Tallinna absoluutne meister – Siim Kelner
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tal ei ole ju litsentsi, või on?
aprill 4, 2012 at 3:15 p.l. #184459htilga
MemberTal ei ole ju litsentsi, või on?

Olen uurinud erinevate spordiklubide treenerite nimekirju ning on välja tulnud, et enamusel puudub vastav treeneri-kutse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2012 at 3:20 p.l. #184460Rainerr
MemberOlen uurinud erinevate spordiklubide treenerite nimekirju ning on välja tulnud, et enamusel puudub vastav treeneri-kutse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seaduse mittetundmine ei õigusta rikkumist.
EDIT: Spordiseadus $ 6. Treenerile esitatavad nõuded
aprill 4, 2012 at 3:22 p.l. #114763htilga
MemberSeadusest mitteteadmine ei õigusta rikkumist.
Samas tundub, et puuduvad sanktsioonid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2012 at 3:49 p.l. #187696nightq
MemberSeaduse mittetundmine ei õigusta rikkumist.
EDIT: Spordiseadus $ 6. Treenerile esitatavad nõuded
Sa oled meil vist noor ja naiivne veel. Seadusest saab peaaegu alati üle hüpata või sealt mõne augu leida.
aprill 4, 2012 at 3:55 p.l. #198328Rainerr
MemberSa oled meil vist noor ja naiivne veel. Seadusest saab peaaegu alati üle hüpata või sealt mõne augu leida.
Naiivne? See, et osutan kohale kus võib-olla midagi valesti on, ei väljenda mitte mingil juhul naiivsust. Taotlen ka ise treenerilitsentsi ja kuigi mul veel seda ei ole, ei saa ma kutse-eetikast lähtudes mööda vaadata olukorrast, kus spordiklubidesse võetakse treeneriteks lihtsalt sportlasi, kes treenerikutset ei oma. Ning kutset omamata ei ole kindel, et see isik on teadlik kas või ealistest iseärasustest spordis.
aprill 4, 2012 at 3:58 p.l. #198289nightq
MemberMu kommentaar oli mõeldud laiemalt. Kui ma saaksin raha iga seaduserikkumise eest, mida elu jooksul näinud olen, siis oleksin tänaseks juba väga rikas mees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2012 at 6:00 p.l. #192552lkv
MemberEalisi iseärasusi ja üldse kogu seda kompotti ei tee ühelegi inimesele vaid üldainete ja tasemekoolitusega selgeks (ainult kaks loengut anatoomiat???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), see on puht minu isiklik arvamus. Siimul on kindlasti piisavalt pädevust ja küll ta eksami ka kohe ära teeb. Eetiline ei ole jätta inimesi spordiklubis treenerita.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2012 at 6:17 p.l. #192551Rainerr
MemberEalisi iseärasusi ja üldse kogu seda kompotti ei tee ühelegi inimesele vaid üldainete ja tasemekoolitusega selgeks (ainult kaks loengut anatoomiat???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), see on puht minu isiklik arvamus. Siimul on kindlasti piisavalt pädevust ja küll ta eksami ka kohe ära teeb. Eetiline ei ole jätta inimesi spordiklubis treenerita.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Absoluutselt, selgeks paari loenguga asju ei tee. Olen nõus. Siimu pädevust mina kahtluse alla ei sea, seda ma ei tunne. Aga asi on olukorras, kus ametlikult töötab treenerikohal inimene, kes vastavat kutset ei oma. (Kui see nii ei ole, siis ilmselt ilmub siia teemasse vastav kommentaar inimeselt kes seda teab).
Teeb eksami kuu pärast ära – asi JOKK.
aprill 4, 2012 at 6:51 p.l. #192548Marko Terasmaa
MemberÜtleks, et Triinul on kõvasti potentsiaali – ma küll ei tea, mis on tema taust sportlasena, kuid hetkel jätab ta väga hea mulje…. Kui tahab tööd teha ja kõvasti vaeva näha, siis proportsioonide ja esteetika poolest ei tohiks talle keegi vastu saada, nii kevadisel karikal kui sügisestel meistrikatel. Iseasi, kuidas kohtunikud hindavad lihasmassi …
Mulle jäi ta ka silma- võiks selle neiu tuleviku kohalt panuseid teha küll. Jääb üle ainult jõudu soovida.
Tead, omavahel öeldes, näen vaimusilmas seda mummulistes bikiinides (vabandust, nime ei tea) neiut, teatud tingimustel, hoopis bodifitnessis konkurentsi pakkumas.
aprill 4, 2012 at 7:18 p.l. #190554Ott Kiivikas
MemberSiimul ei ole jah hetkel treeneripaberit, kuid hetkel on ta läbinud kõik vajalikud koolitused ja on ennast kirja pannud ka 5 mail toimuvale eksamile. Ega ei plaaninud ka Siim, et ta kohe treeneriametisse pääseb, kuid kuna Revali treener lahkus suht ootamatult, siis ei olnud muud valikut kui hakata tööle enne kui paber taskus – algselt oli plaan septembris tööle asuda kui saal uue hooaja avab ja noorterphmad uuesti tööle asuvad ,kuid tekkinud olukorras oli see hädavajalik otsus, seda enam et Revalil on parem kasutada olemasolevaid inimesi, kes oma seniste tegude ja suhtumisega on juba ennast tõestanud, mitte hakata väljast otsima uut inimest – kellel on paberid korras aga töö käigus selgub, et inimene on ebasobilik….Seda, et paljudel hetkel treenivatel ka nimekatel treeneritel ei ole kehtivat treenerilitsentsi, rääkimata neist, kes pakuvad avalikult oma treeneriteenust internetis, see on paratamatus, oluline on see, et klubid seda nõuavad ja ka atesteerima treenereid saadavad, lõpuks teevad treeneri ikka isikuomadused mitte paber, kuid selge et ei sooviks ka ise arste või õpetajaid, kes ei ole erialaharidust koolis saanud ja on iseõppijad – samas ei välista see, et inimesest ei võiks saada head erialaspetsialisti ,kuid mingi kontroll peab olema.aprill 4, 2012 at 7:46 p.l. #121956Janno R.
MemberKadedus tapab, rainer?
aprill 4, 2012 at 8:09 p.l. #119363Rainerr
MemberKadedus tapab, rainer?
Milleks see? Mina tegelen üldse teises linnas
aprill 5, 2012 at 10:01 e.l. #198930htilga
MemberMa arvan, et Siim on palju parem treener, kui mõni paberitega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkagi Oti õpilane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2012 at 5:42 p.l. #117296Siim Kelner
MemberTäna õhtuks ei vedelenud Revalis ükski hantel kuskil kasutamata ringi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treeneritööst:
Hetkel olen suutnud umbes kümmekond noort kokku koguda ning neid tundma õppida. Kurb fakt on see, et poisid on üle poole aasta nühkinud samade raskustega algajate kogu-keha kava ning sellest tulenevalt ka stagnatsioon arengus ja motivatsiooni puudus. Oleme treeningusse viinud muudatused sisse, arvestades poiste eesmärke, kellele jõukava, kellele keha-kolmeks jaotus, et tuua mingisugunegi muutus sisse ning käivitada uuesti arenguprotsess.
Siinkohal kutsungi kõiki noori üles: kõik, kes te käite noortepaketiga Revalis treenimas, tulge mulle saalis ise ligi, istume hetkeks maha ja vaatame teie olukorra üle.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.