Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
märts 12, 2012 at 4:40 p.l. #172901
Kristjan-Johannes Konsap
MemberEino mis ma oskan öelda: POLE PAHA! Kes lööb kuivuse, kes korvi suurusega, aga õnneks on veel aega vormi lihvida. Kui Otsus ütles, et “spordiks on ta ala nõus nimetama siis, kui on näha esimesi tundemärke treeningust”, siis praegu on bikini jõudnud nii kaugele, et isegi vanameistri süda võib hakata kuumade latiinorütmidega ühte põksuma.
TRXi kohta niipalju, et nägin kord, kuidas mu võimlemisõpetaja sellega kätekõverdusi tegi. Kindlasti arendab palju stabiliseerivaid lihaseid ja tuleb paljudel aladel kasuks, kasvõi vigastuste ennetamiseks.
märts 12, 2012 at 7:05 p.l. #172733MarkoM
MemberTervist !
Pole mõnda aega siia midagi kirjutanud seega otsustasin, et panen paar rida kirja ka enda tegemistest…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumine: Kehakaal tõusis eilsest 0.6 kg, alguses ei saanud aru mis toimub, kuna varem toimus kaalulangus ilusti plaanipäraselt. Tegin siis kohe kiire analüüsi, et millest need grammid juurde tulnud on ning siis meenus, et lisasin rasvu oma menüüle juurde, kuna ennist oli neid liiga vähe kuid süsivesikud jäid samas, sellest ka siis kaalutõus. Täna vähendasin süsivesikuid ning loodan, et homme näen juba paremaid kaalunumbreid. Selles suhtes on väga hea kui järgida korralikult oma toitumisplaani, kui mingi väike muutus toimub kehakaalus siis saab kohe analüüsida ning aru kus kohast midagi on juurde tulnud või vähemaks jäänud. Hommikune kaal oli siis tänase seisuga 68.3kg.
Treening: Täna sai siis 6. päeva järjest trennis käidud. Trenni osaga olen väga rahul, kuna toimus õpetajate streik, mis kestis eelmisest kolmapäevast kuni reedeni, siis oli seetõttu palju vaba aega ning trenniosas järeleandmisi ei teinud. Hea on ka see, et isu on koguaeg trenni minna ning ei ole sellist tunnet, et ei viitsi või ei taha, see näitab ka seda, et pole mingisugust ületreeningut. Kuulan oma keha ning toimetan enesetunde järgi.
Hetkel on trennis käsil püramiidi nädal, eile sai seda siis alustatud seljaga. Täna andis selg veidi tunda, kuna üritan raskuseid hoida sellisena nagu nad olid ennem dieedile minekut. Täna otsustasin siis ka trenni minna, teha rinda-õlga kuna homme ootab ees üks suurem esinemine õhtul, siis mõtlesin et ei tahaks jätta kahte trennivaba päeva sisse.
Trenni minnes seadsin end kohe vaimselt valmis, et pean tegema samade raskustega nagu varem olen teinud ning enda üllatuseks tegin täna lamades surumises enda isikliku rekordi 90kg 5x, seda siis dieedi tingimustes…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See tegi tuju heaks ning järgmisi harjutusi tegin juba enesekindlamalt.Kahjuks ühtegi videot, pilte pole vahepeal teinud, seega midagi värvilist mul lõppu pole lisada…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tehke ikka trenni ja tundke elust rõõmu…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marko
märts 15, 2012 at 5:43 p.l. #169094Ott Kiivikas
MemberTäna toimus järjekordne ülevaatus ja kohal olid Siim ja Triinu, kes mõlemad ka Reval Cupil klubi au üleval hoiavad.
Siimu pildid on tehtud peale trenni kui juba pesemas käidud ja eks igaüks teab mis tunne peale trenni on – seega pilt ei ole adekvaatne sellega, mis trennis nägin, seega vorm liigub õiges suunas, natuke isegi võtame kaalulanguse tempot maha.
Triinu puhul tõmbasime juba varem hoogu maha – et mitte liha ära kõrvetada….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegin ümber ka trenniplaani, mis peaks aitama lihast säilitada ja seda, et võistluteks ära ei närtsiks. Triinu on 95% valmis lavale minema ja selles osas on ära tehtud juba suur töö, seda enam et esimest korda lavalaudadele minek. Teami liikmetest kes soovivad minna Läti lahtistele võistlustele, palun võtke minuga kontakti , samuti kõik teised huvilised. Senini on huvi äratanud Egle ja Siim Kelner.märts 15, 2012 at 5:46 p.l. #169073Ott Kiivikas
Membermärts 15, 2012 at 5:59 p.l. #169011Siim Kelner
MemberKusjuures üllatavalt okeid pildid tulid, ma vaatan.
märts 15, 2012 at 6:24 p.l. #168967Ott Kiivikas
MemberKusjuures üllatavalt okeid pildid tulid, ma vaatan.
No aga telefon ei ole ka just lutsu killast….Galaxy Note….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2012 at 7:00 e.l. #167090Ott Kiivikas
MemberKaks Teami liiget Natalia ja Oleg on hetkel Prantsusmaal Pariisis Body Fitness Expol külalisesinejatena – kutsujaks nende sponsorfirma OLIMP. Mess on kolmepäevane ja täna siis teine messipäev algamas. Eilses telefonikõnes Natalia ütles, et neid võeti hästi vastu, tegid oma kavasid kaks korda päeva jooksul ja ülejäänud aja olid nö boksi juures kus siis soovijad said pildistada koos ja jagasid erinevat stuffi külastajatele. Prantsusmaal on juba põhimõtteliselt suvised soojakraadid, nii oli seal eile 21 kraadi sooja….lõuna – pool isegi kuni 27 kraadi.
Sama moodi on nad Olegiga kohal ka aprillis iga -aastasel FIBO messil, mis toimub aprillis.
märts 17, 2012 at 7:02 e.l. #167075Ott Kiivikas
Membermärts 17, 2012 at 8:16 e.l. #166990Janika Aavamägi
MemberSellised uudised, nii tore
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pildid on head, olen isegi vaadanud neid messi pilte ja vesistanud, nüüd on kaks eestlast seal kohal, uhke tunne kohe
😎märts 17, 2012 at 8:21 e.l. #166972Ott Kiivikas
MemberKindlasti neile mõlemile ka hea vaheldus, sest fitnessis võistlusi väga ei ole või kui on siis ei ole parajaid vastaseid ja selline kavade tegemine aitab hoida head vormi EM -ks, sest mõlemad võistlevad ka Horvaatias toimuval EM -l.
märts 17, 2012 at 5:18 p.l. #165700Ott Kiivikas
Membermärts 18, 2012 at 6:46 p.l. #163824Ott Kiivikas
Membermärts 22, 2012 at 12:22 p.l. #161110lkv
Membermärts 22, 2012 at 2:47 p.l. #160724Janno R.
MemberMeisterkokk?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> väga hea näeb välja!märts 22, 2012 at 8:51 p.l. #159906