Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
veebruar 24, 2012 at 6:34 p.l. #196214
Ott Kiivikas
MemberKui minu silm ei peta siis, siim on küll kõvasti alla võtnud. Olen varasemaid pilte vaadanud ja pilt on olnud hoopis teine. Algul ei tundnud äragi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tubli poiss, asi läheb paremuse poole !Siim on alla võtnud paar kilo, kuid eks ta on samal ajal ka lihast juurde saanud, sügisesel EMV oli alla 90 ne ja pilt ei olnud selline. Poiss jookseb ja vorm tuleb…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga tõsiselt ka jooks on nii mõnegi mehe keha õpetanud rasva põletama….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2012 at 6:47 p.l. #196201Siim Kelner
MemberSiim on alla võtnud paar kilo, kuid eks ta on samal ajal ka lihast juurde saanud, sügisesel EMV oli alla 90 ne ja pilt ei olnud selline. Poiss jookseb ja vorm tuleb…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga tõsiselt ka jooks on nii mõnegi mehe keha õpetanud rasva põletama….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just. Võid ju end näljutada palju tahad, korraliku aeroobseta õiget asja ei tule.
veebruar 25, 2012 at 8:48 p.l. #194145Monika Saar
MemberMinu lemmik immuunsuse tugevdaja – Kodu peenralt korjatud piparmündi tee, sisse pigistan pool sidrunit, lisan mett ja poen teki alla. Toimib minu puhul!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tsau Egle!
Riina tegi jah kungi minust ja Ivi Lõometsast artikli, kuidas koos treenisime. Olime Iviga mingi aeg lausa lahutamatud. Käisime koos üksteise juures trenni tegemas. Suvel jagasime isegi päevad ära kes kelle juurde trenni sõidab. Ivil olid ka hantlid ja kang kodus olelmas. Siis oli hea, sai üksteist julgestada ka. Tihti tegime veel metsajooksu peale.
Iviga sain tuttavaks siis kui ta Tamsalusse aeroobikatreenerina tuli. Muidu elab ta Väike -Maarjas
Lahe sõbrants, helistame praegu vahest teineteisele. Tema on mulle ka heaks eeskujuks olnud.
Siin väike tõestus ka!
veebruar 25, 2012 at 9:38 p.l. #193984Ott Kiivikas
MemberIviga käisite koos ka minu koolitusel….
veebruar 26, 2012 at 7:44 e.l. #193664Monika Saar
MemberIviga käisite koos ka minu koolitusel….
Nii see oli…
veebruar 26, 2012 at 8:24 e.l. #193597lkv
Memberveebruar 26, 2012 at 7:56 p.l. #192374egle eller-nabi
MemberTsau Egle!
Riina tegi jah kungi minust ja Ivi Lõometsast artikli, kuidas koos treenisime. Olime Iviga mingi aeg lausa lahutamatud. Käisime koos üksteise juures trenni tegemas. Suvel jagasime isegi päevad ära kes kelle juurde trenni sõidab. Ivil olid ka hantlid ja kang kodus olelmas. Siis oli hea, sai üksteist julgestada ka. Tihti tegime veel metsajooksu peale.
Iviga sain tuttavaks siis kui ta Tamsalusse aeroobikatreenerina tuli. Muidu elab ta Väike -Maarjas
Lahe sõbrants, helistame praegu vahest teineteisele. Tema on mulle ka heaks eeskujuks olnud.
Siin väike tõestus ka!
veebruar 26, 2012 at 7:57 p.l. #192360egle eller-nabi
MemberEi jõudnudki, oma kommentaari lisada, enne kui teele läks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et siis siit ka mu kommentaar:Väga lahe lugu oli. Panin alles nüüd kokku, et see olid sina. Üli lahe eeskuju oled. Alati saab treenida kui tahtmist on!
veebruar 26, 2012 at 8:02 p.l. #192354egle eller-nabi
MemberTäna kahjuks Revalisse ei jõudnud, kuna Heiki laagris ja olin lapsega kahekesi. 1,5 tunnine jalutuskäik aeroobse treeninguna tehtud
veebruar 26, 2012 at 8:11 p.l. #192330Kops
MemberAlustasin ise ka aastaid tagasi kodus treenimisega. Sai pink, kang ja kettad Lasnamäe korterisse soetatud. Kuid niigi väike tuba muutus sellega üsna raskesti läbitavaks. Sellele vaatamata sai sedasi kolm aastat trenni tehtud. Lõpuks sai tehtud otsus jõusaalis käima hakata.
Tänase trenni tulemusena on vasak säär üpriski valus, ka väike verevalum on sinna tekkinud. Kusjuures säärte treenimiseni ma ei jõudnudki. Põhjuseks oli liiga tugevalt kinni tõmmatud sidemed hack-küki ajal. Ehk siis kui tavalise küki ajal võib sidemed korralikult kinni tõmmata, siis hack-küki ajal seda teha ei maksa. Ehk õnnestub mul homme säär ära teha.
veebruar 26, 2012 at 8:31 p.l. #192313Ott Kiivikas
MemberNii näppisin oma moodsat telfoni ja suutsin vist katse-eksitusmeetodil kokku lõigata ülevaate tänasest ühistreeningust seega alustame rubriiki Team Kiivikas “Ringvaade nr.1″…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ma vaikselt arenen tehnika vallas, seega järgmine kord loodan veel paremini teha…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2012 at 8:42 p.l. #192286Ott Kiivikas
Memberveebruar 26, 2012 at 9:36 p.l. #192217Anonüümne
GuestVäga hea väga hea,liikuvat pilti ja fotosüüdistusi alati hea vaadata.
Eesel võtab mõnusasti sääre käima. Ei peagi suur raskus olema kui juba tunda annab.
veebruar 26, 2012 at 9:44 p.l. #192166fantomin
MemberHei!
Väike tähelepanek tehnika kohta –
– trenniringvaadet vaadates ei pea ma vihjama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli täna samuti jalapäev. Sai tehtud täna Oti õpetussõnade järgi esimest korda
. Tuleb tõdeda, et harjutus on päris raske, kuid igati tõhus. Alguses oli raske harjuda, kuid teisel ringil sain juba täita alla lasta. Sai päris korralikult peale seda veel jalgade kõverdamisi kõhuli trenažööril tehtud ning need kaks harjutust kombinatsioonina panidki vist punkti minu reie tagumistele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi tegin korraliku venituse peale trenni, siiski on reie tagumised väga läbi omadega ja pole eriti kerge liigutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea on see, et alaselga enam ei tule nii kergesti valud sisse ehk siis paranemine toimub edukalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olge mõnusad! (y)
veebruar 29, 2012 at 7:47 p.l. #187843Kops
MemberPühapäeval sai viieste kordustega kükke tehtud. Kõigepealt tavaline kükk ja siis hack-kükk, kumbagi viis seeriat. Küki raskused on mul küll väga väikesed, sest 150kg tavalisel ja 180kg hackil ei saa suureks raskuseks pidada (Ott oleks hea meelega mulle kohe 180kg tavalise küki kangile pannud), kuid esmaspäeval oli jalg nii valus, et jätsin enda planeeritud säärte seeriad ära. Eile läksid ka jalad paiste ja paistetus püsib siiani. Enda peas tekkis see peale küsimus, et kuidas on võimalik justkui väikese raskusega ja lühikese kordusega jalg sedasi ära tappa?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.