Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
veebruar 19, 2012 at 7:20 p.l. #203047veebruar 19, 2012 at 7:21 p.l. #203035
Ott Kiivikas
MemberEglel on hea potensiaal, lihtsalt selga peab hakkama korralikult treenima, kuid baas mille pealt liikuda on väga hea.
veebruar 19, 2012 at 7:44 p.l. #203010Kops
MemberAlustuseks üks trenni video ka minu poolt.
Zenja negatiivne surumine
veebruar 19, 2012 at 8:01 p.l. #203002egle eller-nabi
MemberMul on väga hea meel olla Kiivikas tiimi liige!! Sain täna nii palju uut ja kasulikku infot. Samas sain aru ka kui palju tegelikult vaja tööd teha treeningute ja toitumise osas. Ja selg on tõesti mu nõrgim koht nagu Ott ütles. Ma pean tunnistama ausalt, et ega ma polegi väga selja treenimisele niivõrd panustanud. Olen eluaeg tantsinud nii et jalad saavad suure koormuse. Selg on sõna otseses mõttes tagaplaanil olnud. Nüüdsest panustan palju rohkem selja treenimisele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2012 at 8:07 p.l. #202989fantomin
MemberTäna sai jah jalapäev tehtud, kuid kahjuks mitte edukalt. Alaseljaga väga suured jamad (alles mõned päevad tagasi ei saanud kummardada ega mingit survet üldse avaldada), kuid hetkel püüan selga hoida ning seepärast sai ka väiksemate raskustega trenni tehtud. Preagu sai Revali peatreeneri Fjodoriga enam-vähem kindla diagnoosi, seega teen umbes 15 minutilised venitused peale igat trenni just nimme-niudelihasele, alaseljale, tuharatele ja reie sisekülgedele. Aega läheb kindlasti päris mitu nädalat, kuid korda peab ju saama. Kahjuks ei saa jalad praegu kindlasti koormust kätte, kuna mõnesid harjutusi pole isegi võimalik üldse teha. Peale seda hack-küki seeriat mõtlesin proovida 120kg (tavaliselt pingutan sellega ikka 6 kordust ära), kuid täna jõudsin alla lasta ja tundsin, et seda koormust mu selg enam ülesse ei suuda aidata. Võtan nüüd kergemalt nende harjutustega, mis alaselga suuresti mõjutavad ehk siis alaselga ei saa mõned nädalad eriti üldse treenida ja teatud jalaharjutused tuleb ka kõrvale jätta, kuid seejuures püüan kindlasti tunduvalt rohkem rõhku panna ülakeha suurenemisele.
Tänan siinkohal Otti ka, kes kindlasti väga suureks abiks nii minu, kui ka teiste arengule!
Edu kõigile ja eks millalgi ikka Revalis ühistreeningutel jälle näeme!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2012 at 8:17 p.l. #202975viki667
MemberOlen eluaeg tantsinud nii et jalad saavad suure koormuse. Selg on sõna otseses mõttes tagaplaanil olnud. Nüüdsest panustan palju rohkem selja treenimisele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda, et su kenad jalad on korralikult trenni saanud on juba praegu piltidelt näha.
Enivei, “team Kiivikas” järjest paremaks läheb!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu jõudu ja jaksu teile!
veebruar 19, 2012 at 8:24 p.l. #202950Kops
Memberveebruar 19, 2012 at 9:12 p.l. #202841Ott Kiivikas
MemberMarko möllas täna selja kallal, tehnika on paranenud – vaata video koos treeneri kommentaaridega
veebruar 19, 2012 at 9:30 p.l. #202823Ott Kiivikas
MemberFokin lisaks rinnatrennile poseeris tüdrukutega, see oli tema trenni parim osa….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga nüüd ka tõestus, et ta midagi ikka trennis tegi ka.veebruar 19, 2012 at 10:03 p.l. #230032renku
MemberJuba poole seeria ajal tahtsin kommenteerida, et rohkem on see ikka surumine, aga Ott jõudis ette
veebruar 20, 2012 at 12:59 e.l. #230074fantomin
Member22kg’stega lendamist teha polegi just eriti kerge.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma teen 22stega tavaliselt siis, kui varuga 10 tuleb teha.
Max mul vist oli õige lendamise tehnikaga 6 korda teha 28kg’stega, kuid ei ole päris kindel…
Kui jõuan maksimaalnäitajate nädalani jälle, siis confirmin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üldiselt rind pole just lemmikuim, pigem jalad ja triitseps ning õlad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2012 at 7:27 e.l. #227320Ott Kiivikas
MemberJuba poole seeria ajal tahtsin kommenteerida, et rohkem on see ikka surumine, aga Ott jõudis ette

Omal ajal “Lendasin ” 42-48 kiloste hantlitega, võite arvata mis tehnikaga, praegu kasutan 20 – 30 kg ja ei rohkem ,muidu läheb asi surumiseks üle.
veebruar 20, 2012 at 7:37 e.l. #202795fantomin
MemberMinu jaoks on lendamine ja surumine kaks erinevat harjutust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks maksimumuga lendamise tehnika võibolla natukene viletsam, kuid kindlasti mitte surumine.
veebruar 20, 2012 at 8:17 e.l. #202789rennosport
MemberKüll minu arvamus, kuid endal on nii, et kui 25+ hantliga lendamist teen siis selline tunne, et jubedalt lõhub õlga. Seetõttu olen ka lendamised üldse treeningutest välja jätnud. Põhjus ilmselt selles, et kergejõustikus odaga veidi käe ära visanud. Samas elu on näidanud, et peale väikest vigastust on pea hoopis helgem ja keha tunnetab paremini ära, mis on õige ja mis mitte:)
veebruar 20, 2012 at 9:00 e.l. #202745IVARK
MemberMul on hantlitega lendamisest mõlemal rinnalihasel rebendid. Samuti väänas ükskord 36 kg hantli käest ära ja peale seda pole ma praktiliselt seda harjutust enam teinud. Kes saab tehku pealegi, mulle ei sobi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.