Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
- This topic has 849 replies, 67 voices, and was last updated 8 years, 8 months tagasi by
Aimar Kuusnõmm.
-
AutorPostitused
-
mai 19, 2015 at 7:32 p.l. #380953
RainKuusnõmm
MemberNüüdseks hooaeg läbi, piirdus teine mul kõigest kahe võistlusega. Täpsemalt eesti Karikavõistlused ja põhieesmärk Euroopa Meistrivõistlused. EKV-l plaanisin võistelda esijalgu kulturismi kategoorias, kuid otsustasin siiski võistelda klassikas. Selles kategoorias oli tõenäosus suurem, et võin tulla karikavõitjaks, sest loogiline on, et Raigo ja Oti vastu võisteldes seda varianti poleks olnud. Siiski jäin klassika kategoorias viimaseks. See oli hea tagasiside EM-i silmas pidades, et vormi parandada. Oma võisteldus aastate jooksul, ei pääsenud ma esimest kord ka absoluudi valimisse. See välistas ka pääseda Eesti koondisega Balti matšile. Tagant järgi tarkusega, olen isegi rahul sellega, kuna see oleks ettevalmistust EM-ile seganud. Samas oleks saanud võistluskogemust ja laval poseerimist praktiseerida. Variant oleks olnud minna ka Läti Lahtistele, kuid sealsed kategooriad olid kõik absoluut kategooriad ning nendes kattides mul tulemuse mõttes asja ei ole. Seega otsustasin sellest võistlusest loobuda. Dieet venis pikale ning viimased kolm nädalat olid mul väga rasked – vaim oli väsinud. Em-ile tulles ma reaalselt ei teadnud ise ka, mis seisus ma olen. Kuna Eestikate ja EM-i vaheline paus oli natuke liiga pikk.
EM-ile sõitmise päeval olin hommikul ilusti kaalus sees. Arvestasin, kui päeval normaalselt söön, olen õhtuks ilusti kaalus sees. Kaal tuli lennureisiga isegi rohkem maha kui arvestanud olin. Ning nii kergena polnud ma EM-il võstelnud. Erilist närvipinget ja võistlusärevust ei olnud, seega oli selline kaalulangus üllatus.
Esimene eesmärk oli pääseda finaali, mitte jääda ainukesena sellest välja. Vaadates lava taga oma vastaseid, ei olnud ma üldse kindel, et finaali pääsen. Samas teadsin, et olin eelmisel aastal ühte itaallast võitnud. Sees oli ka varasemalt MM-idel ja EM-idel võistelnud horvaat. Peale kohustuslikke poose, pakkusid Ott ja Silvar, et mul käib reaalselt võistlus 3-4 koha peale.
Kui autasustamisel öeldi neljas koht, olin ma üliõnnelik medali üle. Siis hakati kolmandat kohta välja ütlema, olin juba valmis ette astuma. Minu ülisuureks üllatuseks ei olnud see mina. Sain aru, et võtsin sellest kategooriast hetke maksimumi, kuna võitja oli peajagu vormiga teistest üle. Ei oskagi seda tunnet kirjeldada. Olen olnud kolmel viimasel aastal, selles kategoorias top 4, sellest kaks korda hõbemedalil. See paneb mulle järgnevateks aastateks lisapinge, tulemuse mõttes.
Autasustamist saime oodata lava taga 2,5 tundi, ning kohe peale autasustamist võeti kõik medalistid dopinguproovi. Seega 15 meest korraga, mis tähendas veel mitme tunnist ootamist. Kuna enamus mehi olid seal väga närvilised, ning ei tahtnud väga proovi anda, venis asi veelgi. Lõpuks sain tulema, peale enda esimest dopinguproovi, oli kell juba pea pool üksteist õhtul. Nähes ise seda dopinguproovide võtmist, võin eeldada, et ärakukkumisi võib tulla siit päris palju.
Õnneks sai minu võistlus esimeste päevadega läbi ning sain abiks olla nii mõnelegi teisele Eesti koondislasele lava taga.
Minu jaoks oli selles aasta EM väga edukas. Senise viie aasta parim tulemus, arvestades millises seltskonnas medali saavutasin. Üleüldse oli see aasta tase kõikides kategooriates eriti tugev.
Nüüd natukene taastun, ning siis istub Otiga maha ja paneb tuleviku plaanid paika. Trenni lähiajal ei lähe, vaid siis kui tekib jälle isu trenni teha.
Tänan toetajaid – eelisjärjekorras elukaaslast Evat!
Suure tänu on ära teeninud ka Ott, Fast, Sparta Spordiklubi, Tesman AS ning lisaks tänud ka pöidlahoidjatele!
mõned pildid ka
mai 19, 2015 at 7:33 p.l. #380954RainKuusnõmm
MemberNüüdseks hooaeg läbi, piirdus teine mul kõigest kahe võistlusega. Täpsemalt eesti Karikavõistlused ja põhieesmärk Euroopa Meistrivõistlused. EKV-l plaanisin võistelda esijalgu kulturismi kategoorias, kuid otsustasin siiski võistelda klassikas. Selles kategoorias oli tõenäosus suurem, et võin tulla karikavõitjaks, sest loogiline on, et Raigo ja Oti vastu võisteldes seda varianti poleks olnud. Siiski jäin klassika kategoorias viimaseks. See oli hea tagasiside EM-i silmas pidades, et vormi parandada. Oma võisteldus aastate jooksul, ei pääsenud ma esimest kord ka absoluudi valimisse. See välistas ka pääseda Eesti koondisega Balti matšile. Tagant järgi tarkusega, olen isegi rahul sellega, kuna see oleks ettevalmistust EM-ile seganud. Samas oleks saanud võistluskogemust ja laval poseerimist praktiseerida. Variant oleks olnud minna ka Läti Lahtistele, kuid sealsed kategooriad olid kõik absoluut kategooriad ning nendes kattides mul tulemuse mõttes asja ei ole. Seega otsustasin sellest võistlusest loobuda. Dieet venis pikale ning viimased kolm nädalat olid mul väga rasked – vaim oli väsinud. Em-ile tulles ma reaalselt ei teadnud ise ka, mis seisus ma olen. Kuna Eestikate ja EM-i vaheline paus oli natuke liiga pikk.
EM-ile sõitmise päeval olin hommikul ilusti kaalus sees. Arvestasin, kui päeval normaalselt söön, olen õhtuks ilusti kaalus sees. Kaal tuli lennureisiga isegi rohkem maha kui arvestanud olin. Ning nii kergena polnud ma EM-il võstelnud. Erilist närvipinget ja võistlusärevust ei olnud, seega oli selline kaalulangus üllatus.
Esimene eesmärk oli pääseda finaali, mitte jääda ainukesena sellest välja. Vaadates lava taga oma vastaseid, ei olnud ma üldse kindel, et finaali pääsen. Samas teadsin, et olin eelmisel aastal ühte itaallast võitnud. Sees oli ka varasemalt MM-idel ja EM-idel võistelnud horvaat. Peale kohustuslikke poose, pakkusid Ott ja Silvar, et mul käib reaalselt võistlus 3-4 koha peale.
Kui autasustamisel öeldi neljas koht, olin ma üliõnnelik medali üle. Siis hakati kolmandat kohta välja ütlema, olin juba valmis ette astuma. Minu ülisuureks üllatuseks ei olnud see mina. Sain aru, et võtsin sellest kategooriast hetke maksimumi, kuna võitja oli peajagu vormiga teistest üle. Ei oskagi seda tunnet kirjeldada. Olen olnud kolmel viimasel aastal, selles kategoorias top 4, sellest kaks korda hõbemedalil. See paneb mulle järgnevateks aastateks lisapinge, tulemuse mõttes.
Autasustamist saime oodata lava taga 2,5 tundi, ning kohe peale autasustamist võeti kõik medalistid dopinguproovi. Seega 15 meest korraga, mis tähendas veel mitme tunnist ootamist. Kuna enamus mehi olid seal väga närvilised, ning ei tahtnud väga proovi anda, venis asi veelgi. Lõpuks sain tulema, peale enda esimest dopinguproovi, oli kell juba pea pool üksteist õhtul. Nähes ise seda dopinguproovide võtmist, võin eeldada, et ärakukkumisi võib tulla siit päris palju.
Õnneks sai minu võistlus esimeste päevadega läbi ning sain abiks olla nii mõnelegi teisele Eesti koondislasele lava taga.
Minu jaoks oli selles aasta EM väga edukas. Senise viie aasta parim tulemus, arvestades millises seltskonnas medali saavutasin. Üleüldse oli see aasta tase kõikides kategooriates eriti tugev.
Nüüd natukene taastun, ning siis istub Otiga maha ja paneb tuleviku plaanid paika. Trenni lähiajal ei lähe, vaid siis kui tekib jälle isu trenni teha.
Tänan toetajaid – eelisjärjekorras elukaaslast Evat!
Suure tänu on ära teeninud ka Ott, Fast, Sparta Spordiklubi, Tesman AS ning lisaks tänud ka pöidlahoidjatele!
mõned pildid ka
mai 19, 2015 at 8:09 p.l. #380956Ott Kiivikas
MemberTänud Rain, kannatasid ära ja tegid võiduka lõpuni! Teen selle Leedu touri ära ja peale seda pange Raigo juures saun sooja ja kaardistame “töö käigus” uued plaanid ja skeemid ära…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2015 at 6:27 e.l. #381020Raigo Kuusnõmm
MemberVõib öelda et kevad hooaeg on sisuliselt lõppenud. Jääb veel see nädalavahetus kaks võistlust leedus aga need pigem sellised jalutuskäigud peale pikka hooaega. Vormi ei ole käest andnud. Pool kilo on vast kaalu juures aga midagi ulmelist mitte. Ei tee võistlustele panuseid ega looda kõrgeid kohti, tuleb mis tulema peab. Saan nii rahulikult mõelda kuna olen juba saavutanud sellel hooajal rohkemgi kui oodanud olen. EM hõbemedal on minu jaoks kirss tordil. Lähen hangin uusi kogemusi ja saab Otiga mõtteid vahetada reisil olles.
Peale EM oli mul intervjuu ja pildistamine ajakirjaga YU.
Sellest pikemalt siis kui intervjuu avaldatakse.
väike pilt ka seltskonnast kes asjaga seotud olid.
Paari tunnipärast juba asume teele.
Hooaeg on olnud nii pikk, et seda annab kokku võtta.
mai 23, 2015 at 3:46 e.l. #381056RainKuusnõmm
Memberjuuni 9, 2015 at 3:50 e.l. #381493RainKuusnõmm
MemberHiljuti sai ära käidud ka Siim Altosaare juures seljakliinikus.Üldiselt ega otseselt midagi kusagil valu ei teinudki kuid enne uue hooaja ja raskete trennide algust sai keha üle vaadatud.Kunagine vigastus vasaku õlaga teeb palju pahandust ja tuleb targemalt tegutseda.Sain ka ise palju targemaks ning pööran nüüd sellistele asjadele rohkem tähelepanu.
Trennid tõstsin ka ringi,võrreldes varasema ülesehitusega.Õlg eraldipäevale jne.Trenni üritan teha 2+1 kuid tööd on niipalju ja koguaeg lihtsalt ei jõuagi trenni.Eile oligi mul näiteks 15.päev järjest tööl ilma puhkepäevata.Ja tegemist on veel väga palju.Kuni jaanipäevani pmst kõik päevad tööl.Siis algab puhkus ning saab vahelduseks korraks ka lõuna-eesti ja saaremaale puhkama sõita.
Lisaks on sel nädalal veel 2 eksamit ning koolilõpetamine.Õppimine tuleb ka ju kusagilt veel mahutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Toidupoole pealt kasutan Fasti erinevaid protein puddinguid,samamoodi nagu dieedi ajal.Magusaisu peletamiseks on praegu üks parimaid sokolaadi pudding!
Valguallikana lisaks veel HYDRO WHEY ning hera 80.
Kaalu olen üksjagu juurde võtnud, kui võrrelda seniste varasemate hooaegadega,siis mitte üldse palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2015 at 8:01 p.l. #381785RainKuusnõmm
MemberHakkab vaikselt tööjuurest saadud puhkus läbi saama. Sai käidud vahepeal nii saaremaal kui ka lõuna-eestis.
Trenne tegin ka selle nädala jooksul üldiselt ülepäeva. Vahest käisin lihtsalt jooksmas. Nüüd juba tallinnas tagasi ja kaks trennigi Spartas tehtud.
Talvel ette võetud kool sai ka nüüd läbi. Tunnistus käes, kuid veel vaja maanteeametis sõit ära teha ja c kategooria ka olemas. Lisaks plaanis suvel veel e kat juurde teha. Nii,et tegevust jagub.
Tasapisi olen mõelnud ka erinevaid varjante millal ja kus võistlen.Kuid kuna minu jaoks jõukohane kategooria tundub olevat ainult euroopa mv klassika -168cm ,tundub loogiline võistelda uuesti kevadel.MMile on veel vara mõelda.Sügisel toimuvatel põhjamaadel on ka esimene kat kulturism -80kg ja klassika -180cm seega pole sealgi palju loota.Mul on palju kergem trenne teha ,valmistudes kindla eesmärgi nimel. Praegu pole seda veel endale seadnud.
Vaatasin euroopa mängude tulemusi. 3.nda koha võttis klassika -168cm Horvat, keda suutsin kevadel euroopakatel võita. Oleks seal endalgi medali lootust olnud aga hooaeg oleks liiga pikaks veninud. Selle aasta dieeti kestis 4,5 kuud, mis omajagu pikk ja vaimselt vägagi kurnav.
Lisanditest kasutan endiselt Fasti puddinguid ja trenni ajal Bcaa joogina ning hera80!
Teisipäeval minek teletorni EOK vastvõtule.
juuni 28, 2015 at 7:23 e.l. #381787Ott Kiivikas
MemberHakkab vaikselt tööjuurest saadud puhkus läbi saama. Sai käidud vahepeal nii saaremaal kui ka lõuna-eestis.
Trenne tegin ka selle nädala jooksul üldiselt ülepäeva. Vahest käisin lihtsalt jooksmas. Nüüd juba tallinnas tagasi ja kaks trennigi Spartas tehtud.
Talvel ette võetud kool sai ka nüüd läbi. Tunnistus käes, kuid veel vaja maanteeametis sõit ära teha ja c kategooria ka olemas. Lisaks plaanis suvel veel e kat juurde teha. Nii,et tegevust jagub.
Tasapisi olen mõelnud ka erinevaid varjante millal ja kus võistlen.Kuid kuna minu jaoks jõukohane kategooria tundub olevat ainult euroopa mv klassika -168cm ,tundub loogiline võistelda uuesti kevadel.MMile on veel vara mõelda.Sügisel toimuvatel põhjamaadel on ka esimene kat kulturism -80kg ja klassika -180cm seega pole sealgi palju loota.
Mul on palju kergem trenne teha ,valmistudes kindla eesmärgi nimel. Praegu pole seda veel endale seadnud.
Vaatasin euroopa mängude tulemusi. 3.nda koha võttis klassika -168cm Horvat, keda suutsin kevadel euroopakatel võita. Oleks seal endalgi medali lootust olnud aga hooaeg oleks liiga pikaks veninud. Selle aasta dieeti kestis 4,5 kuud, mis omajagu pikk ja vaimselt vägagi kurnav.
Lisanditest kasutan endiselt Fasti puddinguid ja trenni ajal Bcaa joogina ning hera80!
Teisipäeval minek teletorni EOK vastvõtule.
Tegelikult usun ,et MM võiksid vabalt kaasa teha, sest väiksemates kattides ei ole seal kunagi palju võistlejaid olnud ja praegune dopingupoliitika on ka meie jaoks sobiv, st et ka MM on tõenäoliselt tulemas tugevam kontroll, eelkõige klassikas, mis looks head võimalused korraliku tulemuse tegemiseks. Nii, et te mõelge hästi järele noorhärra….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2015 at 4:58 p.l. #382493RainKuusnõmm
MemberKuna on suvi ja kiire aeg siis üritan ikka teha 2 trennipäeva järjest ja 1 vaba,sellise süsteemiga enamjaolt 5 trenni nädalas.Lisaks trennidele on tööd ka juurde kuhjunud ning kui mõne asjaga saad ühelepoole,on kaks järgmist ootamas.Väga keeruline on oma graafikut sättida,seda enam kui vahest tuleb pühapäevitigi 15h tööpäev teha…
Nädalalõpus lähen Soome,seega tuleb trennist 4 päevane sunnitud paus.Peale seda algab arvatavasti tõsisem ettevalmistus tulevaseks võistlushooajaks,kas siis sügiseks või kevadeks,eks seda näha ole.Kui sügisel ei võistle, siis vähemalt kevadeks parem stardipositsioon.Praegu kaal päris kõrge juba,ehk siis kevadel ka dieet vähe talutavam-siiamaani suht piinarikkad olnud need diiedid tänu sellele,et lasen hooaja väliselt vormi käest.Selline vorm oli kevadel…
august 2, 2015 at 6:16 p.l. #382643Ott Kiivikas
MemberTäna kaardistasime ära Kaigo Ruusnõmme hetkevormi ja seis on väga hea, ütleksin mina. Selline seis on ,et lihtdamale võistlusele võiks homme peale minna….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Soovinud oleks, et Kaigo natuke kõrgema kaalu pealt maha oleks hakanud tulema, praegu päevane kaal seal 81 – 81,5 kilo juures (ütleme nii ,et kilo – 2 kilo oleksin sovinud suuremat kaalu, kuid seda kergem saab nüüd olema dieet, sest nädala keskmiseks languseks planeerime 200 gr….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> just nii tehakse vormi kui stardipositsioon selline on. Natuke muudame ka trenniplaani, kuid suures piirdes on kõik juba tuttav tee – midagi rabistama ei pea ja pigem peab see dieet olema maksimaalelt lihast säilitav. Ideaalis näen, et kaks kilo pekki maha ja peaks pilt terav olema ja siis pigistame sealt 78 – 79 kilo pealt 75 sisse MM -ks. Elame – näeme!august 14, 2015 at 7:57 p.l. #382771Raigo Kuusnõmm
MemberSee suvi on möödunud kuidagi eriti kiirelt ja kärmelt. On olnud palju tegemisi ja toimetusi ning küllaltki isuuri elumuutusi kuid õnneks trennid olen saanud kõik ilusasti ära tehtud.
Kevadel sai plaani võetud sügisene hooaeg ja kohe peale kevadhooaega hakkas ka selle nimel töö pihta. See tähendas jällegi seda, et ei saanud lasta ennast põrsaks süüa ja olen hoidnud kaalu kontrolliall. Oti sõnul isegi liiga palju tagasi hoidnud. Kuid ise tunnen, et ei ole pidanud suurt vaeva nägema selleks. kui oli millegi järgi isu, siis seda endale ka lubasin. Õnneks neid väga palju ei olnud.
Kuna tõenäoliselt on sügishooaja avavõistlus juba 18 kuni 20 september siis dieediga alustasin juba augusti algul. Ega see dieedile minek minul raskusi ei valmista. Sisuliselt jätsin lihtsalt patustamised ära ja tõstsin natuke kulutust. See viimane omakorda võimaldas isegi rohkem sööki taldrikule tõsta kui suvel seda tegin. Kaal lihtsalt kukuks muidu kiiremini kui vaja. Kuna kaal on terve suve kontrolli all olnud ja stardipositsioon vormimõttes hea, siis on mul vaja ainult 200 g nädalas maha tulla. Sellise tempoga peaks novembri alguseks olema vormis.
Kulturismi MM on minu jaoks uus tase. Olen varem osalenud klassikalise kulturismi MM-il aga kulturismis esimest korda plaanis. Euroopakatel olen kolm aastat järjest käinud ja kahel korral isegi medalile õnnestunud tulla siis ootan huviga kuhu ma MM-il platseerun. Kui euroopakatel on kategooria suurus enamjaolt 10 mehe piiresse jäänud siis MM-il on see tõenäoliselt üle 20 meheline. Kevadel tegin hooajapeale kokku 7 võistlust millest kuuel korral tulin teisele kohale ja korra jäin kolmandaks siis ei taha latialt läbi hüpata ja kehvem olla. See annab lisa motti et veel parem vorm teha. Esialgsete plaanide kohaselt on kavas 7 võistlust. Alustades siis septembris Norra lahtiste MV-ga ja lõpetades MM-iga. See tähendab jällegi seda, et praktiliselt iga nädalavahetus on võistlused. Kuna teeme Otiga samad võistlused kaasa siis usun, et see võistlus hooaeg tuleb ka foorumi külastajatele meeleolukas, sest eks Oti videonurk naaseb suvepuhkuselt ja toob teieni kõik meie muljed enne võitlusi ning emotsioonid võitudest ja kaotustest peal võistlusi.
Trennid on, sarnaselt eelmisele suvele, mahupeale üles ehitatud. Endiselt panen suurt rõhku kätele ja õlgadele. et need ükspäev kasvama hakkaksid:). Suurteraskustega kükkidest olen hetkel loobunud kuna põlved teevad veidi muret. On teised väheke valulikud. jooksmist ja hüppamist kannatavad aga sellist kiiret sügavat kükki ei talu. Pausiga kükki paralleelini kannatab teha.
Nädalapärast plaanis uued vormipildid teha. siis kaal peaks olema seal 79,5 lähedal. . Võrreldes eelmiste vormipiltidega siis -600 g. Hetkel olen ilusti graafikus.
Toidulisanditest olen regulaarselt tarbinud FAST tootesarjast peale trenni Muscle+, hommikul pudru sisse küpsise maitseline Hera80 , Omega3, green tea ja bcaa . Nüüd lisan sinna nimekirja veel Joint+ liiestele. Olympi sarjast on menüüs veel vitamiinid ja mineraalid
august 18, 2015 at 6:36 e.l. #382817Raigo Kuusnõmm
MemberLennukipilet Oslosse on olemas. Seega nüüdseks kindel et esimene võistlus on sel hooajal norras.
Hetkel olen 5 saali trenni järjest teinud ja lisaks aeroobset. Toiduga liialdanud ei ole aga kaal millegipärast otsustas veidike tõusta. Eile ja täna olen teinud veidi kärpeid menüüs et kaal uuesti liikuma saada.
august 18, 2015 at 7:07 e.l. #382818Peep70
MemberRaigo, kas klassikalistel jõutõstmise Eesti MV-l pole soovi osaleda…., võiksid tulla -83 või 93 kg poisse hirmutama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, möödaminnes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(Pääseksid vb Eesti koondisesse, et 2016 Euroopa MVl osaleda…)
Jäta siis igaks juhuks meelde järgmised märksõnad: 21. ja 22. nov., Tartu ( Eesti koondise katsevõistlused!!!)
august 18, 2015 at 7:35 e.l. #382819Raigo Kuusnõmm
MemberPanen need kuupäevad oma kalendrisse kirja aga ei ole kindel kas osalen.
august 29, 2015 at 6:13 p.l. #383031Ott Kiivikas
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.