Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
- This topic has 849 replies, 67 voices, and was last updated 8 years, 8 months tagasi by
Aimar Kuusnõmm.
-
AutorPostitused
-
oktoober 31, 2014 at 9:06 e.l. #373083
Raigo Kuusnõmm
MemberNüüdseks olen peale viimaseid võistlusi teinud juba 99 trenni. Ehk siis 5 ja poole kuuga. Ükski trenn ei ole tegemata jäänud kuigi päevi olen ümber mänginud.
Tegin suure muutuse oma trennide osas sellega, et hakkasin hommikuti enne tööd trennis käima. Pumpan kell 6 hommikul lihaseid kui mõni mees vb alles teist külge voodis keeravad. Olen seda nüüd pea kuuaega proovinud ja olen tulemusega rahul. kui minna õhtul normaalajal magama siis ei ole raske ka ärgata. Trennis on mott kõrge. Keskendumine trennile parem js lihase saab erguks pump+iga. Õhtuti on tööpäeva väsimus sees ja raskem isegi trennile häälestuda. Kõik on suhtumise küsimus. KUi tahan teha siis ma saan nii teha.
Ei tee kõiki trenne hommikul vaid proovin kaks hommikul kaks õhtul. Hommikused teen revalis kuna sparta avatakse kahjuks kell 7.
kui arvata et ei suuda raskustega trenni teha hommikul ss julgen vastu vaielda. Viimastel trennidel olen läinud just raskustesse. Surumises 150×7 ja peale170×2. Seda 80 kg kehakaalu juures. Jala trennid teen muidugi eranditult õhtul. Seda ei julge veel hommikusse paigutada. Ei kujuta ette et peaks hommikul 200 küki seeriaid tegema. Eile õhtul aga suutsin 200kg 6x kükkida. Viimati tegin seda 2013 kevadel.
Et miks ma hommikul trennis käima hakkasin on tingitud sellest. Et mind õhtuti ei olnud petele ja lapsele olemas. Raske on minna trenni kui laps ütleb mulle ei taha et issi trenni läheb. Ja lisaks muud tegemisez trennile lisaks.
Igatahes olen hetkel süsteemiga rohkem rahul ja saan oma teed kevadise em suunas jätkata.
Toitumist hoian kontrolliall. Huvitav on see. Et ei oskagi soovida mingit sellist toitu mis ma varem olin harjunud sööma. Saan kvaliteetsemalt süües kõhutäis ja arvestades minu kulutusi ,saan toitu pidevalt juurdegi kruvida.
Toidulisanditest on igapäeva menüüs omega3. Herao0 pudrusisse. Enne hommikusi trenne pump+ ja peale igat trenni muscle+.
Kehakaal kõigub 80 ja 81 vahel. Loodan endiselt juurde saada aga kipub see kaal pigem langema.
Selline siis väike ülevaade minu tegemistest .
oktoober 31, 2014 at 9:16 e.l. #373084rait83
MemberReedel oli siis korralik tõmbe trenni päev.
Ette tegin Eeskükki
Tõmme siis 75% x5 85% 2×3 ja 95% 2×1 raskused 210/240/265
Edasi klassikameeste harjutus maast laia haardega tõmme
Keretõsted lisaraskusega
Trapets
Säär
Kõht
280tuleb ära küll tõmbes võistlustel ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 1, 2014 at 10:23 e.l. #373163Aimar Kuusnõmm
MemberEga enne võistlusi ei tea mis tuleb
november 30, 2014 at 8:37 p.l. #374314Ott Kiivikas
MemberKuna sõbrad ise ei postita, siis teen seda nende eest….
Raigo käis ülevaatusel ja panime paika järgmise poolaasta plaani ja seis mis on praegu on ööpäev parem sellest, mis pilt mulle käesoleva aasta alguses avanes. Ütleme nii, et selle seisu pealt saab teha väga korraliku vormi ja eks aeg näitab ,mida see tulemuse mõttes annab. Kaal hommikuse seisuga 80,5 kilo (päevane seal kilo kindlasti rohkem).
Poseerimine on roostes, kuid küll me sellega ka tegeleme, praegu oli peamine ära kaardistada, see kus me asume ja kuhu soovime liikuda.
november 30, 2014 at 9:53 p.l. #374319susim
Member;)TUBLI 5+
detsember 6, 2014 at 8:53 p.l. #374521RainKuusnõmm
MemberRaigo vorm on tõesti hea.Lubas kevadel,et teeb selle valmistumisperioodi hoopis teisiti kui varasemalt,ning tulemus on piltidelt näha.Sellist vormi ei ole lihtne hoida,ise ma küll ei suuda.Seega loodame temalt kevadel head tulemust.
Ise olen ka muutnud totaalselt oma hooajavälist toitumist.Pmst söön samamoodi nagu dieedi ajal kuid vahel läheb ikka käest ära.Varasemalt oli kõik “käest ära” Dieedi ajal keskendun rohkem ja ei anna järgi.Praegu tean,et saab lubada vahest.
Trenni poole pealt ka.tundub,et on olnud edasiminek,kuna jaksan suuremate raskustega pikemaid seeriad suruda.Eks ta sellest on,et olen pikkadele seeriatele rõhku pannud terve suve .Väga harva kui olen teinud puhtalt 6seid korduseid.Enamjaolt ikka 8,10 või 12.hantlite puhul positiivse kaldega suudan 48kilosed hantlid ise kätte võtta ning 8 x suruda probleemideta.Varasemalt oli selleks kellegi julgestust vaja.Ka kangi olen teinud igal rinnapäeval.Viimasel paaril trennil proovisin ka pikemaid seeriaid kui 10nsed ja 85kg 20 suruda küll raske polnud,surun ilma sillata,jalad pingil ning põidlad kangil ühelpool sõrmedega).Oleks ka soovinud võistelda korduste peale surumises,kuid olin sel päeval pikalt tööl ning ei jõudnud.
Kindlasti oleks tahtnud ka selleks klassika MM vormi teha,et oma varasem 7.koht ehk natuke parema vastu välja vahetada.Kuid see otsus sai juba kevadel hispaanias vastu võetud,et võistlen uuesti järgmisel kevadel.Ja teine dieet kohe järjest tehes,oleks mul väga raske üldse mingit arengut lihasmassis näidata.Eks seda on praegugi raske aru saada,kas on lihasmassi lisandunud või mitte,ju kevadel näha saab,ega siin kaua oodata pole,kohe-kohe tuleb asi palju tõsisemalt käsile võtta.detsember 6, 2014 at 11:24 p.l. #374523susim
MemberTubli
detsember 7, 2014 at 8:48 e.l. #374528Aimar Kuusnõmm
MemberKirjutan ka vahelduseks siis toimuvast. Pole tõesti ammu kirjutanud siia.
Võistlused läksid nagu nad minema pidid tasuks 2ne koht sest Tiit oli seekord tugevam. Olen tagant järele analüüsinud, et kui poleks ise viimaseid katseid tagumikku keeranud oleks Tiidul elu väheke keerulisem olnud ja mina poleks pidanud tõmbes nii suurt raskust peale panema. See selleks nüüd vähemalt motivatsiooni ja kevadel annan uue lahingu hoopis uute numbritega.
Kuna meil Raidiga kükk ei toimi kuidagi siis mina alustasin proovimist klassikute küki kavaga. Kui jookseb lukku proovin midagi muud või muudan asju. Igaljuhul seni on kõik trennid väga head olnud ja hoopis teise elamisega.
Kaal püsib enamvähem seal kus võistlustelgi oli.
Nüüd reedene trenn jäi haiguse tõttu vahele. Endal on süümekad ja täna teen reedese trenni sest vahele ühtegi jalapäeva ei jäta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselt tööjuures sain külma sest korra on palav siis külm jne . Praeguste ilmadega õues töötamise rõõmud.
detsember 7, 2014 at 11:24 e.l. #374534rait83
MemberKas kevadel teed varustusega kaasa?
Mis see kükikava endast kujutab?
detsember 7, 2014 at 1:54 p.l. #374539Aimar Kuusnõmm
Memberikka ilma varustuseta. kui hakkaks varustusega jamama siis see pidurdaks MM.ile mineku vormi.
tavaline küki kava mida nad teevad 3x nädalas
detsember 14, 2014 at 7:51 p.l. #375142RainKuusnõmm
MemberTäna oli rind-õlg trenn.Tegime koos Toivoga.kahekesi koos on ikka tunduvalt etem teha kui üksi omaette nokitsedes.Aga enamjaolt teen siiski üksi,vahel trennid kattuvad.
Enamjaolt tegime terve trenni 2x(3×10 ) superseeriaid .pausid u 10sek.raskused jäid enamjaolt igalpool 50% kanti kuna muidu ei suutnud viimaseid korduseid ära teha.tegin mõned poseerimispildid ka trenni lõppu…

Võtsime poistega välja ka oma detsembri kuu toetuse FASTi poolt…

Luxus batoon caramel-hazelnut on viimase aja lemmik!sel nädalal veel 4 tööpäeva ning siis puhkus kuni 5nda jaanuarini.Kuna nädalalõpus saaremaale,siis saab mõned trennid ka Jaan Salu saalis ära teha.
Lisaks olen sel aastal veel nominent saaremaa aasta meesportlase auhinnale,hetkel interneti hääletus seega võid anda oma panuse
http://www.saaresport.ee/kasulikku/kusitlused/meessportlane-2014/eks vastaskandidaadid on kõvad ,kuid kulturism siiski esindatud!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 20, 2014 at 4:55 p.l. #374470RainKuusnõmm
Memberhttp://www.saaresport.ee/kasulikku/kusitlused/meessportlane-2014/ veel võimalik hääletada tänaja homme!
detsember 20, 2014 at 5:12 p.l. #374471susim
MemberAndsin haale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 21, 2014 at 4:53 p.l. #375418Ott Kiivikas
MemberTäna tegime Raigoga ühistrenni lisaks oli kohale veel Regina. Ühistrennid kannavad vilja, sest kõik pingutavad rohkem. Nii Raigo tänased kükiseeriad.
190 x 8 raw ja varu veel sees… lisaks rinnalkükk kolmandas harjutses pausiga 120 x 8 raw
detsember 24, 2014 at 7:00 e.l. #374722Arnold
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.