Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
- This topic has 849 replies, 67 voices, and was last updated 8 years, 8 months tagasi by
Aimar Kuusnõmm.
-
AutorPostitused
-
mai 24, 2013 at 9:05 p.l. #343856
RainKuusnõmm
Membermai 24, 2013 at 9:50 p.l. #343859SiimO
MemberKui kaua su dieet üldse kokku kestis?
mai 25, 2013 at 3:53 e.l. #343863RainKuusnõmm
MemberKui kaua su dieet üldse kokku kestis?
4 kuud
mai 25, 2013 at 5:44 p.l. #343916RainKuusnõmm
Membermai 25, 2013 at 8:21 p.l. #343925SiimO
MemberEhk viitsid oma reie,rinna ja käe ümbermõõdu võtta?..Huvi pärast tahaks teada, kuidas pilt ning numbrid kokku lähevad
mai 26, 2013 at 12:07 p.l. #343966Ott Kiivikas
MemberSeda prooviks isegi kui saab….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> las Eva paneb ka retsepti välja, et saaksid inimesed kes soovivad kodus järgi teha. Näeb väga isuäratav välja!mai 26, 2013 at 12:46 p.l. #343971Tragl
MemberEhk viitsid oma reie,rinna ja käe ümbermõõdu võtta?..Huvi pärast tahaks teada, kuidas pilt ning numbrid kokku lähevad
Mul oleks sama palve. Vorm on muidugi võimas.
Aitäh!
mai 26, 2013 at 1:43 p.l. #343973RainKuusnõmm
MemberSeda prooviks isegi kui saab….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> las Eva paneb ka retsepti välja, et saaksid inimesed kes soovivad kodus järgi teha. Näeb väga isuäratav välja!täpsema retsepti kirjutan õhtupoole siia.Kook ise on väga maitsev minu jaoks kuna olen ise suur protein pudingu ja halvaa fänn.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samuti on raske ära õelda napoleon koogist siis kõik 3 kokku on suurepärane kooslus.mai 27, 2013 at 5:44 e.l. #344034EvaK
MemberFast pudingu Napoleon
Vaja läheb: 1 l piima, 4 muna, 4 sl tärklist, 200 g pähkli-halvaad, 120 g valge-šokolaadi pudingut, 500 g lehttaigent
Pane piim suuremasse potti soojenema. Eralda munavalge ja munakollane ning vahusta mõlemad. Sega munavahud omavahel kokku, lisa ka puding. Kui piim on soojaks läinud, keera pliidi kuumus vaiksemaks ja hakka peenikese joana munavahtu sinna lisama, ise pidevalt segades. Sega tärklis vähese külma veega. Kui kreem on läinud kuumaks, lisa sinna tärklis ja lase kreem uuesti keema. Ise ikka pidevalt segades! Kui näed, et kreem on läinud paksemaks (kreem ei lähe kohe nii paksuks nagu keedukreem), lisa sinna 150 g purustatud halvaad ja tõsta see jahtuma. Jaga lehttaigen 7-8 oskaks, rulliküpsetuspaberi peal õhukesteks plaatideks ja küpseta 200 kraadi juures kuldseks. Vali kõrgete äärtega vorm, kuhu saaksid koogi sisse teha (soovitatavalt lahtikäiv). Vahustasin jahtunud kreemi korra veel läbi, et halvaa läheks peenemaks. Aseta vormi põhja üks plaat taigent, sinna peale pane kreem, korda tegevust kuniks kreemi jätkub. Kõige peale peab jääma kreemi kihti.Mina kasutasin koogi jaoks 6 lehttaigna plaati. Purusta 1-2 plaati 50 grammi halvaaga ja pane puru koogi peale. Seejärel tõsta kook külmkappi tahenema. Hea kui ta saaks ühe öö seisista. Serveerida jõhvika- või pohlamoosiga.
Kogused on umbkaudsed kuna teen ise käe järgi kooke ega mööda eriti midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head isu!
mai 27, 2013 at 6:53 p.l. #344121Aimar Kuusnõmm
MemberTäna oli siis trennis jalapäev. Ette tegin Rinnalt kükki mida sooviks ka pikemalt kavasse. Pean Hr. Saluga selles suhtes konsulteerima.
Teiseks tegin Hackkükki. kuna meil see pikalt kavas olnud proovisin vahelduseks max 3stega 185kgni ja sealt edasi siis 205/225 ja 245 viimane siis libises täitsa üleval käest. Gunnaril ka video ja lubas ülesse panna.
Lisaks veel peopesa katki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kehakaal peale trenni 77,5kg
mai 31, 2013 at 4:39 p.l. #344476RainKuusnõmm
MemberKuna homme on käes 1.juuni ja sel päeval on Orisaares Saaremaa lamades surumise võistlused.Stardime saaremaa poole homme kusagil 6.45 paiku hommikul.
Peale dieeti olin suutnud juba lamadesurumise trenne teha üksjagu ja tulemuski polnud kehv,et võistelda.Kuid tuhandete fännide
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kurvastuseks jääb vist homme võistlemata,sest olen juba teist päeva haige.Kurk valus,nohu,palavik,mis on jätkuvalt ainult tõusuteel.
??:”> Aga loodan,et saan ehk 1 katse ära suruda,et Vendade meeskond tulemuse kirja saaks…eks see selgub homme mai 31, 2013 at 4:51 p.l. #344479tarmop
MemberKuna homme on käes 1.juuni ja sel päeval on Orisaares Saaremaa lamades surumise võistlused.Stardime saaremaa poole homme kusagil 6.45 paiku hommikul.
Peale dieeti olin suutnud juba lamadesurumise trenne teha üksjagu ja tulemuski polnud kehv,et võistelda.Kuid tuhandete fännide
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kurvastuseks jääb vist homme võistlemata,sest olen juba teist päeva haige.Kurk valus,nohu,palavik,mis on jätkuvalt ainult tõusuteel.
??:”> Aga loodan,et saan ehk 1 katse ära suruda,et Vendade meeskond tulemuse kirja saaks…eks see selgub homme Kui sind lohutab, siis pole ise saanud 5 nädalat trenni teha, esmaspäeval sai esimene ja korrali rind tehtud, nüüd esimesed deltad valusad ( ei plaaninud Saarde tulla ). Lisaks nv tõmbas konditsioneer mu läbi, kõri valus ja nina kinni, hetkel ei püsi silmadki lahti, aga homme tulen omadele punkte tooma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea kui suudaks endast poole kergemale mehele kilodega ärateha, wilksidest rääkimata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2013 at 8:19 p.l. #344182RainKuusnõmm
MemberVõistlused läbi kevadhooajaks ning järjekordne karikas lisandus riiulisse-seekord siis VENNAD KUUSNÕMMED meeskonnaga saavutatud II koht võistkondlikus arvestuses.Kehakaalus jäin 4ndaks .Esialgul kui vaatasin algraskuseid siis pakkusin end 5ndaks kui 4nda koha mees ebaõnnestus oma raskuste valimisel ning kordasin tema surutud raskust ja sain 4nda koha.Esikoha võttis Raigo,teine Aimar,kolmas salu sõdur Tiit Saarma(kellele ma selles kategoorias koguaeg kaotan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Alustasin 125kg kuna oli endiselt palavik, kõha ning nohu.Kusjuures palavik nüüdseks läinud,häält ei ole siiani tagasi saanud.hääl kähiseb nagu mitu päeva järjest joonud mehel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :Aga teiseks katseks panin 12.5kg lisaks ehk 137.5 kg,see ka kergelt ning siis panin 145kg-seda raskust olen trennis ainult raw surunud.Seega loen seda enda rekordiks peatusega surumisel.
Võistlused ise olid väga hästi korraldatud,soojendusalal oli võimalus süüa õuna ning kohukesi,samuti joogiks spordijook.Enne autasustamist veel kringel!!!Sellise väikse võistluse kohta oli kõik väga OK!
Mulle meeldis ka see ,et kohale tuli ka hr.president isiklikult.Tänu temale oli ka võistluskatsete hindamine professionaalsem.
Peale võistluseid võõrustas Rait Sagor surujaid enda kodus väikse grill-peoga.Rahvast oli kohal üksjagu ning arvan,et kõik jäid rahule kes võtsid vaevaks kohale tulla.
Täna aga käisime Sparta fitshopist enne trenni läbi ning mina võtsin endale toiduvalikusse WHEY 3 ning sokolaadi PUDINGU.Lisaks mõned fasti batoonid.juuni 6, 2013 at 6:19 e.l. #344168Samakamees
MemberSee pani küll mind imestama, et soojendusalal olid spordijoogid ja muu kraam. Pole minu silmad ennem sellist asja näinud. Väga vinge! Ise ostsin endale ka spordijooki kaasa, nii et ei hakanud sealt ära jooma, aga järgmine kord tean, et mitte midagi ei osta kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 6, 2013 at 6:26 e.l. #344169tarmop
MemberTõesti oli vinge orgunn, kohukesi oli ka terve kast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.