Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
- This topic has 849 replies, 67 voices, and was last updated 8 years, 8 months tagasi by
Aimar Kuusnõmm.
-
AutorPostitused
-
märts 19, 2013 at 8:11 p.l. #338888
renku
MemberKui te 0 ei saa, siis ei tohiks tiitel olla küll kättesaamatu. Usun ,et Rait võib heal päeval varustusega ka Alexile vastu hakata – vaadates mis vorm on ja seda, et surumises ja kükis usun, et aitab varustus rohkem Raiti – kuid näis, igal juhul hoian kõigile teile pöialt, sest võistlete kõik eesti eest.
Unistused on kõrgemad kui reaalsus!
märts 19, 2013 at 9:12 p.l. #338889Aimar Kuusnõmm
MemberAga peabki olema, et edasi areneda.
märts 20, 2013 at 11:23 e.l. #338903Ott Kiivikas
MemberUnistused on kõrgemad kui reaalsus!
Reaalsus selgub ikka võistlustel, kuid arvan ,et mida kõvem on sisemine konkurents, seda paremaid tulemusi saavutatakse ka välisvõitlustel, sest soov olla eelkõige oma riigis parim on sportlasele peamine ja siis tuleb ülejäänud…loodame, et see viib kõik mehed uuele tasemele.
märts 20, 2013 at 7:49 p.l. #338928Sarge
MemberReaalsus selgub ikka võistlustel, kuid arvan ,et mida kõvem on sisemine konkurents, seda paremaid tulemusi saavutatakse ka välisvõitlustel, sest soov olla eelkõige oma riigis parim on sportlasele peamine ja siis tuleb ülejäänud…loodame, et see viib kõik mehed uuele tasemele.
Ott, kui tõsiselt sa võtaksid seda, kui praegu keegi ütleb, et see aasta Kelner võib sind laval võita? Taseme vahe on ju sama.
märts 20, 2013 at 7:51 p.l. #338929RainKuusnõmm
Memberrait vs raus on sama mis ott vs siim kelner???
märts 20, 2013 at 7:53 p.l. #338930renku
Memberrait vs raus on sama mis ott vs siim kelner???
märts 20, 2013 at 8:01 p.l. #338932Ott Kiivikas
MemberOtt, kui tõsiselt sa võtaksid seda, kui praegu keegi ütleb, et see aasta Kelner võib sind laval võita? Taseme vahe on ju sama.
Nüüd sa peksad küll segast….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sagori ja Rausi vahe ei ole selline nagu minu ja Siimu. Esiteks on mõlemad noored mehed ja ärme unusta, et Rait on möödaminnes ka kaks korda noorte maailmameister olnud. Ma ei ole jõutõstmise juures esimest päeva ja näen kes kuhu liigub, Raus on vaieldamatult pannud ette sellise lati, millest tal eelkõige endal on keeruline üle hüpata ja teisel mehel on selgelt potensiaali hea õnnestumise korral teha väga hea tulemus. Lihtne näide liida kokku Rausi tulemus (eeldades et ta ei tee rohkem kui varem , sest nagu mainisin ,siis raw võistlus näitas, et ta tegi vähem kui varasemal aastal kahel alal) 380 + 255 + 330kg tõmme ehk ka rohkem = 965kg Sagor eeldades et võistlus õnnestub 350 + 255+360 miks mitte ka rohkem tõmme= 965kg. Ma ei ole Sagori fänn, ma lihtsalt näen kõrvalt vaadates mis ja kus kategoorias midagi toimub ja nö spekuleerin tulemuste prognoosi.märts 20, 2013 at 8:02 p.l. #338933tarmop
MemberOlgem ausad, umbakaudu küll jah!
Rait kükib väheb kui Raus, olen nõus, aga tõmbab sellevõrra rohkem. Surumine aga suht ühte auku.
Seega Ott versus Kelner ikka suht lamp võrdlus
märts 20, 2013 at 8:02 p.l. #338934Ott Kiivikas
MemberOlgem ausad, umbakaudu küll jah!
Ma eeldasin ,et sa oled jõutõstmises ikka vähe pädevam…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2013 at 8:09 p.l. #338935renku
MemberMa eeldasin ,et sa oled jõutõstmises ikka vähe pädevam…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ott, sry, aga ma arvan, et olen piisavalt pädev ja tean väga hästi Alexi hetkeolukorda ja seda, mis ta pidi välja panema eelmisel varustuseta võistlusel absoluudi võiduks, mitte midagi pm enda taseme jaoks ehk möödaminnes tegi võistluse olles ise vigastuse küüsis.
Nüüd läks solvamiseks nagu, ärme nii tee:-)
märts 20, 2013 at 8:11 p.l. #338936maleva
MemberMa eeldasin ,et sa oled jõutõstmises ikka vähe pädevam…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mina eeldaks, et sina oled vähe pädevam sellistes postitustes, mis sa siin viimati tegid. Raus on hetkel pannud ette lati, aga kust sa võtad, et ta ise sellest üle ei hüppa? Miks sa arvad, et see, kui ta praegu vähem tegi kui varem, jääbki nii?! Oled sa 100% kindel, et mees treenib hetkel sama koormusega üldse, või kas üldse treenib järjepidevalt või proovib hoida? Või on tal ehk muud põhjused, miks mitte suuri raskusi näppida? Mõelge enne, kui kommenteerite…
märts 20, 2013 at 8:12 p.l. #338937renku
MemberNüüd sa peksad küll segast….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sagori ja Rausi vahe ei ole selline nagu minu ja Siimu. Esiteks on mõlemad noored mehed ja ärme unusta, et Rait on möödaminnes ka kaks korda noorte maailmameister olnud. Ma ei ole jõutõstmise juures esimest päeva ja näen kes kuhu liigub, Raus on vaieldamatult pannud ette sellise lati, millest tal eelkõige endal on keeruline üle hüpata ja teisel mehel on selgelt potensiaali hea õnnestumise korral teha väga hea tulemus. Lihtne näide liida kokku Rausi tulemus (eeldades et ta ei tee rohkem kui varem , sest nagu mainisin ,siis raw võistlus näitas, et ta tegi vähem kui varasemal aastal kahel alal) 380 + 255 + 330kg tõmme ehk ka rohkem = 965kg Sagor eeldades et võistlus õnnestub 350 + 255+360 miks mitte ka rohkem tõmme= 965kg. Ma ei ole Sagori fänn, ma lihtsalt näen kõrvalt vaadates mis ja kus kategoorias midagi toimub ja nö spekuleerin tulemuste prognoosi.Ott, kust sa need numbrid võtsid?
Kükis ja surumises ja tõmbes arvestad Alexil maha rekorditest ja Sagoril topid igale poole juurde
!märts 20, 2013 at 8:26 p.l. #338938Aimar Kuusnõmm
MemberKogu see teema kokku võttes näeme ära võistlustel mis saama hakkab. Igastahes läheb huvitavaks sest iga eksimus kogusummas maksab neile kätte.
märts 20, 2013 at 8:29 p.l. #338939GunnarKuusnõmm
MemberRahu nüüd, see on täiesti vale koht siin vaidlemiseks. Eks võistlustel paistab, mis keegi kokku teeb! Nagu ma aru saan siis eestikatel Aimar ja Rait ei lähe üldse kolmandate katsete peale välja vaid hoiavad ennast EM jaoks.
Natuke minu trennist ka, täna siis sai taas särki katsetatud, proovisin suuremat kuid lõppkokkuvõteks jähi ikka minu vana ja tõenäoline algraskus saab võistlustel olema 175 kg.
märts 22, 2013 at 7:45 p.l. #339071Aimar Kuusnõmm
MemberTäna tegin siis üksi kiirusliku küki trenni, kuna Gun ja Rait tegid päeval.
Trenn ise siis selline
Kiiruslik kükk 105kg 1×2; 125kg 1×2; 155kgx1; 155kgx1 Lisaraskustena 100kg kette ja sinised kummid(30-40kg) 5cm alla pralalleeli pakule.
2. Jõutõmme põlvede alt raamis (tegin kitsalt) lõpptulemus 275kg
3. Ohutukükkimis kangiga ettekummardused 100kg 5×6
4. Säär
5. Kõht
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.