Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
- This topic has 849 replies, 67 voices, and was last updated 8 years, 8 months tagasi by
Aimar Kuusnõmm.
-
AutorPostitused
-
detsember 23, 2012 at 9:14 p.l. #333063
Aimar Kuusnõmm
MemberSee minu vöö ja sain juba kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2012 at 9:17 p.l. #333064Aimar Kuusnõmm
MemberTrennist endast ka veidi, tegime täna veel enne pühi väikese trenni Gunnariga. Kiiruslik surumine oli esimene, Gunnaril õlaga probleeme seega täitsa kitsalt tai surunud. Peale 10×3 kordusi tegime veel katsed 125-145 ja siis Gunnaril 155kg minul 160 ning Gunnar surus 165kg( 96,4kg üle kehakaalu)
Edasi maast kitsalt surumine jne.
detsember 26, 2012 at 5:18 p.l. #333203Aimar Kuusnõmm
MemberTäna sai jõuludejärgseid patte lunastamas käidud Gunnariga trennis. Surumises oli plaanis 140kg 5×5 mille ka ära realiseerisime. Edasi kitsalt surumine,laubapurustaja, lailihaseharjutuse, õlg ja biits. Kehakaal on hoolimatta jõuludest ikkagi madal.
detsember 27, 2012 at 9:54 e.l. #333227GunnarKuusnõmm
MemberÜtleme nii, et minul kerge ei olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 29, 2012 at 9:37 e.l. #333329RainKuusnõmm
Membereile tegin trennis jalapäeva,tegin võiamlikult raskete raskustega nii kükki ,jalapressi kui ette sirutusi istudes.Korduseid tegin 10.8.6.6 püramiidina.
esimese harjutusena kükk,mis oli vägagi raske kuid tegin endale ettepandud raskused ära.Jalapressis samamoodi.kasutasin seda jalapressis,kus raskused ei küündi sinna 700kg+ kanti,saab rahulikult ka 300-400kg tehtud.
peale seda ettesirutused,istudes
siis 2pealihasele kõhuli tõsted ning säärelihasele 2 harjutust ja kõhulihas.
kehakaal on peale jõule miinus 1kg sellest,mis ma tavaliselt kaalun,seega olen suutnud hoida ,kuna plaan on võistleda klassikalises kulturismis.
seega hetkel 75kg
minuga eile samal ajal trennis kolistas kettidega ka Aimar…kiiruslik kükk,ketid+kummid
detsember 29, 2012 at 10:50 e.l. #333334Raigo Kuusnõmm
MemberAasta hakkab läbi saama ja seega aeg möödunud aastale tagasi vaadata.
Aasta algas ilma varustuseta jõutõstmise karikavõistlustega, sealt tuli -83kg kaalukategooria karikavõit.
Järgmine võistlus oli jõutõstmise EMV kus vorm oli hea aga palavku töttu ei saanud end realiseerida. Kükk jäi algraskuse peale , kolmandal katsel suutsin 310 kirja saada.
Ent lamades surumises jäigi raskus alistamata. Tol korra 240 kg ei tahtnud alistuda. Seega võistlustelt 5. null karjääri jooksul.
Edasi võistlesin siis sügisel toimunud EMV lamades surumises. Võib õelda, et need võistlused õnnestusid ideaalselt. Sain kirja kõik kolm katset. Tulemuseks 7,5 kg uus isiklik rekord ehk siis 247,5 kg.
See tulemus oli tol korral piisav, et saavutada niikaalu võit kui ka absoluudi võit.
Nädalake hiljem toimus Record Breakers. ka seal võistlusel suutsin end ületada ja teha uue isikliku rekordi. kergitasin oma isikliku 2,5 kilo võrra. Seega 250 kg on tõisiasi. Olen seda raskust nii mitmel korral püüdnud ja olen väga rahul, et selle lõpuks alistasin. Selle uue rekordiga saavutasin ma tubl i teisekoha.
Viimane võistlus see aasta oli siis Rakveres toimunud Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir. Koos Mikk Raudsepaga suutsime tolle võistluse võita.
Eks tollel võistlusel oli alasd mis mulle rohkem sobisid ja teised jälle ellised mida ma kartsin. Oli ette teada, et hinge kinni hoidmine ei oel minu trump ja rippumises teadsin, et ei oel ka eriti kõva käsi. Viimases mängis minu kahjuks veel see, et rippumis puu oli kuradima jäme ja minu lühikeste sõrmmedega ei olnud lihtne seal püsida.
Lisaks muidugi raskendav asjaolu oli see, et suutsin enda randmele liiga teha eelneval võistlusalal milleks ol irattavahetus. Mikk, hooitseva paarimehena veel hoiatas, et vaata siin märg et ole ettevaatlik aga ma suutsin ikka jalad taevapoole saata ja käepeale kukkuda.
Õnneks oli Mikk nii heas hoos, et suutis vahe tasa teha ja võidu koju tuua.
see oli siis spordipoolelt lühidalt aasta kokkuvõte.
MIda oodata järgmiselt aastalt?
Siht on võetud Kulturismi EM-ile mis toimuvad Mai alguses Moldovas. Dieedile ilmselt jaanuari teises pooles.
Minu jaoks järgmine aasta suurim sündmus on siiski pisitütre sündimine, mis peaks juhtuma enamvähem jaanuari lõpus.
Täna on aga plaan kella 4 Koos Rainiga Spartas üks korrali ktrenn teha.
Mõnusat lõppevat aastat kõigile!
detsember 29, 2012 at 12:26 p.l. #333341Ott Kiivikas
MemberLoodetavasti olete ka homme Revalis platsis õhtul? Algus ikka kell 17…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 29, 2012 at 1:05 p.l. #333350Raigo Kuusnõmm
MemberHomme on meil Rainiga trennivaba päev. et tõenäoliselt me homme revalisse ei tule.
detsember 29, 2012 at 7:33 p.l. #333370RainKuusnõmm
Membertänasest trennist ka videosid…minu surumine 52kg hantlitega….
raigo surus viimases seerias 60kg hantlitega…
detsember 29, 2012 at 7:39 p.l. #333371RainKuusnõmm
Memberraigo 160kg x6
detsember 29, 2012 at 7:49 p.l. #333372Ott Kiivikas
MemberTublid, pange hantite puhul natuke amplituudi ainult juurde, lihase kasvuks peab seda just amplituudi arvelt saama ehk siis just see negatiivne faas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaadates teie kehakaale, siis ega neid mehi siin palju kui mitte öelda, et rohkem ei ole kes selliste raskustega treenivad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 29, 2012 at 8:36 p.l. #333376rait83
Memberära vaata ainult kehakaalu, pikkus ka loeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2013 at 7:57 p.l. #333637Aimar Kuusnõmm
MemberHead uut aastat minupoolt veel spordisõpradele. Täna sai selle aasta esimene trenn tehtud koos Gunnariga. Esimene harjutus oli 142.5kg 5×5 mis ka ära tehtud sai tagumik taevapoole. Väga raskelt tuli. Aga ilmselt põhjus selles et kehakaal madal 77 ringi, pigem alla veidi. Edasi kitsalt raamides surumine, EZ kangiga kuklatagant surumine, Lailihasele 2 harjutust, õlale 3 harjutust ja Biitseps.
Rain tegi viimasest surumisest video ka ehk kui aega leiab lisab selle siia. Proovin rohkem süüa ja järgmine nädal 145ga ka ära teha.
jaanuar 2, 2013 at 8:11 p.l. #333639renku
MemberTublid, pange hantite puhul natuke amplituudi ainult juurde, lihase kasvuks peab seda just amplituudi arvelt saama ehk siis just see negatiivne faas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaadates teie kehakaale, siis ega neid mehi siin palju kui mitte öelda, et rohkem ei ole kes selliste raskustega treenivad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kehakaalu ei ole mõtet vaadata-tuleb ennast süüa meeste kaalu
. Aga ka meeste kaalus ei ole neid palju, kes selliseid perekond “”inimkraanade” raskusi liigutavad!jaanuar 2, 2013 at 8:30 p.l. #333643RainKuusnõmm
Memberaga palun…mul kaamera alati kaasas trennis,tule ja kutsu teinekordki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.