Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
- This topic has 849 replies, 67 voices, and was last updated 8 years, 8 months tagasi by
Aimar Kuusnõmm.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2012 at 2:18 p.l. #325736
RainKuusnõmm
Membervahepeal siis niipalju,et ostsin ära ka lennupiletid taani,põhjamaade mv sõiduks ning 19nda hommikul vara ss väljalend.Tagasi pühapäeval ja kohe eestikate lavale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sest lend saabub suht õhtusel ajal.Eile käisin ka Oti juures hetkevormi pidlistamas ja minna siiski veel on 3 nädalat-eks nöis kas suudan paremaks vormi saada või ei.
kehakaal langeb küll aga vorm tuleb väga visalt.
Täna bic-triits trenn Spartas ja ehk teen mõne pildi ka kui välja tuleb..
oktoober 1, 2012 at 6:01 p.l. #325751Akrapovic
Membervahepeal siis niipalju,et ostsin ära ka lennupiletid taani,põhjamaade mv sõiduks ning 19nda hommikul vara ss väljalend.Tagasi pühapäeval ja kohe eestikate lavale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sest lend saabub suht õhtusel ajal.Eile käisin ka Oti juures hetkevormi pidlistamas ja minna siiski veel on 3 nädalat-eks nöis kas suudan paremaks vormi saada või ei.
kehakaal langeb küll aga vorm tuleb väga visalt.
Täna bic-triits trenn Spartas ja ehk teen mõne pildi ka kui välja tuleb..
Rain ,mis kava järgi muidu treenid kui saladus pole?
oktoober 1, 2012 at 7:46 p.l. #325769RainKuusnõmm
MemberJaan Salu kava järgi juba kevadest saati…osad harjutused vahetan vahel ära ,spartas selleks väga hea trenaz valik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 8, 2012 at 6:43 p.l. #326455Aimar Kuusnõmm
Membernädalake veel minna võistlusteni, täna tegin veel jala trenni, proovisin raamis kõndi, viimane siis 305kg. Enne seda olid pakule kükid 3sed viimane raskus 205kg.
edasi veel sirgete jalgadega tõmme, jalamasin ja kaelkirjak.
Surumisest niipalju et, üleeelmise nädala energia on vaja tagasi saada.
oktoober 8, 2012 at 7:55 p.l. #326466Kristjan-Johannes Konsap
MemberRain harjutas(nagu mulle tundub iga trenn) täna Taaviga poseerimist ja lihvis ka vabakava poose.
Kui mees ka homme trennis on, võin mõned teravad klõpsud teha. Homme siis juba 12 päeva enne EMV.
oktoober 8, 2012 at 8:08 p.l. #326470RainKuusnõmm
Memberpuhkepäev homme, olen viljandis seoses tööga ja tõotab tulla jälle pikk päev,eelmine kord 13h pikk.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga tänan pakkumast!oktoober 8, 2012 at 8:12 p.l. #326473Kristjan-Johannes Konsap
Memberpuhkepäev homme, olen viljandis seoses tööga ja tõotab tulla jälle pikk päev,eelmine kord 13h pikk.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga tänan pakkumast!Eks siis teen Koovitist. Ta mainis ka, et viimaseid võistluseelseid trenne võiks jäädvustada.
Aga uuel nädalal annab sinuga midagi korraldada. Eks suhtleb.
oktoober 14, 2012 at 4:30 p.l. #326979GunnarKuusnõmm
MemberTere! Kirjutan siia väikese kokkuvõtte enda võistlusest. Nimelt mulle tundub, ja ilmselt ka nii oli , et vorm oli ennem ära kui võistlustele jõudsin. Sellele aitas kaasa kindlsasti komandeering, kus ma olen juba 2 kuud olnud. Trenni seal vahepeal ikka jõudsin, et väheke toonust hoida kuid see pole see mis kodusaalis jne. ´Särgi trenne ja pakule surumis trenne jõudsin teha vist 3 tk ennem võistlusi , kuigi plaanis oli rohkem aga vahepeal segas vasaku randme valu kangi kätte võtta.
Võistlustest ise… algraskuses olin suhteliselt kindel sest eelmine pühapäev suutsin seda 3 korda suruda iga asendi pealt. Seega oligi algraskuseks 180kg .Järgmise raskuse sai valitud 190 kg kuid siis katsel silda võttes lasin särgil kõripeale tulla ning rinnale see kang jähigi.. 3ndal korral kõik nagu toimis aga ilmselt polnud enam jõudu. Seega jäi tulemuseks 180 kg ja teine koht. Esimese koha sai minu kaalus Andrei Koplik tulemusega 190 kg. Absoluut arvestuses olin 9 s tulemusega 136 wilksi punkti.
Hästi läks veel Aimaril kellel tekkis ennem võistlusi särgi suurusega probleeme ja eriti hästi läks Raigol kes sai absoluut arvestuses esimese koha tulemusega 165,1… wilksi punkti. Järgmisel nv hoiame siis põidlaid Rainile ja Otile kes sõidavad Põhjamaade mv ning kohe Emv otsa. Loodame parimat!
oktoober 15, 2012 at 5:24 e.l. #327019Arnold
MemberSuper vennaskond!
Edu ja ainult edu!
oktoober 20, 2012 at 11:49 e.l. #327433Raigo Kuusnõmm
MemberHalvad uudised enne homset võistlust. Nimelt suutsin ma endale mingi haiguse pisiku nahavahele saada. Paar viimast päeva palavikus olnud. Eks saab osaliselt panna selle ka õues vihmaga töötamise kraesse.
Enesetunne kõige hullem ei olegi aga ei oska hetkel õeldak uidas se ejõunäitajatele mõjub. see nädal olen teinud kaks kerget trenni, Sellised säästutrennid. Kerged raskused ja kiired trennid.
Kui nüüd tagasi tulla nädal tagasi toimunud eestikate juurde, siis võin õelda, et jäin võistlusega 110% rahule. Nii head võistlust ei oel vist varem olnudki minul. Kang oli juba soojendusel kerge.Kuid sellest hoolimata otsustasin enne võistlust algraskuse 5 kg väiksemaks võtta, et esimene katse kindlalt üles saada. Enesekindlust nappis. Kuna viimane särgitrenn ei olnud just paljulubav.
Ettevalmistusest nii palju, et tegin sisuliselt kulturismi trenne ja rinnatrennides panin algul särgi selga ja tegin pakule suruumist, ja paar katset algraskusega,. ternnis rinnale rekordeid ei proovinud. Ja sellele järgnes tavaline pumpav trenn. Antud võistluseks otsustasin, et ei oel vaja trennis rinnale proovida max raskust vaid piisab sellest, ku ialgraskus rinnale tuleb ja sealt ilusti üles läheb , suuremaid raskusi tegin 9 cm pakult, et raskus tunnetus saada.
Kuna eestikad läksid nii hästi siis hommem võistlustel on raskem kuna karda et ei suuda sama head tulemust teha enam. Tekkis kerge pingelangus. Ja eks see haigus ka teeb oma.
Aga minule kui sportlasele ie ole omane niisama käega lööma minna vaid lähen ja annan endast parima ja katsun kaas võistlejatele konkurentsi pakkuda ja miks mitte ka uut rekordit proovida.
Tasub kindlasti vaatama tulla, sest terve päev on täis sporti.
Kindlasti astuge läbi ka FASTi poksist;)
oktoober 24, 2012 at 8:20 p.l. #327903RainKuusnõmm
MemberPole küll suurem sõnade seadja, aga väike kokkuvõte võistlustest…
Seda, et ma sel sügisel võistlen, otsustasin juba eelmise aasta lõpus peale MM-i. Kevade jätsin teadlikult vahele, et toimuks mingisugune areng enne kui uuesti dieedile.Sel aastal hakkasingi poolest augustist toitu tõsisemalt jälgima ning eesmärgiks oli võetud põhjamaade mv ja samal ajal ka EMV. Kui eelmisel aastal jäin 7 mehe seas teiseks, siis sel aastal õnnestus tulla põhjamaade meistriks kuni 70kg kategoorias.
Võistlus toimus Taanis, Herninge linnas umbes 3.5 h rongisõidu kaugusel Kopenhaageni lennujaamast.Rongipeatusest hotelli oli jällegi 2 minutit ning hotellist võistluspaika 5 minutit jalutada.Seega seal ei pidanud väga seiklemagi.Konkurendid olid mul üks norralane ja teine taanlane.Kaalumisel Oti sõnul üks mees oli kehvem ja teine jällegi nii ja naa.Kaal oli mõned kilod rohkem kui eelmisel aastal samal ajal.Samas ma üritasin hoida kaalu alla 70 kg, et ei kukuks liigapalju. Umbes 2-3 nädalat püsis, kuid viimaste päevadega oli ikka vähe suurem kukkumine. Hommikusöögina ma putru ei saanud, kuna eeldasin, et hotellis pakutakse sellist asja, kuid ei.Mina muidugi kaasa ka ei võtnud, sellest ka õppetund.Võistluspäeval ma rohkem toitu ei lubanud ka, kuna teadsin, et pühapäeval oli vaja juba EMV laval olla.Ei tahtnud nii öelda teravuses järgi anda, samas valku poleks ka mõtet sisse süüa enne lavale minekut-sellest tingituna ka terve päeva söömata. Tunne oli ka suhteliselt tühi, aga hotellis kohe peale võistluseid üks recovery sheik sisse ja pool tundi hiljem juba korralikum söök.Järgmisel hommikul sain Otilt toidukorra asendaja ja putru, kuhu lisasin ka rosinaid ja see oli nagu rusikas silmaauku-enesetunne oli terve päev väga hea. Õhtul oli hoopis teine tunne võistelda, kui päev varem .Taanis jäin rahule oma tulemusega, kuid mitte soorituse endaga, sest tegin palju poseerimisvigu. Laval olles hakkasin poseerimisega üle pingutama, kuigi pingevabalt saan paremini hakkama.Samamoodi vabakavas tulid vead sisse. Lavanärv oli ikkagi sees, sest viimasest võistlusest oli pea aasta möödas.Ja need Taani võistlused olid alles minu 5ndad kulturismi võistlused.Sain väga palju uusi kogemusi, mida oli vaja läbi kogeda, et järgmine kord juba teaksin mis, kus ja kuidas.
Suured tänud ka Otile!
Eestikatel sain juba paremini hakkama. Natuke pingutasin ikkagi üle, kuid vabakavas enam väga palju ei eksinud.Vastastest ma midagi eriti ei osanud oodata, arvestasin, et rebimiseks läheb ja üritasin hoida võimalikult teravat vormi enda kohta, sest massiga ma kedagi ei oleks lõõnud.Esimest korra tulin eesti meistriks ja absoluudis III koht-olen ülimalt rahul selliste tulemustega.
Tulevikuplaanidest niipalju, et trennis kavatsen hakkata rohkem rõhku panema oma puudulikele lihasgruppidele. Võistelda kavatsen arvatavasti juba kevadel, kuna enamus valmistub kevadeks, siis on konkurents ka tihedam.Samas on rohkem võistluseid kui sügisel.Üks päev Oti juurde ja siis paneme plaanid paika.
Toidulisanditest kasutasin dieedi lõpuni PUMP+ ja 3 nädalat enne võistluseid võtsin veel fasti BURNERI ka kasutusse.Kindlasti kasutan seda järgmisel dieedil juba algusest peale!
Praegu aga teen nädala puhkust saalist, siis hakkan tasapisi liigutama ja siis ülejärgmine nädalal juba tõsisemalt tööd tegema!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan toetajaid!!!
oktoober 24, 2012 at 8:27 p.l. #327907Ott Kiivikas
MemberTänud sulle ka Rain, sa olid vahva reisikaaslane ja igav sinuga ei hakanud kordagi, omavaheline tögamine – mees kes oskab eelkõige iseenda üle nalja teha on väärt mees! Ei kujutagi ette, kuidas seal üksi oleksin toimetanud, sinust oli väga suur abi ja loodan ,et said minu suurest kogemustepagasist kõvasti kogemust juurde, vähemasti on sul igal järgneval võistlusel kaerahelbed kaasas…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ma teen ka mingi hetk oma blogis kokkuvõtte muidu korraga liiga palju lugemist. Ma võtan sinu ja teiste vendadega ühendust ja paneme paika kohtumise ja siis juba igaühega uued plaanid. Potensiaali on teis kõigis ja tore oleks teid 4 venda korraga laval näha – ma ei ole kindel, et maailmas varem niipalju ühest perest vendi üldse korraga laval on olnud – ehk oleks see Guinessi rekordi vääriline sooritus, peab uurima…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2012 at 8:38 p.l. #328497RainKuusnõmm
MemberNüüdseks olen juba kaks trenni teinud peale võistluseid ning teen suhteliselt kergelt läbi.Enesetunde järgi ja “lõhkuma” veel ei hakka.Trenni teeme nüüd koos Raigoga ja süsteemis 3+1, varasema 2+1 asemel.
Suurem rõhk ja eraldi päev on nõrgemate lihasgruppide jaoks nagu õlg ja käsi.Nendele pean kõvasti rõhku pöörama hakkama.
Tuleviku plaan oleks siiski millalgi EM osaleda.Esialgul võtan selle sihiks juba sel kevadel aga natuke veel kaalun seda asja.Vaatan kuidas edenevad trennid ja teiseks, kas finants pool võimaldab.Sest reis sinna ja tagasi poleks odav lõbu ning varakult peaks juba hakkama otsima toetajaid, neid on aga väga raske leida.Eks näis ,mis saab praegu natuke vara õelda ka.
Täna tegime jalga ja alustasime jalapressiga,kordused 15 ja raskust vastavalt tundele.edasi istudes säärte sirutused ja siis käärkükk 1 jalaga .Ning veel kummardused ette hantlitega ja säär ning kõht.Kordused olid igal pool 15-sed.Homme rind+selg.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 1, 2012 at 4:44 p.l. #328586Aimar Kuusnõmm
MemberNüüd lõpuks saab koos Raidiga trenni teha, teine trenn koos, hetkel tempo on hea ja motivatsiooni ka rohkem, see nädal proovime ilma varustuseta hetke max surumises, kükis ja tõmbes. Salu koostab uueks nädalaks meile kava ja siis läheb täie hooga lahti trenn. Kehakaal on 78-79. Toidulisanditest kreatiin ja ht+r
november 3, 2012 at 7:46 e.l. #328726Aimar Kuusnõmm
Membereile sai proovitud küki ja tõmbe max kükk siis 205 ja tõmme 245 need tulemused on mul ka püsinud mitu kuud. aga eile juhtus mul veel väike õnnetus ka saalis, nimelt 5kg ketas kukkus servaga täpselt varbapeale nii et varba luu on katki. igal juhul 3 nädalat teipimist ootab nüüd ees ja arst lubas isegi vaikselt trenni teha kui paistetus on alla läinud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.