Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
- This topic has 849 replies, 67 voices, and was last updated 8 years, 8 months tagasi by
Aimar Kuusnõmm.
-
AutorPostitused
-
august 16, 2012 at 7:20 p.l. #321946
RainKuusnõmm
Memberon kunagi aitamata jäänud we?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 16, 2012 at 7:55 p.l. #321948Aimar Kuusnõmm
Memberpole alati kohal olnud jep
august 16, 2012 at 8:04 p.l. #321950RainKuusnõmm
Membermina olen saalis pmst 5p nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..august 17, 2012 at 7:18 p.l. #322002Aimar Kuusnõmm
MemberTäna sai tehtud viimane ilma varustuseta trenn kükki tegin 140kg 6×6 surumist 125kg 6×6 ja tõmbes tegin 155×5, 175×5 ja 205×5 lisaks veel 225kg ja 255kg.
Trenn ise oli raske kuna olin tööpäevast väsinud. Tegin tõmbes raskusi kuna tahtsin just raskes olukorras harjutada pingutamist ja enesekokku võtmist.
august 19, 2012 at 7:09 p.l. #322132RainKuusnõmm
MemberTäna siis jälle pühapäev ning käisin revalis Oti juures poseerimist harjutamas.Peale seda aga Spartasse ning jalatrenn.Salu eelmise nädala kava nägi ette palju seeriaid suht kõrge protsendiga ss arvasin,et täna ma ei suuda seda ära teha.Ootan Salu kava ära,siis jälle selle järgi edasi kükitrennid.Aga täna Otsustasin rinnalt küki teha esimese harjutusena.kuuesed seeriad ning raskus viimases seerias oli 105kg.Selle raskusega tegin 2 seeriat .Peale seda aga jalapress kus u 400kg ja 8sased kordused.Siis mõtlesin vahelduseks et proovin ka seda hack kükki seal trenas peal.Seal läksin ülesse 6ste seeriatega ning viimane raskus oli 180kg(kettaid)
siis aga istudes nelipeale sirutused,kõhuli trenas,2pealihasele ja siis nn ben johnson vms.säärelihas ning kõht ja väike sõrk lõppu.
Samal ajal minuga oli saalis ka Raiks ja tal oli täna Kiirusliku surumise päev kettidega ning bic ja triits…
august 20, 2012 at 8:30 e.l. #322149Ott Kiivikas
MemberKas pool perekonda on nüüdseks terveks saanud?
august 20, 2012 at 9:48 e.l. #322150Raigo Kuusnõmm
MemberKerge kõha ja nohu siiski veel on minul.
Eile tegin siis peale haigusest tekkinud pausi esimese korraliku trenni. Enne haigust oli kehakaal ja jõunäitajad korralikud. Peale haigust ei oel julgendu veel kaalule astuda, mõtlesin veidi taastuda ja siis vaadata misn umbreid näitab. kuna haigeuse ajal oli toitumine vilets.
Kui nüüd haigus kõrvale jätta ja vaadata oma trennidele siin suve jooksul tagasi siis midagi kiitvat ma õelda ei saa. Olen jaanipäevast saadik võibolla kokku 3 jala trenni teha saanud. Ja seda mitte siis laiskusest vaid jalal on mingit sorti vigastus.
Tuleviku plaanidest nii palju, et lootsin sügiseks kehakaalu juurde kasvatada ja kulturismis seega sügisel ei võistle. Lasin end lamades surumise EMV kirja panna. Eks kui kaal ja jõunäitajad korras siis ega see särgiga surumise oskus kuhugi ära ei kao. Tuleb vaid sobiv särk leida, mis laseks kangi ka rinnale:)
Nüüd kui olen oma blogi järje jälle üles võtnud katsun edaspidi ka oma treeningutest rohkem rääkida.
august 21, 2012 at 6:16 p.l. #322245Aimar Kuusnõmm
MemberEile sai siis esimene sidemetega kükk ära proovitud, Tegime koos Gunnariga ja Raigo oli ka vahepeal abis ning aitas sidemeid siduda ja julgestada. Gunnar siis sidemetega kükkis 195kg, peale haigust temal väga OK tulemus. Minul siis 225kg, oleks vb veel saanud aga võõras on veel ja kõrgeks jäi veidi. raske tõusta ei olnud. edasi jalatrenn ja keretõsted. Homme siis pakult surumine, ja nagu aru sain siis Laup. tuleb ka trenn teha, Kaal vaikselt hakkab jälle kerkima, ehk kerkivad ka jõunäitajad.
august 21, 2012 at 6:55 p.l. #322248RainKuusnõmm
Memberrevalis nägin Kaidot pühapäeval ning ta uuris laupäevase trenni kohta ning ütlesin edasi nagu lubatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …täna ise tegin aga rinda ja õlga.Alustasin rinnalt surumisega nagu terve suve siis esimene harjutus on olnud kang…5×10 ja 105kg .
peale seda hantlitega surumine..suuri raskusi ei sikutanud täna ja viimased hantlid olid 42kgsed.peale seda ristivedu ja lend pingil.
Õlale küljele lend ette lend ja tagaosa ning seistes surumine hantlitega.
kõht plokil ette kummardused ja tavaks saanud sõrk lõpetuseks…
august 22, 2012 at 3:59 p.l. #322316GunnarKuusnõmm
MemberViimane nädal pole ma nüüd korralikult trenni teha saanud, kuna mingi gripp on liikvel mis minunigi jõudis. Eelmise esmaspäeva(13.08) õhtul lõi palaviku 38,1 ja mandlid paiste. Palavikuga sai maadeldud paarpäeva kuid kurguvalu on siiani. Siiski käisin üleeile trennis kuna enesetunne oli päris okey. Tegime Aimariga koos kükki kus ma läksin nõ üles. Ilma varustuseta jähi tulemuseks 175 kg njng sidemetega teisel katsel 195 kg. Iseenesest tundsin et jalg oli hästi puhanud kuigi kehakaal oli langenud kuskil 1,5 kg. Täna siis pean jälle trennist eemale jääma, kuna palavik ilmutab ennast taas, aga loodan et ehk homme olen saalis. Ja siis plaan oleks korra surumis särk selga tõmmata.
august 22, 2012 at 8:01 p.l. #322324Ott Kiivikas
MemberViimane nädal pole ma nüüd korralikult trenni teha saanud, kuna mingi gripp on liikvel mis minunigi jõudis. Eelmise esmaspäeva(13.08) õhtul lõi palaviku 38,1 ja mandlid paiste. Palavikuga sai maadeldud paarpäeva kuid kurguvalu on siiani. Siiski käisin üleeile trennis kuna enesetunne oli päris okey. Tegime Aimariga koos kükki kus ma läksin nõ üles. Ilma varustuseta jähi tulemuseks 175 kg njng sidemetega teisel katsel 195 kg. Iseenesest tundsin et jalg oli hästi puhanud kuigi kehakaal oli langenud kuskil 1,5 kg. Täna siis pean jälle trennist eemale jääma, kuna palavik ilmutab ennast taas, aga loodan et ehk homme olen saalis. Ja siis plaan oleks korra surumis särk selga tõmmata.
Minu soovitus, istu parem päev kodus ja ravi välja muidu oled jälle selili ,sest ei lase organismil haigusega võidelda…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2012 at 8:18 e.l. #322625vend vähk
ModeratorViimastest vormipiltidest on palju aega juba möödas. Kas uued pildid varsti tulemas?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2012 at 7:21 p.l. #322709RainKuusnõmm
MemberTäna oli revalis küll vormide ülevaatus kuid sinna ma ei jõudnud ning teadlikult ei pannud ka aega kinni.Kuna tööpäevad on pikad siis ei jõua ma eriti trennipäevadele muid asju vahele võtta…pean lootma siiski nv peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See eest tegin täna poseerimist spartas…üle vaatasid vennad,kes täna kõik ühel ajal saali olime sattunud.Eks järgmine nv teeb pildid ka…Tänane trenn oli aga jalale.. trenn ise oli korralik ja võrreldes kahe eelmise trenniga oli isegi normaalse pikkusega…peale haigust tegin esimsed trennid vähe kergemalt .Alustasin kükiga 12,10 ,8 ,8 kordused ja raskused olid 105kg,115kg 125kg ja 135kg peale seda rinnalt kükk kangiga ja samamoodi 12,10 8 ja 8 kordused siin olid raskused natuke väiksemad ja 65, 75, 85 ja 95kg
siis aga istudes säärte sirutused ja kõhuli kakspealihasele.Säärelihas ning kõht.
tegin poistest ka mõned pildid ,töö käib korralikult,sidemetega kükid jne.
nõupidamine..
august 28, 2012 at 8:09 e.l. #322741vend vähk
ModeratorTäna oli revalis küll vormide ülevaatus kuid sinna ma ei jõudnud ning teadlikult ei pannud ka aega kinni.Kuna tööpäevad on pikad siis ei jõua ma eriti trennipäevadele muid asju vahele võtta…pean lootma siiski nv peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See eest tegin täna poseerimist spartas…üle vaatasid vennad,kes täna kõik ühel ajal saali olime sattunud.Eks järgmine nv teeb pildid ka…Tänane trenn oli aga jalale.. trenn ise oli korralik ja võrreldes kahe eelmise trenniga oli isegi normaalse pikkusega…peale haigust tegin esimsed trennid vähe kergemalt .Alustasin kükiga 12,10 ,8 ,8 kordused ja raskused olid 105kg,115kg 125kg ja 135kg peale seda rinnalt kükk kangiga ja samamoodi 12,10 8 ja 8 kordused siin olid raskused natuke väiksemad ja 65, 75, 85 ja 95kg
siis aga istudes säärte sirutused ja kõhuli kakspealihasele.Säärelihas ning kõht.
tegin poistest ka mõned pildid ,töö käib korralikult,sidemetega kükid jne.
nõupidamine..
Midagi ei ole öelda- pühendunud vennad, aga vormipilte tahaks ikka näha!
september 1, 2012 at 5:23 p.l. #323244Aimar Kuusnõmm
MemberOlen vaikselt siis trennis hakanud kiirust taga ajama hakanud ja kasutan jälle kette ja kumme surumises ja kükis. EIle tegin siis kiiruslikku kükki, peale seda aluselt tõmme(sügavalt) ei tea kuidas seda kutsutakse täpsemalt, 3daks raamidelt lõputõmme. Edasi veel ben jonhson ja nn “kaelkirjak” Homme ilmselt teeme Gunnariga särgi trenni.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.