Team FAST – Kristina Koroljak
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Team FAST – Kristina Koroljak
- This topic has 302 replies, 38 voices, and was last updated 10 years, 2 months tagasi by
Kristju.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2014 at 9:00 p.l. #358948
Kristjuu
MemberNäitasin oma pilte oma sõbrale Elarile (kes hakkas jõusaalis töötama) , et motiveerida teda. Ja olin ka õnnelik seda näha))
Vaadake ise : Mulle nii meeldib see tuhara lihase areng! Ausalt olen nii rahul! Ise ei saa tunda, et midagi NII PALJU muutus…kuid kui vaatad….
Enne pilt 2008 a , pärast 2013 a

Nii erinev keha! Uskumatu, mis jõusaal teeb.) väga õnnelik, et tegelen sellega!

Ja need pildid on selleks, et näidata nendele, kes mõtlevad ei jõusaal teeb naised koledaks…
Pildil mina suvel, ei ole kuiv, täitsa normaalne inimene kes sööb normaalselt ja tervislikult ja teeb trenni. Ei usu, et keegi saab öelda et see on “mehelik, või kole” Lihased pole nii nähtavad!
NAISED minge julgelt jõusaali!

veebruar 18, 2014 at 3:28 p.l. #359856Kristjuu
MemberRäägin, millised toidulisandid mina tarbin.
Proteiini pulbrid.
On olemas erinevad proteiini pulbrid. Kui sa oled algaja, on väga raske valida! Ei tea, milline, millal ja miks. Igal juhul on parem abi küsida treenerilt, jutustada oma eesmärkidest ja valida siis sobivat.
Proteiin – pole keemia! Ausalt, mõned inimesed mõtlevad , et see on keemia ja seda ei tohi tarbida! Proteiin on väga kasulik meile, nii spotrlastele kui ka mitte! Muidugi sportlastele asendamatu toode.
Mina räägin, mida mina tarbin ja millised mulle meeldivad kõige rohkem. Tihti inimesed küsivad minu käest, milline proteiin on parem ja milline ma soovitan.
Muidugi, ma soovitan ainult FASTi tooded. Kuid peab teadma, milline erinevused proteiinidel on. On olemas pulbrid, kus on süsivesikud ning valgud, on olemas sellised, kus on peaaegu kõik valgud. Neil on erinevad eesmärgid. Pärast trenni on vaja tarbida proteiin, kus on süsivesinukud sees.
Pulbrid, mida ma kasutan kohe pärast trenni.

Minu lemmikum after-workout pulber on FEED RECOVERY. Sisaldab süsivesikud ja valgud. Ideaalne jook pärast trenni. Kiirendab taastumist pärast jõutrenni ja on väga hea maitsega! Maitse võib ka valida. Minu lemmik maitse on sokolaadi-piparmündi. Seda ma tarbin iga kord pärast trenni, ja nt pärast bodypumpi ning ka bodyattacki ka. Siis mul kohe kaob ära söögi isu ja tunne on väga hea, nii mõnus post workout feeling.

Samuti minu lemmik toode on High Protein Recovery (HT-R). Pulbria on rohkem valku. Seda ma tarbin, kui mul oli raske päev jõusaalis (jõutreening suurte raskusega) Lihased vajavad rohkem valku. Süsivesikud on ka piisavalt. Pulber sisaldab ka kreatiini ja glutamiini, mis on muidugi väga kasulik lihastele pärast jõutreeningut. Muscle+ pulber on ka suure valgusisaldusega ja sobib väga hästi ka pärast jõutreeningut. Need pulbrid ideaalselt sobivad, kui eesmärk on lihased kasvatada või tugevdada. Minu lemmik maitse on sokolaadi piparmündi. Pärast trenni maitseb seda eriti hea!
märts 5, 2014 at 9:46 e.l. #361379Kristjuu
MemberTeen tana koolis keefiri jaatist. Vaga hea, maitsev ja kasulik. Hasti rasvane ja valgurikas jaatis, eesmargiks on keefiri kasulikku mikrofloora sailitada. Saan ka ise nagu vahepala suua
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
märts 5, 2014 at 10:06 e.l. #361383Kristjuu
Member
Jaatise masin
märts 5, 2014 at 10:18 e.l. #361384martinkink
Member
Jaatise masin
Seal saaksid igasugu maitselisi jäätiseid teha?? Selline masin võiks kodus olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2014 at 11:00 e.l. #361386Kristjuu
Membermärts 5, 2014 at 11:06 e.l. #361387urtz
MemberTere! Millised on 2014 võistluste plaanid?
märts 5, 2014 at 11:26 e.l. #361389Kristjuu
MemberTere! Plaanid on MM Kanadas sügisel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2014 at 8:31 p.l. #361498Kristjuu
Membermärts 16, 2014 at 9:53 e.l. #362110Kristjuu
MemberSuper hea uus Hera80! Monus hommikusook!
aprill 1, 2014 at 7:14 p.l. #362262Kristjuu
MemberMul ei olnud juba 2 nädalad puhkepäeva! Aga ma naeratan igal juhul ja naudin elu! Fasti BCAAd ja FEED minuga koos, ja ongi jõudu on palju! Ärge unustage pärast trenni iga kord venitada.
aprill 20, 2014 at 2:57 p.l. #364650Kristjuu
MemberTäna on minu sünnipäev, juba olen päris vana
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen oma eluga väga rahul, armastan oma pere ning sõbrad ja mulle väga meeldib seda, millega tegelen. Mis võiks olla parem!? SUper tunne ja super päev!
Lemmik koht ja hea söök ja puhkus)
Ma arvan, et olen alati 16-aastane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mina ja meie pere loomad) Mopsil on alati offseason
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Elab vanaema juures, kohe näha)
Minu ema meiega.

Samuti ka soovin teile Ilusat pühi ka!
Head töö ning treening nädalat!
mai 7, 2014 at 5:57 e.l. #364827Kristjuu
MemberEile ülikoolis oli autasustamine. Mina olen Eesti Maaülikooli parim aasta sportlane. Ootamatult ja väga tore, viimane aasta ülikoolis ja selline meeldiv asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mai 7, 2014 at 6:06 e.l. #364818Ott Kiivikas
MemberMoldets Krissukas – zoloto i briljanto! Kruto!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2014 at 8:29 p.l. #366162Kristjuu
MemberPildid autasustamisest
Eesti Maaülikooli parimad sportlased

ja aasta parim sportlane. Viimane aasta ülikoolis eriti tore!

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.