Team FAST – Kristina Koroljak
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Team FAST – Kristina Koroljak
- This topic has 302 replies, 38 voices, and was last updated 10 years, 2 months tagasi by
Kristju.
-
AutorPostitused
-
juuni 29, 2013 at 9:44 p.l. #345691
Kristjuu
Member
juuli 29, 2013 at 7:57 p.l. #347309Kristjuu
MemberTere kõigele!
Loodan, et teil on super suvi! Ise töötan ja teen korralikult trenni ka. Tahtsin laagrisse jõuda, aga ei saanud kahjuks seda teha.
Sügisel juba tulevad võistlused, siis on vaja väga hästi treeningu ja toitumis plaani jälgida.
Kasutan nagu alati FATI lisandid, eriti meeldib mulle mint sokolaadne maitse.. viimane kord võtsin endale kõike selle maitsega!)

Tänasest trennist pilt, tegin seljalihased ning triiceps, siis vabakava elemendid ja venitus. Pärast väga kiiresti jooksin randa!)

Pildid stuudiost

Elan mere ääres.. olen väga õnnelik! Praegu nautin, varsti algab juba väga raske minu jaoks spordi ning ka õppimis aasta!

august 4, 2013 at 7:00 e.l. #347457Kristjuu
MemberMinu esimesed võistlused sellel hooajal on MM Ukrainas. Umbes 1 kuu on jäänud. trennid ja toitumine korras, nagu alati.
Proovisin FASTI uued tooded, a praegu mul on uus lemmik – Hera80 mustika maitse. Proovisin seda hommikul pudruga, nii hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Viimasel korral võtsin ka need FASTI tooded.

Praegu ma alustan natuke rangelt sööma, Tallinnas eelmiel korral sõin viimane kord oma lemmik toit
Nüüd jooksen trenni ja pärast randa! Ilm on täna hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilusat päeva!august 4, 2013 at 7:14 e.l. #347458Ott Kiivikas
MemberViimasel hetkel sai otsustatud jah et Krissu ka naiste MM kaasa teeb. Samas miks ei peakski kui tegemist selle aasta euroopa meistriga naiste seas oma kategoorias. Ja õnneks on sel aastal ka naiste ja juuniorite MM vahe väiksem. Varasematel aastatel oli lausa nii, et septembris naiste MM ja detsembris juuniorite MM. Seekord on juuniorite MM oktoobri lõpus, seega ca 1,5 kuud varem tavapärasest. Edu sulle Krissu soovides!
august 8, 2013 at 5:57 p.l. #347595Kristjuu
MemberAitäh, Ott!
http://hardmuscles.ru/kristina-korolyak-veryu-v-lyubov-s-pervogo-vzglyada.php siin on võimalus lugeda minust, väike intervjuu enne MM koos venelastega A.Timosenko. (vene keeles)
august 17, 2013 at 7:45 e.l. #347879Kristjuu
MemberSuvi! Tegin trenni ka väljas!)

Saate minust lugeda vene keeles IRONWORLSDis

Minu uued võistlus kingad.
august 17, 2013 at 8:38 e.l. #347884Ott Kiivikas
MemberIlusad pildid!
oktoober 16, 2013 at 7:18 p.l. #351605Kristjuu
MemberTahaks kirjutada et olen veel kord Eesti Meister fitnessis. Sain ka 2 koha MMis mis oli Kievis. Olin väga rahul, sest see oli minu esimene naiste MM!
Varsti sõidame Mongooliasse, kus kohas on juuniorite MM. Mina olen viimane aasta juunior, siis pean osa võtma kindlasti. Mongoolias ma pole varem käinud. Tundub, et tuleb mõnus reis! Pärast MM ka kohe tegin rangelt trenni ning dieetiga oli ka kõik korras. Praegu on dieediga väga raske aga mina nagu alati saan hakama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pühapaeval juba sõidame ja siis on palju lihtsam koos treeneriga ja Endlaga

oktoober 16, 2013 at 7:50 p.l. #351611Ott Kiivikas
MemberKrissu edu sulle ja Endlale MM -l, proovi ikka sagedamini kirjutada oma trennidest ja tegemistest, kaks kuud ei ole sinust blogis midagi kuulda olnud….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Loodetavasti kui net võimaldab saate ehk kohapealset elust – olust sealt ka reportaazi teha, usun ,et paljusid huvitaks, mis maa see Mongoolia on, sinna niisama turismireisile ei sõida.oktoober 20, 2013 at 1:54 p.l. #351872Kristjuu
MemberOleme Moskvas. Lend läks väga kiiresti. Praegu puhkame ja sööme. Käime poodides, aega on palju. Naudime ja hoiame vormi !!
oktoober 20, 2013 at 2:27 p.l. #351692Draakon40
MemberMIngu teil reis ja võistlus väga hästi, Kristina! Ootame uudiseid:)
oktoober 20, 2013 at 2:54 p.l. #349942Kristjuu
Member
Venemaa Matrioskad

Ilus Endlakene
Endlaga ootame magustoitu, tegime juba pilte
Mongooliaks oleme valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2013 at 3:11 p.l. #351875Kristjuu
Member
Tervitused Moskva lennujaamast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oktoober 20, 2013 at 5:33 p.l. #351894Ott Kiivikas
MemberReportaaz on alanud paljulubavalt! Loodetavasti siiski ka Mongooliast saate anda ülevaate, kuna võistlus on ikka päris eksootilise kohapeal, siis oleks huvitav vaadata,mis eluolu seal elatakse.
oktoober 20, 2013 at 11:51 p.l. #351929Kristjuu
MemberOleme jõudnud hotelli. Juba oleme shokis sellist elust ja inimesest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teeme hiljem pildid. Siin praegu vara hommik, me oleme väsinud ja tahame süüa. Siis natuke magada peab ka. Seal on täitsa teine maailm, uskumatu! AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.