Skip to main content

Teadmiseks EKFL liikmesklubide sportlastele

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Teadmiseks EKFL liikmesklubide sportlastele

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused

Kui ma treenin ühes nendes klubis, mis on esitatud selles nimekirjas, kas siis olen ma kohe ka IFBB liige või on nii, et kui ma lähen võistlustele ja registreerin ennast selle klubi nime all, et siis ma olen IFBB liige, kui ka see klubi sinna kuulub?

IFBB on ikka kulturistide liiga. Klubis treenimine ei ole veel kulturism. Ehk siis see kes võistleb, kuulub IFBB. See on minu loogiline järeldus.

TANK
    Member

IFBB on ikka kulturistide liiga. Klubis treenimine ei ole veel kulturism. Ehk siis see kes võistleb, kuulub IFBB. See on minu loogiline järeldus.

Hmm päris huvitav järeldus… aga vist nii ongi….

M.M.
    Member

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit kinnitab iga aasta Eesti koondise sportlased pärast sügisesi Eesti Meistrivõistlusi, ehk tulemuste järgi. Seega kuuluvad nad IFBB liiga sportlaste hulka ning neile kehtivad ka teatud soodustused mille kiidavad heaks juhatuse liikmed. Üldjuhul on selleks igaaastane koondise dress, liikmes spordiklubide prii sissepääs, arstlik järelvalve jne.

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.