Skip to main content

Tava kükk vs Smith kükk

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Tava kükk vs Smith kükk

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Kahjuks meie jõusaalis pole ei küki puuri ega pukki aga on smithmachine. Huvitab siis palju võiks mul olla tavaline kükk kui smithiga suudan 150 kiloga teha 1 korduse ja 100 kiloga teen 8 kordust.

Kumb on raskem? …kogemusi?

Anonüümne
    Guest

ise olen kah kunagi sarnases saalis treeninud. võtsin kangi turjale lamades surumispingi “konkusedelt”..

pidi ettevaatlik olema, et kang korralikult kohe turjale saada. mitte, et alguses kaelale ja sealt allapoole.. kaelale võid liiga teha.

rennosport
    Member

Millegipärast tundub mulle, et 150×1 eeldab rohkem, kui 100x 8. Pigem 120×8. Võibolla on tegu siin erineva sügavusega?

Kui korralikult põhja lasta, siis ma arvan, et nad on 1/1 -le. Kui siis võibolla smithi kasuks 10kg.

matjusm
    Member

Kahjuks meie jõusaalis pole ei küki puuri ega pukki aga on smithmachine. Huvitab siis palju võiks mul olla tavaline kükk kui smithiga suudan 150 kiloga teha 1 korduse ja 100 kiloga teen 8 kordust.

Kumb on raskem? …kogemusi?

Kui sa just ei ole kusagil väga isoleeritud maakohas kus läheduses pole ühtki teist jõusaali siis vaheta kohe esimesel võimalusel treeningpaika sest saal kus pole kükipuuri ei vääri jõusaali nime.

KGV
    Member

smithi puuris saab ka vägagi edukalt kükke teha, ei näe milles probleem….

Ega siis sul jalad kasvamata jää.

htilga
    Member

Smithil kükkides on töösse vähem lihaseid kaasatud, kui seda lahtise kangi puhul.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.