Tattoo
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Tattoo
- This topic has 82 replies, 44 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
detsember 9, 2008 at 7:33 p.l. #174296
Karu
MemberHannela, väga ilus töö! Siinkohal nii Dimonile kui sulle kummardus minu poolt!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://nagi.ee/photos/Hannelake/sets/143297/707098/ sealt näeb pilti. Valmis pilt on tehtud vahetult peale lõpetamist nii et kahjuks paranenud seljast ei olegi ühtegi korraliku pilti veel…Goleteral, kas sul on tattoodega varasem kogemus olemas? …Peaksid teadma, et piinarikkamat kohta tatoveerimiseks jalatallast on raske leida!
Plaanis tattoo teha küll, vasaku ja parema jala talla alla ‘Athletes’ <- mõtlen veel vaikselt millises fondis teha ja kas jätta täiesti minimaalselt või lisada midagi veelHiina hieroglüüfides ei saa ühte sõna “kirjutada”! Seda saaks teha ainult jaapani või korea keeles. Hiinakeelsena saab erinevaid silpe või sõnu kokku kirjutada, aga mitte otseselt välja kirjutada. Ehk siis tähenduslikult saab, aga mitte otse ümberkantuna. Olen isegi natuke hieroglüüfe omale joonistanud kehale.
tee mingites hieroglüfidesdetsember 9, 2008 at 7:37 p.l. #174299ErvinT
MemberSee on samahea küsimus, kui küsida mida annab sulle kulturism ja üldse sport jms. Mõnedele lihtsalt meeldivad tattood. Eriti tore oleks, kui kõik inimesed oleks täpselt samasugused ja erinevat maitset/stiili poleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Teeb tõesti ilusamaks, mulle meeldivad näiteks naised kellel on tatoveering(sobiv muidugi). Võib tõesti enesekindlust anda. Ega ühest vastust ei saagi anda sellisele asjale.
Miks osad tahavad saalis saada välimust, teised aga puhast rammu?
teeb ilusamaks küll aga sellel alal peab ka maitset olema, et no kui vend tatoveerib käele mingi pamela andersoni.. siis see suht nõme:D aga noh, enamikele inimestele siiski ta sobib;)
detsember 9, 2008 at 7:37 p.l. #174301Karu
MemberAga Marek sama võiks ju küsida sinult: Mis sulle annab see, et oled marusuur? Teeb sind ilusamaks, paremaks inimeseks? Kas annab juurde enesekindlust?
Ära sellele vasta, treening ise ka, et suurem ja tugevam olla ja mulle meeldib nii. Annab jah enesekindlust!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma usun, et saad aru minu mõttest, et eks inimeste arvamused on erinevad. Seda ju peaksid ise ka teadma, et vaid vähesed mõistavad kulturistegi. Eks sama ole tattoo-armastajatega.
Anna jumal mõistust!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> A ets igaüts esi tiäp, mes omä naaga tiip. Sorry aga mina ei mõista seda “kunsti”, paberit ei ole vä kuhu joonistada?
Ma küsiks teilt kellel pilt siin või seal. MIS SEE TEILE ANNAB? Teeb teid ilusamaks, paremaks inimeseks? Annab mingit moodi enesekindlust? Mingi nauding? /lihtsalt huvitab, sama asi needid rõngad, tõesti ei mõista./
detsember 9, 2008 at 8:24 p.l. #174312Zaany
MemberAga Marek sama võiks ju küsida sinult: Mis sulle annab see, et oled marusuur? Teeb sind ilusamaks, paremaks inimeseks? Kas annab juurde enesekindlust?Ära sellele vasta, treening ise ka, et suurem ja tugevam olla ja mulle meeldib nii. Annab jah enesekindlust!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma usun, et saad aru minu mõttest, et eks inimeste arvamused on erinevad. Seda ju peaksid ise ka teadma, et vaid vähesed mõistavad kulturistegi. Eks sama ole tattoo-armastajatega.
täpselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2008 at 8:39 p.l. #174318V.K
Memberkui juba kiriku seitsme torniga teed, siis tee üksiti pisarad ka näole ning oled tehtud vend
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2008 at 9:07 p.l. #174319Bonsuna
MemberMiks mina treenin? Üks ja ainus põhjus on see, et olen väsimuse sõltlene, endorfiinide nautija ja pole vahet millist füüsiliselt aktiivset liigutust ma selle laksu saamiseks tegema pean. Nii see on. Paljudele on see arusaamatu, sama arusaamautuks jääb mulle enese naha augustamine ja tindiga plökerdamine. Eelpool kirjutajatel on muidugi õigus selles, et igal omad naudingud. Kuid minu eesmärk nr1 pole kunagi olnud saada suureks, pigem on see suurus mis ma saavutanud olen minu eesmärk nr 1 te saavutada, paratamatu kõrvalmõju. Ma olen korduvalt kirjutanud, et ma ei suuda puhata, juba see räägib sellest, et ma raskekujulist sõltuvust endorfiinide järgi põen. Ma ei ole tüüpiline sportlane keda huvitaks tulemus võistlustel. Jällegi on see minujaoks teisejärguline teema. Nii oli see siis kui ratast sõitsin ja ka kulturismi perioodi ajal. Olen siiski mitmeid kordi oma sporditegemise ajal tundnud võidumaitset ja kinnitan siinkohal, et see on meeldiv. Minujaoks aga mitte pooltki nii nauditav kui raske treeningu järgne rampväsimus. See on üle kõige. Mulle ei meeldi eriti laval ennast näitamas käia, samuti ei meeldi mulle tasulised esinemised mida on olnud 19 aasta jooksul lugematult palju. Alati enne inimeste ette astumist mõtlen, et kui selle eest head raha ei saaks siis mind siin ei oleks. Sama on võistlustega, kui just ei ole loota auhinnarahasid siis kaudselt toob hea tulemus ikkagi midagi sisse, kui muidugi ise vähegi mees oled ja seda ära kasutada oskad. Raha tähendab aga minujaoks korralikke treeninguid ja sellega kaasnevaid uusi ja uusi endorfiini lakse. Vat selline ebanormaalne ma olengi. On täiesti võimalik, et targemini, mõtetstatumalt sporti tehes oleks ehk võinud mu tulemused olla veel paremad aga kuna ma juba ütlesin, et see ei ole olnud kunagi minujaoks proriteet nr1 siis …. on need just sellised nagu nad “kõrvalmõjuna” on mul “välja löönud”.
Aga teie laske ikka ennast kõik täis joonistada kes te sellega algust olete teinud, ju siis naudite ka teie selles midagi mida mina ei mõista.
detsember 10, 2008 at 2:20 p.l. #174440ErvinT
Memberkui juba kiriku seitsme torniga teed, siis tee üksiti pisarad ka näole ning oled tehtud vend
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>usun et lõpp punkti paneks asjale tähekesed keha peal
detsember 10, 2008 at 2:48 p.l. #174445Vägivaldur
MemberEi ole ise aru saanud, miks ma peaksin ennast tätoveerida laskma. Ma vist peaksin selleks mingi erilise supersündmuse läbi elama, et ma seda teeksin. Samas kui teised teevad…andku minna eks nad ikka oma tagumiku peale kirjutavad ju, mitte minu omale. Kui nahk vanemast peast lõtvub, siis suured tätoveeringud näeva IMO ikka päris rõvedad välja. Delfiinist saab tõesti kašelott
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 10, 2008 at 3:03 p.l. #174448Zaany
MemberEi ole ise aru saanud, miks ma peaksin ennast tätoveerida laskma. Ma vist peaksin selleks mingi erilise supersündmuse läbi elama, et ma seda teeksin. Samas kui teised teevad…andku minna eks nad ikka oma tagumiku peale kirjutavad ju, mitte minu omale. Kui nahk vanemast peast lõtvub, siis suured tätoveeringud näeva IMO ikka päris rõvedad välja. Delfiinist saab tõesti kašelott
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>keda kotib milline välja näeb mingi 60 aastaselt, kui istub maal ja teeb väljas suitsu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BTW tattoo tegemine on väga mõnus, nagu keegi siin ees kirjutas treeningu kohta.
detsember 10, 2008 at 6:05 p.l. #174465Xero
MemberAnna jumal mõistust!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> A ets igaüts esi tiäp, mes omä naaga tiip. Sorry aga mina ei mõista seda “kunsti”, paberit ei ole vä kuhu joonistada?
Ma küsiks teilt kellel pilt siin või seal. MIS SEE TEILE ANNAB? Teeb teid ilusamaks, paremaks inimeseks? Annab mingit moodi enesekindlust? Mingi nauding? /lihtsalt huvitab, sama asi needid rõngad, tõesti ei mõista./
Just just, see kas see teeb mind ilusamaks või paremaks, otsustavad kõrvalvaatajad. Minu jaoks annab tattoo naudingut, mulle meeldivad tattood, see on omaetteklass kunstiteos. Enesekindlust? Seda mul niisamagi paras portsjon
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 10, 2008 at 7:15 p.l. #174475Vägivaldur
Memberkeda kotib milline välja näeb mingi 60 aastaselt, kui istub maal ja teeb väljas suitsu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt mul puudub 60 aastaselt maal istumise ja suitsetamise kogemus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga samas ma olen veendunud, et keskmine tätoveeritu suhteliselt huvitub sellest, milline ta välja näeb. Ega ta vist muidu endale joonistada ei laseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 10, 2008 at 7:43 p.l. #174482ErvinT
MemberÜldiselt mul puudub 60 aastaselt maal istumise ja suitsetamise kogemus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga samas ma olen veendunud, et keskmine tätoveeritu suhteliselt huvitub sellest, milline ta välja näeb. Ega ta vist muidu endale joonistada ei laseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olen näinud tatoveerinuid nii suurtel, väikestel, paksudel, kõhnadel, vähem musklis, rohkem musklis inimestel.. ja enda arvamus on siiski et see sobib suht kõigile:) muidugi ei maksa endale teha mingi pealae peale..
detsember 11, 2008 at 8:49 e.l. #174538poweroravake
MemberMuidugi on tätoveeringu tegemine iga inimese vaba valik. Samas olen mõelnud, et enamikele tätoveering ikkagi ei sobi ja tundub kuidagi kohatu. Miks? Ilmselt selle pärast, et enamik ei kanna oma tätoveeringut tõeliselt välja. Kui on veendumusest tehtud ja sobib inimese olekuga (hästi teostatud peab see nii kui nii veel olema), siis on võib tätoveering olla tõeliselt kihvt. Kui aga inimene on selline pehmeke või lihtsalt väikest viisi edvistaja ning tätoveering on tehtud moe ajendil, siis on tätoveering selgelt mõttetu. Endale ei teeks, kuna ma ei ole enda hinnangul nii karm mutt, et seda korralikult oskaksin välja kanda.
detsember 11, 2008 at 2:27 p.l. #174584ErvinT
Membertäna nägin venda kes oli õla peale teinud “Wu-tang-clan” … vot see oli suht esimesi mõtetuid tatoveeringuid mida näinud olen.. sama hästi võiks otsaette Oru Kodu teha..
detsember 13, 2008 at 2:30 p.l. #174882HanzA
Membertäna nägin venda kes oli õla peale teinud “Wu-tang-clan” … vot see oli suht esimesi mõtetuid tatoveeringuid mida näinud olen.. sama hästi võiks otsaette Oru Kodu teha..tead mida “Wu-tang-clan” tähendab üldse?Võib-olla ta lihtsalt on nii suur fänn neil.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.