Tattoo
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Tattoo
- This topic has 82 replies, 44 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
detsember 8, 2008 at 10:21 e.l. #173988
marjasha
MemberÜle kahe aasta tagasi tegin alaseljale ilusa gooti-tribali tatoo. Mõtlesin enne ikka päris pikalt, ei hakanud esimese suure tahtmise peale kohe aega kinni panema endale. Kaalumisel oli päris mitu varianti, lõpuks nägin netis ühte joonist, mis kohe väga väga meeldima hakkas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , käisin vist mingi paar nädalat ringi, see pilt kaasas. Siiamaani väga rahul, lähen varsti lasen väheke värskendada, kuna mul musta- valgega, siis valge värv veits ära kulunud päiksega.detsember 8, 2008 at 10:28 e.l. #173990Capricorn
MemberEi ole ja ei näe ka mõtet omada. Ma usun, et leian rahale parema kasutuse kui lasta seda nõelaga naha sisse toppida.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2008 at 10:57 e.l. #173995pohjamaatytar
MemberMinul on ka õlal ainult mulle joonistatud tribal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kindlasti ei soovita esimese hetkeemotsiooni ajendil tätoveerija juurde joosta. Lõppkokkuvõttes pole stamp-tattood suurem asi, nõme oleks tänaval jalutada, kui vastu tuleb umbes 4 inimest, kellel on täpselt samasugune pilt nahal.detsember 8, 2008 at 11:38 e.l. #173999FG
MemberNooruses on ikka loll oldud küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … Ma nimelt olen tahtnud kunagi omale (ma olin siis 19-aastane) oma esimese armastuse eesnime esimese tähe lasta tätoveerida
(kohta ei ütleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). No ma olen ikka äraütlemata õnnelik hetkel, et see tegu tookord tegemata jäi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Aga iseenesest mulle hea maitse piires stiilsed ja inimesele sobivad tatood väga meeldivad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .detsember 8, 2008 at 12:35 p.l. #174008Karu
MemberOlen kindlasti samal arvamusel. Minul on 90% tattoost ainulaadne, minu ja kunstniku koostöös valminud.
Minul on ka õlal ainult mulle joonistatud tribal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kindlasti ei soovita esimese hetkeemotsiooni ajendil tätoveerija juurde joosta. Lõppkokkuvõttes pole stamp-tattood suurem asi, nõme oleks tänaval jalutada, kui vastu tuleb umbes 4 inimest, kellel on täpselt samasugune pilt nahal.detsember 8, 2008 at 3:08 p.l. #174037ErvinT
Memberhttp://www.chopper-tattoo.com/images/full_body_tattoo.jpg
usun et see on nagu kõige tegijam tattoo:P
detsember 8, 2008 at 3:36 p.l. #174046asdfghjkl
MemberAga mis siis saab, kui teen väiksele biitsepsile tätoveeringu, ja seejärel kui biitseps on paari aasta pärast suureks kasvanud, kas siis tätoveeringu pilt läheb häguseks võõi?
detsember 8, 2008 at 3:46 p.l. #174053Capricorn
Memberhttp://www.chopper-tattoo.com/images/full_body_tattoo.jpgusun et see on nagu kõige tegijam tattoo:P
Kindel? http://msp225.photobucket.com/albums/dd45/…unny-tattoo.jpg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2008 at 3:50 p.l. #174056Xero
MemberAga mis siis saab, kui teen väiksele biitsepsile tätoveeringu, ja seejärel kui biitseps on paari aasta pärast suureks kasvanud, kas siis tätoveeringu pilt läheb häguseks võõi?Kui sul just meetri jagu õlavars ei kasva, siis mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise tegin just siis, kui mul polnud jõutrennist aimugi ja käed olid kui kurejalad, nüüd asi veidi parem, kuid tattoo püsib normaalkujuga ja -värviga.detsember 8, 2008 at 3:51 p.l. #174057tarmzz
MemberAga mis siis saab, kui teen väiksele biitsepsile tätoveeringu, ja seejärel kui biitseps on paari aasta pärast suureks kasvanud, kas siis tätoveeringu pilt läheb häguseks võõi?Peaks vist moonutatud / venitatud olema, kuna aluspind ju venib suuremaks…
Igatahes üldlevinud arvamuse kohaselt, ei soovitata sellisel juhul tattood teha (sinna kohta)…
Ise plaanin teha kas a) kuklale või b ) käsivarrele .. mujale ei julge küll hetkel.
detsember 8, 2008 at 4:12 p.l. #174060ErvinT
MemberKindel? http://msp225.photobucket.com/albums/dd45/…unny-tattoo.jpg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no tnx, sain kõhutäie naerdud aga endale ikka ei teeks:D
detsember 8, 2008 at 4:14 p.l. #174061ErvinT
MemberAga mis siis saab, kui teen väiksele biitsepsile tätoveeringu, ja seejärel kui biitseps on paari aasta pärast suureks kasvanud, kas siis tätoveeringu pilt läheb häguseks võõi?see on suht ebakindel müüt.. on nii tatoveeringut omavad inimesed kui ka tatoveeriad ise kinnitanut et see ikka nii ei ole kindlasti.. muidugi kui su biitseps praegu 5cm on ja siis mingi imeläbi aasta pärast 50cm. siis ei oska öelda.. aga jah, ise ei ole kellegilt kuulnud kaebusi sellel teemal..
detsember 8, 2008 at 5:17 p.l. #174079timo116
MemberIse tahaks ka Tribalit õlavarre ja biitsa juurde, aga jääb ära see asi, kunagi enam ei taha teda sinna enam ja siis on…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2008 at 5:33 p.l. #174081marjasha
MemberAga mis siis saab, kui teen väiksele biitsepsile tätoveeringu, ja seejärel kui biitseps on paari aasta pärast suureks kasvanud, kas siis tätoveeringu pilt läheb häguseks võõi?Kui endale tatood tegin, siis tekkis mul ka sarnane küsimus- muidugi minu mure oli, et kuna alaseljal tattoo, siis tulevikus kui rasedaks jään ja kõht venitab äkki seljanaha välja ja pilt läheb koledaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga tattoomeister ütles, et selle pärast ei tasu küll muretseda, ei juhtu seal midagi
.detsember 8, 2008 at 5:45 p.l. #174084ErvinT
MemberKui endale tatood tegin, siis tekkis mul ka sarnane küsimus- muidugi minu mure oli, et kuna alaseljal tattoo, siis tulevikus kui rasedaks jään ja kõht venitab äkki seljanaha välja ja pilt läheb koledaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga tattoomeister ütles, et selle pärast ei tasu küll muretseda, ei juhtu seal midagi
.vot sellise tattoo peaks tegema nagu sul pildil H.Simpsonil on:D
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.