ps. see koht pidavat kõige valusam olema, kuid kunst nõuab ohvreid.
EDU!
On palju palju valusamaid kohti Aga eks see on ka jah üx valusamaid, eriti kondi kohtade pealt ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ai kui mõnus, tuleb enda oma meelde kui oli tegemisel ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ps. see koht pidavat kõige valusam olema, kuid kunst nõuab ohvreid.
EDU!
olen kuulnud jah, et selgroo juures pidi kõige valusam olema, aga pole midagi, mõtlen õnnelikke mõtteid ja kannatan ära ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
olen kuulnud jah, et selgroo juures pidi kõige valusam olema, aga pole midagi, mõtlen õnnelikke mõtteid ja kannatan ära ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
neid õnnelike mõtteid jätkub niikauax kuni üle närvi jälle nõel tiksub ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nagu Jackie tabavalt ütles on valu väga personaalne tattoo tegemise puhul. Üldiselt on kondinukkide juures väga ebameeldiv tunne ja kui valust rääkida siis eriti mõnus polnud ka käe siseküljes, otse kaenlaaugu all ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hm, eks see valu ikka üks personaalne asi ole. Kui Taturini juurde oma sooviga läksin, siis tüüp ütles, et valisin ühe valusamaid kohti välja – kukla. Lasin “päikese” ümber selle n.ö. ümmarguse kondi teha. Aga kui tegemiseks läks, tundsin ainult kõdi. Võib-olla on asi minu valuläves, sest ka keelerõnga tegemisel ei tundnud ma valu ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii et siiski oleneb kõik inimesest.
Õnneks on minul see valulävi kah suhteliselt kõrge, nii et ma arvan et see mulle just põrgupiina ei tee…