Tätoveering- kulturisti jaoks või mitte?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Tätoveering- kulturisti jaoks või mitte?
- This topic has 63 replies, 33 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
august 22, 2007 at 6:43 e.l. #122944
Jess13A
MemberMinule meeldib tatoveerimise kunst väga.Lasin endale esimese teha kolm ja pool aastat tagasi ning nüüd iga sügis/talv teen midagi juurde.
Ükski tattoo ei ole mul ilma mõtteta, kõik on minu jaoks väga tähenduslikud sümbolid.
Seega, kui keegi teeb endale midagi, millel on tõeline sümbol inimese enda jaoks, siis on see suurepärane.
Aga ärge tulge rääkima, et mis siis juhtub, kui 80aastasel on kole ja krimpsus tatoveering. No kamoon, kas 80aastaselt ma mõtlen tõesti sellele? Või kas ma praegu mõtlen tõesti sellele, milline ma tahan olla 80aastaselt?
…Ma mõtlen vaid seda, et 80aastaselt tahaksin elule tagasi vaadata ja olla äärmiselt rahul sellega, et olen suutnud elult võtta enda jaoks maksimaalselt palju ning mitte jätta võtmata riske, sest kõhklen liialt…
Vot tak!
Arukas jutt, kui inimene julgeb riske võtta ja nende eest ka vastutada ,siis on tal 101% õigus selleks, seda enam ,et see keha kuulub talle ,mitte kellelegi teisele.
Muuseas, huvitav mida arvab vend vähk, tal on mõned tattood ,aga on kuulda, et tulevikus, kui aktiivne lavaline tegevus selja taga, on tal plaanis midagi suurt oma seljale lasta- selg on tal praegugi ilus, kuid ilmselt küll küllale liiga ei tee .-)
august 22, 2007 at 7:00 e.l. #122945vend vähk
ModeratorMuuseas, huvitav mida arvab vend vähk, tal on mõned tattood ,aga on kuulda, et tulevikus, kui aktiivne lavaline tegevus selja taga, on tal plaanis midagi suurt oma seljale lasta- selg on tal praegugi ilus, kuid ilmselt küll küllale liiga ei tee .-)
Mina ei arva midagi. Eks aeg näitab, mis minu plaanist välja tuleb. Selle taeva ja põrgu lahingust peab saama ülevaade minu elus üleelatud muredest ja rõõmudest, mida sooviksin edasi anda sümbolitena. Ühesõnaga midagi sellist, millest teised ei peagi aru saama ning mis saab olema üks osa minust ja mille ma endaga siit ilmast kunagi hauda kaasa võtan. Moe ja edevusega ei ole sellel midagi ühist. Ütleme nii, et ühe kunstniku elutöö
“>august 22, 2007 at 7:22 e.l. #122947Krizto
Memberminu arust küll kulturistile tätoveering ei sobi. aga ise on ka huvi lasta tätoveering kunagi teha. tätoveering koosneks teatud sümbolitest, mis omavad minu jaoks tähendust. aga jah, see oleks juba pikem töö vastavad sümbolid välja otsida.
august 22, 2007 at 7:36 e.l. #122948Anonüümne
GuestMina pigem lahterdaks tatoo tegijad kahte rühma – need kes teevad tatoo enda jaoks ja need kes teevad selle teistele näitamiseks. See oleks nagu Meryl Streep vs Lindsay Lohan – tõeline staar vs ajudeta kääbik.
august 22, 2007 at 7:50 e.l. #122949daemonium
Membersa tõenäoliselt ei ole näind ühtegi ilusa tattooga ilusat naist
“>Ja ei näegi,sest sellist ei ole olemas.
august 22, 2007 at 8:28 e.l. #122952tiiger112
MemberTätoveeringule võib ilmselt mõelda, kui oled juba 40, sest siis ilmselt ei kahetse pärast, et tegid.
august 22, 2007 at 10:00 e.l. #122972kaldas
MemberMina pigem lahterdaks tatoo tegijad kahte rühma – need kes teevad tatoo enda jaoks ja need kes teevad selle teistele näitamiseks. See oleks nagu Meryl Streep vs Lindsay Lohan – tõeline staar vs ajudeta kääbik.nii on päris raske liigitada…minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …eks kui sa teed tattoo enda jaoks ja see meeldib sulle siis sa tahad, et see meeldiks ka teistele ja natule silma jääda…mingil määral kindlasti.see nagu jõusaalis käimisegagi, et räägitake küll, et käiakse enda jaoks, kuid samas tahetakse ka teiste seas silma jääda.
inimesed on edevad (kes rohkem, kes vähem) ja see ei ole halb!
“>august 22, 2007 at 11:32 e.l. #122982Hellboy
MemberÜhesõnaga sulle meeldib see, mida slängis nimetatakse “tramp stamp”
“>Mind ei huvita, mis ta slängis on, jah mulle meeldib. Kõik tüdrukud kellel on, ei ole mingid trampid . Nais tuttavatel on mõndadel olemas sellised ja pole keegi neist mingi tramp. Nii et ära targuta, ja ära hakka endale pilti looma inimese kohta ühe postituse järgi, isegi kui sa seda halva pärast ei mõtle.
august 22, 2007 at 12:21 p.l. #122992jrx
MemberMind ei huvita, mis ta slängis on, jah mulle meeldib. Kõik tüdrukud kellel on, ei ole mingid trampid
“> . Nais tuttavatel on mõndadel olemas sellised ja pole keegi neist mingi tramp.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii et ära targuta, ja ära hakka endale pilti looma inimese kohta ühe postituse järgi!Ouch… touchy-feely? Ma ei loonud mingit pilti. Hetketänavakultuuris on alaseljal olev tüüpiline ornament vms sarnane tätoveering saanud endale nimetuse “tramp stamp”. Sina ütlesid et sulle selline tätokas meeldib, seega mina ütlesin, et sulle meeldib see, mida nimetatakse “tramp stampiks”. Selge loogiline käik. Ma ei ole midagi öelnud selle kohta, millised need tüdrukud on või ei ole, kellel selline tätokas on ja ma ei ole sinu kohta öelnud ega järeldanud midagi, mida ei oleks saanud otseselt sinu sõnadest järeldada. Katsub nüüd enda temperamenti vaka all hoida eksole…
august 22, 2007 at 1:59 p.l. #123005Hellboy
MemberOuch… touchy-feely? Ma ei loonud mingit pilti. Hetketänavakultuuris on alaseljal olev tüüpiline ornament vms sarnane tätoveering saanud endale nimetuse “tramp stamp”. Sina ütlesid et sulle selline tätokas meeldib, seega mina ütlesin, et sulle meeldib see, mida nimetatakse “tramp stampiks”. Selge loogiline käik. Ma ei ole midagi öelnud selle kohta, millised need tüdrukud on või ei ole, kellel selline tätokas on ja ma ei ole sinu kohta öelnud ega järeldanud midagi, mida ei oleks saanud otseselt sinu sõnadest järeldada. Katsub nüüd enda temperamenti vaka all hoida eksole…OT:OK natuke pingutasin üle,sain su sõnastusest nats valesti aru, aga vaka all ma ei hoia midagi, eksole….
“>august 22, 2007 at 2:58 p.l. #123012daemonium
MemberVäike offtopic… aga mul on ammu juba sportlik huvi tekkinud, et milline sa daemonium üldse välja näed, et naistesse nagu kaltsudesse suhtud… Ma pakun, et üks kahest, kas sa oled peale oma kilode kaotamist matšostunud ja naised on sinu jaoks kõigest tarbeesemed või oled mingi sort of arvutifriik, kes varem tänu oma ülekaalule liiga palju korve naistelt saanud ja siiani kibestunud on… Ja samuti huvitaks mind, et milline on sinu alla 50 kilo kaaluva naise psüühika, kui ta taolisi alandusi päevast päeva taluma peab… Sa teda õue ikka lased?
“>Ah et milline näeb välja Väga Halb Inimene ja kas ei ole siukse isendiga koos elav tüdruk mitte ebanormaalne?
Minu arust sul niigi juba kõik selge:kibestunud,oma ülekaalu pärast liiga palju korve saanud arvutifriigist macho päevast päeva piinab,alandab ja näljutab vaest nõrgamõistuslikku naisolevust …
ikka jube lugu küll,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga sa vaata asjadele positiivselt:tänu mulle tunduvad nüüd kõik su meestuttavad äärmsiselt kenad inimesed,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 22, 2007 at 3:56 p.l. #123021Kristjan-Johannes Konsap
MemberMul pole isegi ühtegi T-särki, millel oleks mingi loosung peal.Mul pole midagi nii tähtsat öelda/näidata, mille ma peaksin kohe enda peale kirjutama ja koguaeg näitama.
august 22, 2007 at 4:37 p.l. #123029mullaonu
MemberNu see ikka rohkem maitse asi ma arvan, et siis augustamine on kah
“>august 22, 2007 at 5:19 p.l. #123031jrx
MemberAh et milline näeb välja Väga Halb Inimene ja kas ei ole siukse isendiga koos elav tüdruk mitte ebanormaalne?Minu arust sul niigi juba kõik selge:kibestunud,oma ülekaalu pärast liiga palju korve saanud arvutifriigist macho päevast päeva piinab,alandab ja näljutab vaest nõrgamõistuslikku naisolevust …
ikka jube lugu küll,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga sa vaata asjadele positiivselt:tänu mulle tunduvad nüüd kõik su meestuttavad äärmsiselt kenad inimesed,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pean tunnistama, et saan aru, miks Jackie siukse postituse kirjutas, ent see vastus oli küll praegu puhas PWNAGE!
“>august 22, 2007 at 6:28 p.l. #123041daemonium
MemberMa pean tunnistama, et saan aru, miks Jackie siukse postituse kirjutas, ent see vastus oli küll praegu puhas PWNAGE!
“>Kui sa nii ütled …,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- The topic ‘Tätoveering- kulturisti jaoks või mitte?’ is closed to new replies.