Tätoveering- kulturisti jaoks või mitte?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Tätoveering- kulturisti jaoks või mitte?
- This topic has 63 replies, 33 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
august 21, 2007 at 8:15 p.l. #122921
Alexander Andrusenko
ModeratorVarsti ei näe vist enam ühtegi naist, kellel tagumiku peal tatuud ei oleks. Päris masendav imo.
august 21, 2007 at 8:56 p.l. #122922tarvi
Member-ärge minge jõusaali ka-äkki kunagi viskab koppa ette see suur keha, mis siis saab? Mis näiteks Coleman peaks tegema, kui tal see meeletu liha enam seljas ei meelidks?-marek, täpselt sama räägitakse ka jõusaalis käiate kohta….väike lihas on ok aga see steroididega selga aetud värk on jama ja rõve
Sten ära aja jama…
august 21, 2007 at 9:04 p.l. #122924Capricorn
MemberMis näiteks Coleman peaks tegema, kui tal see meeletu liha enam seljas ei meelidks?Lõpetab treenimise ja “lisandite” tarbimise ning see meeletu liha kaob ta seljast üsna suure kiirusega ning asendub rasvaga.
“>august 21, 2007 at 9:10 p.l. #122925Hellboy
MemberTätoveeringute vastu pole midagi(ei naistel ega meestel), kui neid on keha peal vähe ja ei kata väga suurt pinda. Vb kunagi lasen endal ka teha(never say never!), aga hetkel ei oma ühtegi. Mõnele ei meeldi, aga mulle meeldib, kui naisel on alaseljal tätoveering
“>. Ühesõnaga, kõike võib, aga mitte laskuda äärmustesse!august 21, 2007 at 9:15 p.l. #122926raptor
Memberno asi kisub siin nagu ikka maitse üle vaidlemisele
“> mina arvan, et oma keha oma asi…. mõnele suur, mõnele väike, mõnele liblikas, mõnele draakon, mõnele tattoo, mõnele piercing, mõnele mitte midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oma vaba voli teha, mis tahad, peaasi, et enesele teadvustad, mis teed ja millised võivad olla tagajärjed
ilu on ikka veel vaataja silmades
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2007 at 9:40 p.l. #122927Andreaz
Member-ärge minge jõusaali ka-äkki kunagi viskab koppa ette see suur keha, mis siis saab? Mis näiteks Coleman peaks tegema, kui tal see meeletu liha enam seljas ei meelidks?no lihasmassi kaotamine pole miski probleem.
august 21, 2007 at 9:47 p.l. #122928Karu
MemberMinule meeldib tatoveerimise kunst väga.
Lasin endale esimese teha kolm ja pool aastat tagasi ning nüüd iga sügis/talv teen midagi juurde.
Ükski tattoo ei ole mul ilma mõtteta, kõik on minu jaoks väga tähenduslikud sümbolid.
Seega, kui keegi teeb endale midagi, millel on tõeline sümbol inimese enda jaoks, siis on see suurepärane.
Aga ärge tulge rääkima, et mis siis juhtub, kui 80aastasel on kole ja krimpsus tatoveering. No kamoon, kas 80aastaselt ma mõtlen tõesti sellele? Või kas ma praegu mõtlen tõesti sellele, milline ma tahan olla 80aastaselt?
…Ma mõtlen vaid seda, et 80aastaselt tahaksin elule tagasi vaadata ja olla äärmiselt rahul sellega, et olen suutnud elult võtta enda jaoks maksimaalselt palju ning mitte jätta võtmata riske, sest kõhklen liialt…
Vot tak!
august 21, 2007 at 10:36 p.l. #122930Capricorn
Member…Ma mõtlen vaid seda, et 80aastaselt tahaksin elule tagasi vaadata ja olla äärmiselt rahul sellega, et olen suutnud elult võtta enda jaoks maksimaalselt palju ning mitte jätta võtmata riske, sest kõhklen liialt…Tätoveeringu(te) tegemine vist küll ei liigitu sinna “võtta elult maksimaalselt palju” alla.
“>august 21, 2007 at 10:43 p.l. #122931gmaster
MemberTätoveeringu(te) tegemine vist küll ei liigitu sinna “võtta elult maksimaalselt palju” alla.
“>miks mitte?
on veidi raske selgitada inimesele, kes ei armasta tattoosid, miks kellelegi need meeldida võivad. see kõik on lihtsalt nii indivudaalne.
sama mõttetu vaidlus kui see, mis muusika on parem.
august 22, 2007 at 1:45 e.l. #122932mats tulevikust
Membernaljaks aga tõsi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 22, 2007 at 5:28 e.l. #122935Kallis
MemberMinule meeldib tatoveerimise kunst väga.Lasin endale esimese teha kolm ja pool aastat tagasi ning nüüd iga sügis/talv teen midagi juurde.
Ükski tattoo ei ole mul ilma mõtteta, kõik on minu jaoks väga tähenduslikud sümbolid.
Seega, kui keegi teeb endale midagi, millel on tõeline sümbol inimese enda jaoks, siis on see suurepärane.
Aga ärge tulge rääkima, et mis siis juhtub, kui 80aastasel on kole ja krimpsus tatoveering. No kamoon, kas 80aastaselt ma mõtlen tõesti sellele? Või kas ma praegu mõtlen tõesti sellele, milline ma tahan olla 80aastaselt?
…Ma mõtlen vaid seda, et 80aastaselt tahaksin elule tagasi vaadata ja olla äärmiselt rahul sellega, et olen suutnud elult võtta enda jaoks maksimaalselt palju ning mitte jätta võtmata riske, sest kõhklen liialt…
Vot tak!
Olen karuga väga nõus! Oman ka kahte tattood ja juba kuskilt annab märku kolmas tattoo…samas loodan, et rassin jõusaalis ikka suure vanaduseni välja:), et ka 80-neselt hea välja näha;)
august 22, 2007 at 5:57 e.l. #122937daemonium
MemberNaise kehal ei saa ükski tätoveering olla ilus,isegi mitte ilus tätoveering,
“>august 22, 2007 at 6:23 e.l. #122940raptor
MemberNaise kehal ei saa ükski tätoveering olla ilus,isegi mitte ilus tätoveering,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sa tõenäoliselt ei ole näind ühtegi ilusa tattooga ilusat naist
“>august 22, 2007 at 6:23 e.l. #122941jrx
MemberMõnele ei meeldi, aga mulle meeldib, kui naisel on alaseljal tätoveering
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ühesõnaga sulle meeldib see, mida slängis nimetatakse “tramp stamp”
“>august 22, 2007 at 6:37 e.l. #122943triinum
MemberYhes6naga ebakindel inimene v6ib 10 aasta p2rast m6elda, et ka tema elukutse, mis ta valis on vale, tema abikaasa, maja, auto, k6ik on vale.. mitte ainult tattoo.
-
AutorPostitused
- The topic ‘Tätoveering- kulturisti jaoks või mitte?’ is closed to new replies.