taseme näitaja
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » taseme näitaja
- This topic has 36 replies, 16 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
TANK.
-
AutorPostitused
-
aprill 16, 2006 at 11:24 e.l. #80301
maximus89
MemberSee oleks küll tohutu ümberprogrammeerimine, ma ei usu et keegi viitsiks seda teha…
aprill 16, 2006 at 11:26 e.l. #80302carbo
Memberno selle jätame Herr Rebase ja Fitness.ee modede teami otsustada. Eks omme paistab, kuidas foorumi jumalale meeldis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aprill 16, 2006 at 12:42 p.l. #80312def
Memberaga selline võimalus, et kasutajad ise hindavad teisi kasutajaid ? Kuskil foorumis olen kohanud sellist võimalust. Oli see vist forum.planet.ee vms. Siis saab näha kohe kas teised inimesed hindavad sind kõrgelt või madalalt. Võibolla ka postituse juures on selline koht kus saab hinde panna… nii saaks lihtsalt märgistada ära kui leiad mõne hea või kehva postituse.
aprill 16, 2006 at 1:02 p.l. #80314carbo
Memberjah see ka tegelikult võimalus…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid siiski arvan, et kõige usaldusväärsema saaks testiga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aaa no eks peab vaatama mida oleks üldse võimlik ellu viia….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2006 at 1:30 p.l. #803181Miku
Memberneed foorumid ei ole ka nende endi tehtud.. foorumi põhi on ikkagi Invision Power Board ja sellele on tehtud mustmiljon add-on’e
eestikeeles üeldult: seda ei ole raske teha, kui vähekenegi mõistust ja pealehakkamist on..
aprill 16, 2006 at 1:30 p.l. #80319gmaster
Memberminumeelest võiks ka nii olla, et iga postitust saad hinnata…
ja siis kuidagi keskmisest võiks tulla see staatus….vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ma tahaks näha, kes iga postitust hindama viitsib hakata
aprill 16, 2006 at 1:39 p.l. #80323carbo
Memberno vat selles asi ongi, et iga postitust ei viitsi hindama hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kokkuvõttes tuleks ju lihtsam algul küll palju tööd selle testi tegemisega aa pärast ju lihtsam, hiljem võivad moded teha mingeid raskemaid teste, et foorumlased saaksid oma taset tõsta ja värki!!!
Loodan et fitness.ee jaosk on asjas jumet…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2006 at 1:50 p.l. #80326Annika Pärtel
MemberKas ei võiks olla Foorumis mingit sellist asja, et tehakse mingi test vm ja siis selle järgi saad endale taseme…teste saab ju sooritada Eesti Olümpiakomitees, seal kontrollitakse ilusti teadmisi ja sealt saab ka vastava taseme.. (muide vat need tasemed võiks siin kasutaja all küll ära tuua, mitmetel ju need juba tehtud)
Teine idee oleks lisada kasutaja poolt läbitud tähtsamad koolitused kasutajanime alla (või no äärmisel juhul profiili siis)-sellest loeb juba ka üht koma teist välja;)
aprill 16, 2006 at 1:55 p.l. #80329carbo
Member…teste saab ju sooritada Eesti Olümpiakomitees, seal kontrollitakse ilusti teadmisi ja sealt saab ka vastava taseme.. (muide vat need tasemed võiks siin kasutaja all küll ära tuua, mitmetel ju need juba tehtud)Teine idee oleks lisada kasutaja poolt läbitud tähtsamad koolitused kasutajanime alla (või no äärmisel juhul profiili siis)-sellest loeb juba ka üht koma teist välja;)
minuarvates ei ole sellel asjal eriti jumet kuna arvan ,et siiski üsna paljud on tava harjutajad ja mingitel sellealastel koolitustel pole küll käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>või ma eksin??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2006 at 2:03 p.l. #80331pacman
Member…teste saab ju sooritada Eesti Olümpiakomitees, seal kontrollitakse ilusti teadmisi ja sealt saab ka vastava taseme.. (muide vat need tasemed võiks siin kasutaja all küll ära tuua, mitmetel ju need juba tehtud)No arvestagem ikkagi lõuna-eesti inimestega ka.
aprill 16, 2006 at 2:06 p.l. #80332Annika Pärtel
MemberNu siis ju ongi hea-tekib rühm spetsialiste, keda kuulata!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2006 at 2:16 p.l. #80334pacman
MemberNu siis ju ongi hea-tekib rühm spetsialiste, keda kuulata!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja teisi,kes ei taha käia välja raha miskite koolituste eest mitte kuulata?
Ma pigem arvan,et tegelikult saab enamvähem iga inimene ise aru, kes ise ka viitsib midagi uurida sellest kas inimene ajab lihtsalt lolli juttu või on seal natukenegi tarkust ka taga…
Endale meeldib pigem ise katsetada ja järeldusi teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just nii hakkan tunnetama oma keha ja vajadusi.
aprill 16, 2006 at 2:22 p.l. #80337muc
MemberNo arvestagem ikkagi lõuna-eesti inimestega ka.Hakkab jälle pihta see halamine, et kõik toimub Tallinnas ja kes ei saa seepärast võistlustele, koolitustele, eksamitele jne tulla. Kui ikka teadmised on olemas, siis sa võtad selle ühe päeva ja käid ning teed oma asjad ära.
Ma olen sunnitud tihti veetma mitu nädalavahetust kuus Tartus, et koolis käia. Oeh, miks ei võiks küll Tartu Ülikool Tallinnas olla!? Mis siin viriseda, ma ei saa aru. Ma saan sellest hoolimata tehtud oma töö, kooliasjad ja ka võistlusvormi.
See iga asja peale virisemine on nõrkade tunnus. Tegijad võtavad asja kätte ja teevad ära!
Peace
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2006 at 2:27 p.l. #80338pacman
MemberNo arvestagem ikkagi lõuna-eesti inimestega ka.Hakkab jälle pihta see halamine, et kõik toimub Tallinnas ja kes ei saa seepärast võistlustele, koolitustele, eksamitele jne tulla. Kui ikka teadmised on olemas, siis sa võtad selle ühe päeva ja käid ning teed oma asjad ära.
Ma olen sunnitud tihti veetma mitu nädalavahetust kuus Tartus, et koolis käia. Oeh, miks ei võiks küll Tartu Ülikool Tallinnas olla!? Mis siin viriseda, ma ei saa aru. Ma saan sellest hoolimata tehtud oma töö, kooliasjad ja ka võistlusvormi.
See iga asja peale virisemine on nõrkade tunnus. Tegijad võtavad asja kätte ja teevad ära!
Peace
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No hakkab pihta jälle see jutt,et raha kasvab puu otsas.
Nahhui naada mulle koolituste peale tuhandeid raista,teen parem ekskursiooni raamatukokku loen raamatuid,mõtlen ise miks asjad nii on jne..
aprill 16, 2006 at 2:33 p.l. #80339muc
MemberMis tuhandetest sa räägid? 1. taseme eksami sooritamine, mis ka eile toimus, maksis 600 krooni. Kui sa pidevalt raamatukogus vaatad erialast kirjandust läbi ja ise alaga tegeled, siis on see eksam sulle nagu lumme kusta. Selle 600 krooni eest saad veel õiguse ametlikult spordiklubis jõusaalitreenerina töötada, mille kasuks kunagi otsustada ka võid. Kunagi ei tea. On see 600 krooni siis selle eest palju? Mõnel vennal piisaks sellest, kui üks nädalavahetus ilma läbuta mööda saata ning alles jäänud rahast piisaks (siin kohal ei pidanud pacmani silmas, sest ei tunne isiklikult).
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.