taseme näitaja
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » taseme näitaja
- This topic has 36 replies, 16 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
TANK.
-
AutorPostitused
-
aprill 15, 2006 at 7:01 p.l. #7398
carbo
Membertervist!
Hakkasin siin täna mõtlema, et see mis meie kasutajate nime all on kas siis värske olija ja tegija jt, ei näita tegelikult ju mitte midagi!
Endal on tegija, kuid see mind mõtelma panigi, et seda ma ei ole kohe mitte kuidagi tegija!!
Kas ei võiks olla Foorumis mingit sellist asja, et tehakse mingi test vm ja siis selle järgi saad endale taseme, see test võiks olla nagu üldiselt tervislikkudest eluviisidest jõusaali spordist ja muust, sest oleks ju hea kui vaatad nime alla kes on postitanud ja näed kas ikka jagab asja või ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuli küllaltki segane jutt aa loodan, et ehk saite aru?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 15, 2006 at 7:04 p.l. #80240inside14
MemberMina sain aru, olen ise ka nii mõelnud, väga hea oleks siis tead kui palju näiteks vastaja juttu uskuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks oldman-il on see tunnistus mis tõestab, et ta on teadja selles asjas mida ikka räägib.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 15, 2006 at 7:10 p.l. #80241carbo
Memberjust!! sellest oleks väga palju abi sest iga mingit postituse koguja juttu ei tasu juh uskuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 15, 2006 at 7:36 p.l. #80243kaiv
MemberVäga hea mõte !
aprill 15, 2006 at 8:12 p.l. #80245matu124
Membersellise asja vöiks küll ellu viia!
aprill 15, 2006 at 8:17 p.l. #80247TANK
Memberinimene õpib kogu elu ja sureb ikka lollina
olen lugenud läbi u. kümmekond temaatilist raamatut… aga väga targaks ennast ei pea… siiski üht-teist tean… kuid praktika on ikka see mis on kõige tähtsam.
ja vahel on mõni postitus nii rumal et kohe kiusatus on sellele rumalasti vastata…
aprill 15, 2006 at 9:01 p.l. #80254ylbort
MemberSelle üle on siin foorumis ennegi arutletud, kuid mõtelge kui aeganõudev on kõikide foorumi kasutajate kaardistamine. Ma ei kujuta ette palju kasutajaid on ja kõikide kohta mingi info saamine on tohutult mahukas töö ja kogu seda infot tuleks kontrollida ja pidevalt hallata. Kuna interneti avarused on meile kõigile kättesaadavad ja mingitele kindlatele testi küsimustele vastuste otsimine ei näita paraku teadmisi.
aprill 16, 2006 at 5:35 e.l. #80257kaiv
MemberSelle üle on siin foorumis ennegi arutletud, kuid mõtelge kui aeganõudev on kõikide foorumi kasutajate kaardistamine. Ma ei kujuta ette palju kasutajaid on ja kõikide kohta mingi info saamine on tohutult mahukas töö ja kogu seda infot tuleks kontrollida ja pidevalt hallata. Kuna interneti avarused on meile kõigile kättesaadavad ja mingitele kindlatele testi küsimustele vastuste otsimine ei näita paraku teadmisi.Limiteeritud testi aeg. Ja selle testi võiks ette visata registreerimise aeg uutele, kuid kuidas vanemad liikmed seda teevad, vott ei tea.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2006 at 5:46 e.l. #80258Mr.Y
MemberMinu tase on signatuuris
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>I taseme algaja
II tasemele panen ennast u poole aasta pärast
peale seda 2-3 aasta pärast tuleb I taseme Edasijõudnu jne
Ma enamvähem teooriat tean, aga tasemed tulevad praktikaga
aprill 16, 2006 at 5:49 e.l. #80259carbo
Membervõiks olla näiteks nii, et iga küsimuse jaoks on ala 1 minut, et selle ajaga ei jõua mingit vastust otsida ikka oma teadmised noh…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja seda testi võiks näiteks saada teha korra aastas kasvõi…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja testide kohapealt nii, et nendega võiksid hakata tegelema kasvõi moded kui neil selle vastu midagi ei oleks juh?
Muidugi on sellega palju tööd ja väljamõtlemist, kuid äkki viitsib Herr Rebane ja kogu Fitness.ee team selle asja ette võtta kuna minuarvates tasuks see kuhjaga ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jah Mr.Y Sina oled aus ja paned seda enda pärast, kuid olen täiesti kindel, et ka siin foorumis on selliseid, kes panevad selle taseme endale kõrgeks ainult selle jaoks, et sellega teiste ees vehkida!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2006 at 7:30 e.l. #80269carbo
Memberäkki mõni Mode võtab sõna selle kohapealt, kas selline asi on üldse võimalik?
aprill 16, 2006 at 7:47 e.l. #80270pacman
MemberKunagi mõtlesin ise ka,et need tegija ja värgid postituste arvu kohalt ikka kuhugi ei kõlba.
Minu arust võiks juu nii ollla kasvõi,et keegi ise näärab selle nt mõni mode,kes sa oled kas algaja tegija või teadja või….
Kui inimene on jupp aega asjalikku vastuseid postitanud võib ju talle selle tegija alla panna ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2006 at 7:58 e.l. #80272carbo
MemberKunagi mõtlesin ise ka,et need tegija ja värgid postituste arvu kohalt ikka kuhugi ei kõlba.Minu arust võiks juu nii ollla kasvõi,et keegi ise näärab selle nt mõni mode,kes sa oled kas algaja tegija või teadja või….
Kui inimene on jupp aega asjalikku vastuseid postitanud võib ju talle selle tegija alla panna ka
arvan, et see oleks modede jaoks veel keerulisem, kui testi koostamine…….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aaa no otseloomulikult võin ma ka eksida…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2006 at 8:27 e.l. #802761Miku
Memberhinnavaatluse foorumites on iga inimese kohta võimalik üelda/komenteerida, kui asjalik ta on.. võib-olla on seda siin lihtsam ellu viia kui mingit testi..
aprill 16, 2006 at 8:30 e.l. #80279Vahue
MemberEnamasti kommenteeritakse seal küll tehinguid, kuid jah, see on päris hea idee.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.