Skip to main content

Tasakaal

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Tasakaal

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    kult
    Member

Milline on õige tasakaal rinnalt surumise, kükki ja jõutõmbe vahel. Näit kui rinnalt suruda max 100kg paljuga peaks siis kükki maani välja tegema ja mitme kiloga jõutõmmet tegema et kõik oleks proportsioonis.

daqqer
    Member

tee nagu jaksad

ega sa ei saa ju mingi tabeli järgi öelda kui tugevad on sinu jalalihased (ja liigesed) ja kui tugevad on sinu käed ja rind. see on igal yhel erinev ja ilma treeneri ülevaatamiseta ei saa sellele ju yhest vastust anda…

jõudu!

Ott Kiivikas
    Member

Mäletan aega , kümme aastat tegasi kus surusin 100kg, samal ajal kükkisin 150 ja tõmbasin 162,5. Ma ei osaka öelda, kas see on mingi ideaalnäitaja, kuid selline vahekord on normaalne kus tõmme on kõige rohkem ( maailma tipus üldjuhul küll kükitakse rohkem kui tõmmatakse), siis kükk ja surumine

Tman
    Member

Eks ta nii ole jah et kui 100 surud siis umbes 140-160 tuleks kükki teha ja mingi 150-170 rebida

kult
    Member

Asi on siis väga viltu kuna praega rinnalt max on 95 aga kükki teeks maani välja ma arvan kuskil 80 ga ja rebin max 140. Nüüd peaks vist rinna üldes kavast välja jätma ja ainult jalgu ja biicepsit tegema hakkma kuna biicepsiga teen ka ainult 30ga seeriat.

Tman
    Member

ei sa ei pea midagi välja jätma vaid kerged muudatused läbi viima ja sellle biitsepsiga on nii et sul võib väga vabalt olla ületreening, mille tulemusel tulenused ei parane vaid pigem halvenevad. Biitsepsit tuleb väga hoolikalt jälgida kuna see saab ju ka päris suurt koormust seljapäeval.Nende muudatuste läbiviimiseks ma sulle nõu anda ei oska kuna ei tea su treeningkava

kult
    Member

Kava on mul nii et :

1.Rind,biiceps,käepealsed

2.selg,trapets

3.vaba

4.õlad,triitseps

5jalad(kükk,press,sirutus)

Kõike teen püramiidis 4-10 kordust sserias ja 3-4 seeriat

Ja ületreenigut mul pole kuna jõudu tuleb ikka kõvasti juurde ja puhkan korralikult ning menüü on ka korras isegi valku panen peale trenni.

Tman
    Member

Selle ületreeningu all mõtlesin ma seda et sul ei jõua biitseps välja puhata kohe pärast biitsepsi trenni tuleb sul selg mille aja saab ju biitseps suure koormuse. Ja järgmine päev peale trenni on lihase puhkamise jaoks esmatähtis

Mina muudaks su kava nii et sinna rinna ja selja vahele tuleks ka vaba ja mis puutub jalgadesse siis nendega oli ka minul probleem mis lahenes sellega kui tõstsin korduste arvu. Teen praegu jalgade kõikidele harjutustele 4 seeriat ja kordused vastavalt 14-13-12 ja siis 4-6(peaaegu max kaaluga). Pärast jalgade päeva peab nii olema et käiia ei jõua siis on ea ja siis tuleb ka lihas.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.