Tartus jõusaal algajale??
- This topic has 20 replies, 14 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
Striker.
-
AutorPostitused
-
oktoober 8, 2006 at 7:26 p.l. #8513
kuusik
MemberNimelt äkki oskaksite soovitada mõnda jõusaali tartus mis sobiks algajale ning kus poleks väga palju rahvast ka, et saaks ilusti teha ja värki…See võiks jääda kesklinna lähedale.
oktoober 8, 2006 at 7:28 p.l. #92080iwanna fakya
MemberMV on v2ga soodne ja k6va j6usaal. Rahvast on veel 4-6 ajal suht normaalselt ja algajad saavad seal v2ga head n6u.
oktoober 8, 2006 at 7:38 p.l. #92081savi_
MemberMV on v2ga soodne ja k6va j6usaal. Rahvast on veel 4-6 ajal suht normaalselt ja algajad saavad seal v2ga head n6u.MV on viimasel ajal küllaltki ülerahvastatud … seda olen ka täheldanud erinevatel kellaaegadel. Iseenesest hea saal, aga maru kaugel on käia, kui elad teises linna otsas. MV asub nimelt Lõuna-Keskuse vahetus läheduses.. Õpilasele on kuu 480krooni … mingid soodused on ka koos solaariumiga alates 560krooni – isiklikult ei tarbi. Treenerite suhtes ei oska kommenteerida.. aga kui suu on peas, siis olen täheldanud, et abi ikka saab. Miinuseks on väike dushiruum … korraga 3 inimest saab pesta… ehk olen ise ära hellitatud, aga nii suure saali kohta võiks julgelt rohkem olla, sest eriti tipp-tundidel nagu 5-7 vahel, on natuke ebamugav kui 5 inimest ootavad ja 3 pesevad …
oktoober 9, 2006 at 12:08 p.l. #92073kuusik
Memberasi selles et ma elan ise üldse teises linna otsas ja lõunakeskus jääks kohe väga kaugele.. Aga mõtlesin et artic oleks hea.sinna oleks peale kooli lihtne bussidega minna.Aga kas keegi kes seal käib ütleks et on seal palju rahvast ??
oktoober 9, 2006 at 12:23 p.l. #92067Raivo Piiber
MemberAga miks see rahvas sind segab?
oktoober 9, 2006 at 12:36 p.l. #92064vend vähk
ModeratorAvancia spordiklubi soovitan kindlasti! Esimene treening on seal praegu tasuta ja saad ise vaadata, kas meeldib või mitte. Mina olen seal T, K ja Neljapäeva õhtutel kell 17:00-21:00 juhendajaks ning tegelen ka algajatega. Kesklinnale on see klubi ka päris lähedal Tiigi tänavas.
oktoober 9, 2006 at 12:36 p.l. #92047lowr
MemberMV on viimasel ajal küllaltki ülerahvastatud … seda olen ka täheldanud erinevatel kellaaegadel. Iseenesest hea saal, aga maru kaugel on käia, kui elad teises linna otsas. MV asub nimelt Lõuna-Keskuse vahetus läheduses.. Õpilasele on kuu 480krooni … mingid soodused on ka koos solaariumiga alates 560krooni – isiklikult ei tarbi. Treenerite suhtes ei oska kommenteerida.. aga kui suu on peas, siis olen täheldanud, et abi ikka saab. Miinuseks on väike dushiruum … korraga 3 inimest saab pesta… ehk olen ise ära hellitatud, aga nii suure saali kohta võiks julgelt rohkem olla, sest eriti tipp-tundidel nagu 5-7 vahel, on natuke ebamugav kui 5 inimest ootavad ja 3 pesevad …Seal on samamoodi, et teatud kellaaegadel on rahvast suhteliselt palju. Ja seal on tunduvalt väiksem saal ka kui MV’s. Isiklikult pole Arcticus käinud kuid ema käis, tema rääkis. Kallim on seal ka.
oktoober 9, 2006 at 1:09 p.l. #92106kuusik
Memberasi selles et ma elan ise üldse teises linna otsas ja lõunakeskus jääks kohe väga kaugele.. Aga mõtlesin et artic oleks hea.sinna oleks peale kooli lihtne bussidega minna.Aga kas keegi kes seal käib ütleks et on seal palju rahvast ??Asi selles et kui on palju rahvast ja väike saal siis peab ootama kuna masina taha saad ja värki.. Olen seda asja väiksemas linnas kogenud ja ei taha enam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
november 9, 2006 at 7:48 e.l. #94427matuh
MemberSooviksin ka infot Tartu jõusaalide kohta. Sooviksin just sellist kohta, kus algajale oldaks igatmoodi nõu ja jõuga abiks. Eks hind ja asukoht on ka tähtsad.
Sooviks lähemat infot Tropicu, MV, Arena ja Avancia kohta. Arcticu asukoht ei sobi eriti.
Kus oleks algajal kõige parem?
november 9, 2006 at 10:11 e.l. #94466katsi
MemberKus oleks algajal kõige parem?Ega see “algaja” mingi paha loom pole, et teistega trenni teha ei saaks??? Vaevalt mingi saal nii täis on, et vanad tegijad Sind masina juurde ei lase
??:”>Jaksu!
november 9, 2006 at 10:42 e.l. #94473wildlife
MemberAsi selles et kui on palju rahvast ja väike saal siis peab ootama kuna masina taha saad ja värki.. Olen seda asja väiksemas linnas kogenud ja ei taha enam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja vendv ma olen selle avancia peale kusjuures mõtelnud ja arvan et käin seal tiiru ära…
Kõige parem kui käid ise need kohad läbi ja uurid järele. Niimoodi teiste eest rääkida on keeruline.
Kella kuuest õhtul on igal pool palju rahvast. Saalide hinnad on igal pool kodukatel üleval.
Ise mõtlesin proovida A le Coq spordihoone saali. Aga sinnagi ei maksa ennem kaheksat minna kuna trenn sees ja segab. Aga mulle meeldib, et Coq’is on jooksurada… sest need jooksutrenazöörid mulle ei istu

Mulle tundub, et Avancia oleks sulle parim koht alustuseks, kuna seda juba reklaamiti siin ning et treener olemas ja puha
??:”>november 9, 2006 at 10:52 e.l. #94475Davinson
MemberMa käin juba teist aastat Arenas – minu arust vägaginorm koht, kuukaart õpilasele 550 eeki, normaalse suurusega saal, pole probleemi siin mainitud pesemisvõimalustega, masinaid on rahuldavalt- võiks küll rohkem olla kuid mina saan asjad aetud, rahvast päeval ikka suht hõredalt kui võrrelda näiteks articuga. Ja peaasi mulle kui üliõpilasele(elan Maaülikooli Tornis) väga lähedal. ainuke nurin vast aeroobsete võimaluste kohta saalis – võiks mõni stepper veel olla
november 9, 2006 at 12:01 p.l. #94486matuh
MemberÄkki keegi oskab soovitada mõnda head treenerit neis kohtades?
november 9, 2006 at 12:57 p.l. #94496bohemianrhapsody
MemberÄkki keegi oskab soovitada mõnda head treenerit neis kohtades?Arcticus näiteks on treenerid kogu aeg saadaval.
november 10, 2006 at 1:34 p.l. #94695Char27
Memberma elan tartus annelinnas..
siin on mõni hea jõusaal vms?
ma pole varem käinud üheskis jõusaalis..seega algaja
??:”>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.