Skip to main content

Tartu Ülikool

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    Sakurai
    Member

No miks on vaja hakata vinguma iga asja peale? Küsija suu pihta ei lööda, see ei ütle midagi teile? Närvihaiged on koos siin täiega ikka.

savi_
    Member

“KKSP.05.046 Jõutõstmise ja kulturismi kursus”

See oli täitsa tore kursus, soovitan

Jep. Samuti proovitud ja julgen soovitada. Samas kui oled pikemaajalise treeningkogemusega siis võib igav ka olla. Reaalselt õpitakse elementaarseid treeningtehnikaid + sinna juurde väike teooria ( palju on jõutõste kangi läbimõõt jms ). Mina kasutasin seda hea võimalusena rohkem trenni teha ning üht-teist sai kõrva taha ka pandud.

Ainsaks miinuseks on rahva hulk. Kui on inimesi ca 10-20, siis erilist “konsultatsiooni” ei maksa oodata. Minu küsimused said valdavalt vastusi, millest polnud võimalik konkreetseid järeldusi teha. Seda just seetõttu, et õppejõul ei ole reaalselt aega süveneda.

Kaval
    Member

Tere taas

Tänan konstruktiivsete vastuste eest, oli abi nendest. Suured tänud!

Neile, kes siin jorisevad ja terroriseerivad… kes teie olete, et öelda mulle, kuidas ma hakkama saan ärijuhtimise magistris???? Väga hästi saan! Hea juhi üheks tunnuseks on see, et tema ei pea kõike teadma, kuid tema peab teadma, kus on allikas, kust saab kiireid ja asjakohaseid vastuseid !!! Arvasin, et fitness.ee on selleks kohaks(kuna peale kooli soovituse, saab siin infot inimeselt, kes ise mõne loengu on võibolla ka võtnud).

Kuid enne tuli mitu vingumist ja mõtetut kommentaari, kui ilmusid vastused välja, mis ka aitasid. Seega sai jälle tõestatud, et mis kuradi isekaid inimesi see koht täis on. Kui küsimus ajab naerma siis naera kodus üksi arvuti taga – tõestasite ainult, et siit pole vaja mul enam midagi uurida.

Tore oleks kui see teema nüüd lõppenuks leotakse, järjekordne halb näide fitness.ee foorumist. Tänud!

Draakon40
    Member

On veel mõned vabad kohad 8. ja 15. august Tartus toimuvele koolitusele “Toitumine, psüühika ja kultuurierinevused”

Vaata lähemalt: https://www.is.ut.ee/pls/ois/tere.tulemast?viit=2191394

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.