Tartu tudengirammumees 2010 – 1.mai
- This topic has 31 replies, 14 voices, and was last updated 15 years, 9 months tagasi by
TõnuE.
-
AutorPostitused
-
aprill 28, 2010 at 6:34 e.l. #231514
Ott Kiivikas
MemberTudengipäevade kodulehel on raskused veits teised: nimelt siis jõutõmbe ja apolloni raskus. Et siis kas siin või seal on valed andmed. Ja mõni nädal tagasi olid üldsegi väiksemad raskused märgitud kodulehel:PTudengid lähevad ka ju aasta aastalt tugevamaks. Mäletan ,et 2 aastat tagasi kui olin ise selle ürituse juures, siis olidki väga väikesed raskused jõutõmme 140 kg (seda tõmmati seal ikka 25 -28 kordust etteantud aja jooksul) jne. Seega raskuste progresseerumine on igati mõistetav.
aprill 28, 2010 at 11:49 e.l. #230480mr815
MemberTudengid lähevad ka ju aasta aastalt tugevamaks. Mäletan ,et 2 aastat tagasi kui olin ise selle ürituse juures, siis olidki väga väikesed raskused jõutõmme 140 kg (seda tõmmati seal ikka 25 -28 kordust etteantud aja jooksul) jne. Seega raskuste progresseerumine on igati mõistetav.Nii ta on jah, et tugevamaks minnakse. Eks peab ise ka rohkem pingutama hakkama. Nüüd siis vähemalt selge, mis raskustega tegelema hakatakse laupäeval. Olen kindlasti kaasaelajate seas !
aprill 28, 2010 at 7:34 p.l. #229615shreku
MemberNii palju, kui mina näinud olen, siis sumo stiilis tõmmet teha ei lasta. Asfaldile tehakse märgendid, millest laiemalt ei tohi jalad olla. Võib-olla on mõnel võistlusel lastud ka, aga mina ei ole kuulnud.Õige küll. Kitsalt peab tegema
aprill 28, 2010 at 10:11 p.l. #229334antz
MemberKeegi siit osaleb ka?
aprill 29, 2010 at 2:51 p.l. #228135Sadist2
Memberkui päev lubab, tulen ka minagi kaema, mismoodi need rammumehed töötavad
mai 1, 2010 at 2:33 p.l. #223096Sadist2
Membernoh, käisin, nägin
päris tore võistlus oli, mehed olid tugevad, aga paljudel puudus hea tehnika ja seetõttu oli mõne mehe puhul lausa oht vigastusteks, nt priit kärg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõutõstjatest olid kohal marko mumm ja elar kraav, kokkuvõttes said nad vastavalt 11. ja 8. koha (13 osalejat oli kokku)
kõige rohkem pani mind hämmastama elar kraavi 190kgx17 tõmme ja veel ühe tüübi samasugune resultaat
apollon kangis oli paljudel meestel halb tehnika, marko mumm hakkas seal selle kangiga tantsima, ma kartsin juba et kohe juhtub midagi hullu, aga õnneks möödus hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võistlus andis natuke motivatsiooni juurde, nüüd tahan ise ka olla rammumees
mai 1, 2010 at 5:31 p.l. #222859elar
Membernoh, käisin, näginpäris tore võistlus oli, mehed olid tugevad, aga paljudel puudus hea tehnika ja seetõttu oli mõne mehe puhul lausa oht vigastusteks, nt priit kärg

jõutõstjatest olid kohal marko mumm ja elar kraav, kokkuvõttes said nad vastavalt 11. ja 8. koha (13 osalejat oli kokku)
kõige rohkem pani mind hämmastama elar kraavi 190kgx17 tõmme ja veel ühe tüübi samasugune resultaat
apollon kangis oli paljudel meestel halb tehnika, marko mumm hakkas seal selle kangiga tantsima, ma kartsin juba et kohe juhtub midagi hullu, aga õnneks möödus hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võistlus andis natuke motivatsiooni juurde, nüüd tahan ise ka olla rammumees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olin tegelikult küll 7. aga seal suurt vahet ei ole.
Võistluse kohta nii palju, et rammumees on palju keerulisem kui arvasin. Esimese võistluse kohta pole paha, 2 alal esikoha jagamine (jõutõmme ja apollon). Kummi kantimine ja kivi olid muidugi esimest korda tehes väga rasked ja kõik jäi seal tehnika taha. Kohvrites jäi samuti kogemuste puudumise taha korralik tulemus. Kui poleks tasakaalu kaotanud, siis oleks aeg kindlasti olnud parimate seas. Et korralikult teha tuleks ikka alasid harjutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2010 at 5:41 p.l. #222810Alexander Andrusenko
Moderatorvõistlus andis natuke motivatsiooni juurde, nüüd tahan ise ka olla rammumees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Halb uudis on see, et kui sa ennast juba väikeste raskuste ja mingite hantliharjutustega suudad vigastada, siis rammumehealadega on ilmselt iga trenn uus vigastus. Äärmiselt vigastusterohke ala on see.
mai 1, 2010 at 5:45 p.l. #222663antz
MemberÄärmiselt vigastusterohke ala on see.Kust selline väide?
mai 1, 2010 at 6:22 p.l. #221904Alexander Andrusenko
ModeratorKust selline väide?Isiklikud kogemused + olen suhelnud nendega, kes tegelevad.
mai 1, 2010 at 6:49 p.l. #221926mr815
MemberMa olin tegelikult küll 7. aga seal suurt vahet ei ole.Võistluse kohta nii palju, et rammumees on palju keerulisem kui arvasin. Esimese võistluse kohta pole paha, 2 alal esikoha jagamine (jõutõmme ja apollon). Kummi kantimine ja kivi olid muidugi esimest korda tehes väga rasked ja kõik jäi seal tehnika taha. Kohvrites jäi samuti kogemuste puudumise taha korralik tulemus. Kui poleks tasakaalu kaotanud, siis oleks aeg kindlasti olnud parimate seas. Et korralikult teha tuleks ikka alasid harjutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõutõmme oli sul ikka päris võimas, tubli töö!
Üritusega võib kindlasti rahule jääda ning loodetavasti andis see noortele trennitahet juurde. Auhinnad olid samuti võimsad. Ehk võistlen ise ka tulevikus mõnel rammumehevõistlusel, tuleb vaid kõvasti jõusaalis edasi rassida seni.
mai 2, 2010 at 9:09 e.l. #220680shreku
Membernoh, käisin, näginpäris tore võistlus oli, mehed olid tugevad, aga paljudel puudus hea tehnika ja seetõttu oli mõne mehe puhul lausa oht vigastusteks, nt priit kärg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõutõstjatest olid kohal marko mumm ja elar kraav, kokkuvõttes said nad vastavalt 11. ja 8. koha (13 osalejat oli kokku)

See apollon hakkas vähe tantsima küll aga tegelt oli kõik kontrolli all. Mul praegu vasaku õla vigastus juba hea 3kuud ja ega stbiilsust õlas väga enam pole.
Üldiselt panin ikka nõrka ka. Enda vabanduseks võin öelda, et olen juba pikemat aega õppinud ja lõputüüd öösiti kirjutanud.
Samas teiste tase oli ikka väga kõva. Kuigi see kumm tundus ikka ulmeliselt raske. Samas peale jõutõmbe oli ikka nii, et hea tehnika andis vähemalt 2x igale asjale juurde.
mai 2, 2010 at 12:34 p.l. #220474Alexander Andrusenko
ModeratorKellelgi tulemuste tabel ka on? Kes võitis?
mai 2, 2010 at 12:45 p.l. #220370seedorf90
MemberKellelgi tulemuste tabel ka on? Kes võitis?Võitis Kaupo Valb Maaülikoolist, teiseks jäi Henry Tammann samuti Maaülikoolist.
mai 3, 2010 at 12:44 p.l. #216440TõnuE
MemberKellelgi tulemuste tabel ka on? Kes võitis?Tulemused ilmuvad täna õhtul rammumees.ee kodulehele.
Neljapäeval toimub Tallinna tudengirammumehe võistlus, algusega kell 18 Tammsaare pargis.
Hetkel on eelregistreerinuid 4.
Tõnu,
korraldaja
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.