Skip to main content

Tartu jõusaalid

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Romeo83
    Member

Kolin varsti Tartusse ja uurin vaikselt maad kus trenni tegema hakata.

Millised on Tartu suurimad/paremad jõusaalid ?

Asukoht ja hind ei ole oluline.

Jackie
    Member

SIIN ju mingi osa olemas

emmimees
    Member

Ise käin Arctic Sport Club´is aga Fittest Eedeni keskuses ka kindlasti hea!

Sadist2
    Member

k2isin nii fittestis kui ka arcticus, m6lemad head saalid .

lisaks on hea ka MV spordiklubi ja v6ibolla arena .

oks
    Member

TÜ – suur, 2 korrust palju erinevaid trenazööre ja puudu ei jää millegist.

smithereens
    Member

Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi Ujula tänaval. Seal on kõik olemas, lisaks veel staadion, kus saab sooja teha.

tony
    Member

No mina TÜ saali niiväga ei kiidaks, kuigi tõstesaal seal tõesti kindlalt Tartu parim. Ja hantlite valik ka 50 kg- ni. Samas lõuatõmbamisvõimalus on vaid kergejõustikuhalli teises otsas, plokil allasurumisi triitsepsile tehes jääb plokk lahjaks (kui kasutada suuri raskusi) ja ega need trenažöörid 2. korrusel üldiselt väga mugavad pole.

MV, Arena täitsa OK, MV-s olemas tõstepõrand, mida Arenas pole, samas Arenas paremad plokksüsteemid ja vähem rahvast ning olemas ujula. Fittestis Eedenis puudub samuti tõstepõrand, muidu enam- vähem, aga mulle väga head muljet ei jätnud proovitrenn seal. Eelistaksin Arenat või MV-d võrdluses Fittestile. Arctic on kõige uuem, suurem ja kallim, samas puudub samuti tõstepõrand, kardioseadmeid on megapalju, samuti olemas ujula, aga suure osa jõusaalist võtavad enda alla igasugu tilulilu trenazörid, milledest osadega ei oska midagi pealegi hakata. Ühesõnaga väga hea naistekas. Veel on Tartus MY Fitness Lõunakeskuses ja A’Le Cog’i jõusaal, aga need jäävad veel lahjemaks.

Ja septembris peaks avatama maaülikooli uus spordihall, kus vähemalt tõstesaal peaks tulema samaväärne TÜ halliga, loodame, et jõusaaliosa tuleb parem kui TÜ-s

krut949
    Member

siin saab vist olema tartu suurim/uusima väljanägemisega klubi:

http://www.myfitness.ee/?id=11919 eedeni fittesti koha pealt – kahjuks saal suhteliselt väike võrreldes näiteks Spartaga. saab küll trenni ära teha, aga kui saal rahvast täis, siis väga raske teha enda trenni/ raskused ja masinad on kinni ning pinke vähevõitu.

mike
    Member

Tonyga täiesti nõus. olen käinud MV-s, Arenas ja kunagises Avancias, mida enam ei ole vist. MV on igati tore koht, aga minu jaoks oli puuduseks sõudeergomeetrite vähesus. Õigemini üks ainult oligi ja see oli pidevalt hõivatud, ka päevasel ajal. Nüüd olen juba mitu aastat Arena klient ja igati rahul. Tõstepõrandat küll ei ole, aga kange ja raskusi on tublisti ja matte saab ketaste alla sättida. Suureks plussiks on ujula ja sõudeergomeetreid on nii et tapab, kui 3 ülemist kinni on saab keldrisaalis ikka sõuda (kui just mõnda rühmatrenni sees ei ole). Hind on ka normaalne ja lepingut tegema ei pea st. maksad nende kuude eest, kui tegelikult ka kohal käid. Lepinguga klubid ei meeldi mulle lihtsalt põhimõtteliselt, olgu varustus nii hea kui tahes.

Stardust
    Member

Suureks plussiks on ujula ja sõudeergomeetreid on nii et tapab, kui 3 ülemist kinni on saab keldrisaalis ikka sõuda (kui just mõnda rühmatrenni sees ei ole).

Üleval on sõudeergomeetreid ikka kaks.

mike
    Member

Üleval on sõudeergomeetreid ikka kaks.

õigus, üks logu tassiti vist minema.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.