Tere!
Kysimus laiale ringile. Kas selle foorumi kasutajate hulgas leidub keegi (või keegi kes teab kedagi) kes mainitud võistlusi ametlikult või mitteametlikult fotole/filmile jäädvustas? Ise oletan, et selle peale vast oli mõeldud. Isiklikus arhiivis puudub Vanemuises toimunud yrituselt igasugune materjal seega vajan Teie abi. Võistlesin kategoorias juuniorid kuni 80kg. Auhinnalist kohta ei saavutanud kuid “vabakava muusika saatel” läks mäletamist mööda väga hästi ja avaldas muljet piisavalt. Mehed lava taga pärast küsisid kas olen tantsija. Noh kuidas võtta. Aega on nyyd kõvasti mööda läinud kuid ehk on siis siin foorumil keegi kes teab kedagi ajaloohuvilist/fotohuvilist kroonikut kes mainitud võistlused jäädvustas. Mõnel juhuslikul klõpsul kellegi albumis võib leiduda tegelasi võistlustelt kellest keegi midagi ei tea. Ja selle peale ma loodangi. Muuseas sama kysimus kehtib ka 1991. aasta Eesti karikavõistluste kohta – mis siis toimusid kevadisel Kohtla-Järvel. Ilm oli ilus, bussisõit tore, võistlus asjalik aga näed fotomaterjali napib. Olen igasuguse info eest tänulik.