tarkusehamba operatsioon
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » tarkusehamba operatsioon
- This topic has 28 replies, 23 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
Xero.
-
AutorPostitused
-
märts 19, 2008 at 3:40 p.l. #146343
Hellboy
MemberIse olen juba 20a. vana ja ei midagi pole toimunud mu lõualuus, kõik tundub sama, mis paar aastat tagasi. Peab vist igaks juhuks hambaarsti juures ära käima ja pildi tegema, et kindlalt teada, kas on mul need tarkusehambad olemas või ei ja mis edasi peab tegema.
märts 19, 2008 at 3:52 p.l. #146344Peach
Memberastu siis minu juurest läbi
märts 19, 2008 at 3:58 p.l. #146345Hellboy
Memberastu siis minu juurest läbi
märts 19, 2008 at 4:24 p.l. #146352AlanBStard
ModeratorHambaarst v?
märts 20, 2008 at 4:15 p.l. #146446Hellboy
MemberVõi notar või poksija
märts 30, 2009 at 1:08 p.l. #189177elky
MemberHeihei. Testamenti vist pole tarvis koostama hakata, saab ehk kuidagi välja vireletud

Mul opereeriti kõik 4 tarkusehammast välja, kusjuures viimane, alumine veel paraneb. Samamoodi oli, et hambad olid peetunud ehk lõikumata st igeme all.
Ülemiste eemaldamise ajal oleks võind sama hästi magada ka. Natuke ragistamist oli eks aga valu ei mingisugust. Paranemised kestsid mõlemal natuke üle nädala, et sel ajal ma ei teinud eriti midag ja põsk oli ka paistes.
Alumistega oli jällegi raskem lugu ja arst ütles ka, et neid ei tasu võrreldagi.
Esimese eemaldamisel oli veidi valu, sest hammas paiknes liiga all närvikanalis. Paranemine kestis 2 nädalat ja väga valulikult. Nädal sellest praktiliselt pikutasingi aint:) No mitte midag teha ei andnud muidu pea hakkas niiivis ringi käima, et viskaks pildi taskusse.
Viimase alumise eemaldus oli nii valus, et ma natuke pisardasuin ka seal toolis. Jällegi..individuaalne inimestel. Paranemine oli samamoodi paistes ja valulik aga erievalt kõigist 3st hambast oli pea täiest slge ja tervis parem. Väidetavalt pidi paranemine olema kergem, kui op ise on valus ja jube. Niiviisi tasakaaluks:D Osaliselt pean nõustuma jah:) Või siis äkki tundus parem, sest op ise oli õudukas:D
Jõudu ja jaksu sulle paranemisel ja oppidel.
Tuletaks kõigile meelde, et ärge lükake edasi neid isegi kui on hirm hambaarstide ees. Peetunud tarkusehambad näiteks tuleb eemaldada..võivad sulle päris palju kurja seal suus teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et pigem kannatada ühe korra valu kui likvideerida neid põletikke ja asju:(Samas mu arust oleneb palju sellest ka, et kes saab kuskil haigekassaga ja kus mitte. Praeguses olukorras pidin viimase eest maksma ja ega see odav lõbu pole… öhh
märts 30, 2009 at 1:24 p.l. #189181Nibz
MemberEndalgi ülemiste tarkusehammaste eemaldamine ootab ees
märts 30, 2009 at 1:33 p.l. #189184Biitseps
MemberOmalgi kõik 4 välja tõmmatud
Pole hullu midagimärts 30, 2009 at 2:12 p.l. #189193Jumal666
Membermul on ka 2 tykki kindlalt seal taga,mis igeme sees,v2ikesed otsad on v2ljas.Aga mis siis on kui neid ei opereerigi 2ra,mis siis juhtub?
märts 30, 2009 at 2:37 p.l. #189202argoll
Membermul on ka 2 tykki kindlalt seal taga,mis igeme sees,v2ikesed otsad on v2ljas.Aga mis siis on kui neid ei opereerigi 2ra,mis siis juhtub?Minul näiteks lõigati ige pealt lõhki ja hammas kasvas kenasti välja.Kui ma ei eksi, siis see kasvas 7-8a
Kui sa viivitad, siis läheb igeme alt lihtsalt mädanema ja lõpuks muutub valu väljakannatamatuks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
märts 30, 2009 at 2:52 p.l. #189207JamesC
MemberMinul käisid kiiresti hambad välja, üks löök ja kaks ühe hoobiga…
tagasipanemine oli valusam, nüüd see 4 hamba ravi, mõnusalt valus
valusam kui väljalöömine…märts 30, 2009 at 3:59 p.l. #189222Goleteral
Member😡
Kah lähitulevikus 2 alumist tarkushammast välja võtma..
Mul üleüldse 4 hammast vähem kui tavainimesel, väike lõualuu, ei mahtunud kõik hambad ära – Nüüd õnneks juba aasta/kaks hambumus 100% korras olnud kui välja jätta need lollid tarkusehambad..
märts 30, 2009 at 4:08 p.l. #189224Nibz
MemberKüsiks kas rohkem valulisem on neid ülevalt või alt välja võtta?
märts 30, 2009 at 4:15 p.l. #189225Xero
MemberEi ole midagi välja tõmmatud ja arvan et seda ei tule ka lähitulevikus.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.