Targad kaalud, mille peale astuda
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Targad kaalud, mille peale astuda
- This topic has 10 replies, 10 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
yamikazi.
-
AutorPostitused
-
juuli 12, 2007 at 11:47 e.l. #11183
kairito
MemberOn mõte osta koju see nn. tark kaal, mis ütleb ära su KMI ja rasva% ja kas kaotad lihast või rasva jne. jne……Kuid, kes teab, kuda see kaal seal nurgas nii tark on ja teab, mille arvelt ma just praegu kaotan kilosid ja kuidas ta rvutab mu rasva% kehas? >Ma ju kõigest seisan ta peal……
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 12, 2007 at 12:20 p.l. #119299jrx
MemberKeha elektrijuhtivuse abil. Need ei ole väga täpsed, ent kui kaalud samades tingimustes (näiteks alati hommikul enne sööki, peale wc’s käimist, ilma riieteta) siis muutust saab selle abil üsna mõistlikult jälgida.
juuli 12, 2007 at 1:36 p.l. #119303Anonüümne
GuestMa lisaks veel, et need kaalud ja käes hoitavad vidinad ei saada elektri impulssi siiski mitte läbi keha vaid jalast jalga või siis käest kätte. Tervet keha ei ole need võimelised mõõtma. Palju on juhuseid kus madala rasvaprotsendiga inimesel mõõdavad need ´targad kaalud´ 20 protsenti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tanita on vast tuntuim bränd, aga ikkagi ei soovita.Endal on selline vidin nagu AccuMeasure mida saab kodus kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Natuke harjutamist ja on käpas kuidas täpselt mõõta. Mõõdan kindlal ajal ja kindlal päeval, siiani on tulemused olnud head va kui keha on vett sisse tõmmanud (nagu naised ikka mõniaeg)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 12, 2007 at 4:47 p.l. #119310maryjane
MemberMinu tark kaal näitas enne mu sünnipäeva rasvaprotsendiks 23 ja nüüd näitab 25. Samas see pekimõõdumasin, mida käes hoitakse, näitab 16. Mine võta kinni, kumb luiskab.
Muide, kui ma kassi kaalun (kass süles – mina kassita = kassi kaal), siis näitab 11.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 12, 2007 at 5:18 p.l. #119312daemonium
MemberAnaloogilisi siin juba olnud.
Kui lühidalt – rasvaprotsenti uskuda loomulikult ei maksa.Aga jrx’i poolt toodud tingimuste täitmiselt toimib indikaatorina küll.
juuli 12, 2007 at 5:30 p.l. #119313matti
MemberMinu tark kaal näitas enne mu sünnipäeva rasvaprotsendiks 23 ja nüüd näitab 25. Samas see pekimõõdumasin, mida käes hoitakse, näitab 16. Mine võta kinni, kumb luiskab.Muide, kui ma kassi kaalun (kass süles – mina kassita = kassi kaal), siis näitab 11.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa seda ka mõõtsid palju oli kassil rasvaprotsent?
juuli 12, 2007 at 8:49 p.l. #1193181Dhit
MemberMulle osteti kah koju taoline kaal, mis näitab mingit rasaprotsenti.
Üks päev näitab rasva protsendiks 19% ja teisel päeval 21%
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 13, 2007 at 4:52 e.l. #119322Raivo Piiber
MemberParim rasvaprotsendi näitaja/määraja on peegel!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 13, 2007 at 6:43 e.l. #119323olli
MemberOstsin endale koju suht odava mudeli “targast” kaalust, tootja nime praegu ei mäleta. Ostsin ka kingiks täpselt sama aparaadi, üks näitab minu puhul 17%, teine 25%, trennis käest mõõtmise vahend näitas 13%. Samal ajal naisterahva reziimis näitab elukaaslasel mõlema kaalu peal sarnast numbrit…. niiet täpset numbrit pole lootustki teada saada.
Aga kui oled ühe hesburgeri megaeine või big tasty ää õginud, siis näitab hommikuks suuremat rasva% küll… seega midagi ikkagi näitab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 13, 2007 at 6:46 e.l. #119324hehee
MemberKas keegi seletaks mulle, milleks üldse selle numbri teadmine vajalik on? Ise jälgin enesetunnet ja peegelpilti ning pole veel aru saanud, milleks mulle mingi mitmesajakroonine vidin.
juuli 27, 2007 at 1:07 p.l. #120271yamikazi
MemberKas keegi seletaks mulle, milleks üldse selle numbri teadmine vajalik on? Ise jälgin enesetunnet ja peegelpilti ning pole veel aru saanud, milleks mulle mingi mitmesajakroonine vidin.Sest mõni tahab teada palju tal enda kehakaalu(lihase kõrval) juures ka rasva leidub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi ise ka ei poolda selliseid VIDINAID
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tõega võistleks ja värki ja tahaks enda keha rasvaprotsenti teada siis käiksin spordiarsti juures ära, seal pidi see üsna täpne tulema vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.