TÄPS, EI!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » TÄPS, EI!
- This topic has 59 replies, 44 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
juuli 7, 2009 at 9:33 e.l. #206038
Mart Muru
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vähemalt mõjubjuuli 7, 2009 at 9:49 e.l. #206047ranger
MemberNagu õeldakse, et lootus sureb viimasena,kuigi fitshop ei sure kunagi.Ei tasu kohe raudtee rööpasetelt lahendust otsida,tulge fitshopi ja sealt saavad kõik endale kõige sobivama lahenduse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2009 at 10:24 e.l. #206063krut949
Memberväga hea reklaam. on näha kunstnikuannet ja loovust. Shokireklaam aitabki kõige paremini. võtame kasvõi 9 aasta taguse reklaami piiksuva kuvöösi enneagse lapsega, et koguda annetusi või siis mõnes riigis suitsupakkidele pandavad pildid “mädanenud” kopsudest. reklaami eesmärk ongi inimene reklaami vaatama saada ja seejärel sõnum anda. selliselt jääb sõnum pikemaks ajaks alateadvusesse püsima ja sa teed ostu tõenäoliselt varem. tubli töö fitnessi rahvas.
juuli 7, 2009 at 10:39 e.l. #206066R_M_
MemberSee fotoseeria on küll maru madalalt roomamine. Aga täiesti võimalik, et minu huumorimeel on lihtsalt teistsugune ja ma ei mõista “nalja”.
Pealegi, üha rohkem hakkab foorumis häirima grammatiline lombakus
nii õigekirja kui komakasutuse puhul.
Jah, kasutajad kasutajateks, aga ikka piltidel võiks olla grammatiline korrektsus,
see looks fitness.ee portaalist tõsiseltvõetavama koha.
Näide:
Lootus kadund -> kadunud (kõne- ja kirjakeele vahe) oleks vast veel läbi vidus silmade vaadatav,
aga “abi proffesionaalidelt” – tule taevas appi! “Professionaal” on õige sõna.
Ma julgen arvata, et see pole juuksekarva lõhki ajamine.
Soovituslik link:
juuli 7, 2009 at 10:39 e.l. #206067wer-rax
MemberVeidi mööda jah..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2009 at 10:42 e.l. #206069Aile
MemberOh jumal
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Paha hakkas. Ja jube trenniisu tuli ka kohe peale
. Kui ma paar päeva trenni ei saa teha, siis tekib mul selline tunne, et näen täpselt samasugune välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis ta siis nyyd niiv2ga v2lja n2eb?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teine pilt oleks minu valik.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on loomulikult raske ette kujutada seda figuuri, kui t6eliselt h2dasolijat oma fyysisega. Rubensi kaunitari ei meenuta…liiga k6hna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..ja kui olekski Rubensi m66tu volyymidega… so what?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2009 at 10:42 e.l. #206071Bonsuna
MemberFitness.ee lasteaia osakonnale peaks edaspidi kujundama reklaamid mõmmibeebide ja konnalonnidega. Hää armas vaadata-lugeda. Ei röövi veel kujunemata närvisüsteemidelt magusat öist und.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah jaa, taust peaks kindlasti olema roosa ja lilleline või maasikmammudega.
juuli 7, 2009 at 10:48 e.l. #206074asdfghjkl
MemberPealegi, üha rohkem hakkab foorumis häirima grammatiline lombakusnii õigekirja kui komakasutuse puhul.
Nõus. Võiks olla grammatika parem. Teinekord tehakse planeeritult (meelega) grammatikat või muud ebakorrektselt, aga sel juhul tundub, et polnud see kavatsetult.
juuli 7, 2009 at 11:17 e.l. #206080timo116
MemberMinuarust ka jumala õigesse kohta, ega enne ju inimene ei õpi…
juuli 7, 2009 at 11:20 e.l. #206081wer-rax
MemberFitness.ee lasteaia osakonnale peaks edaspidi kujundama reklaamid mõmmibeebide ja konnalonnidega. Hää armas vaadata-lugeda. Ei röövi veel kujunemata närvisüsteemidelt magusat öist und.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ah jaa, taust peaks kindlasti olema roosa ja lilleline või maasikmammudega.
Kas sul on alati ütlemist kui keegi arvab teisiti kui sina?
juuli 7, 2009 at 11:31 e.l. #206082hehee
MemberHea, ei, VÄGA hea “haige” must huumor. Siduda see reklaamiga aga veelgi parem mõte. Need kes seda debiilseks või ebasündsaks peavad mingu ja harigu ennast! Alustagu sellest, et defineerigu omale sõna REKLAAM.Kindlasti on ka nö halb reklaam siiski reklaam ja võimalik, et müüja seisukohast võttes sootuks väga hea reklaam – kui meelde jääb, on mingitpidi mõjunud. Ent kas tasub neid, kelle valulävi või eetikameel on tundlikum, kohe harimatuteks tembeldada? Kole igav oleks elada, kui haritus tähendaks seda, et kõik mõtlevad ja arvavad ühtmoodi või siis julgevad avaldada vaid “sobivat” arvamust.
juuli 7, 2009 at 11:54 e.l. #206086Bonsuna
MemberKas sul on alati ütlemist kui keegi arvab teisiti kui sina?Õige, ALATI! Ja kas see on keelatud? Nii nagu paljud jumbud avaldavad siin oma arvamust, teen seda ka mina. Kui see läheb vastuollu foorumi kasutaja reeglitega siis kaotatakse mind siit ära. Seni kuni mitte, TERETULEMAST!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2009 at 12:00 p.l. #206088taliindrek
MemberÜhesõnaga valin ise pildi ning kommenteerin seda? Milline siis enam-vähem kommentaar välja peaks nägema..?! Miks naine valis sellise tee jms..?
juuli 7, 2009 at 12:06 p.l. #206092wer-rax
MemberÕige, ALATI! Ja kas see on keelatud? Nii nagu paljud jumbud avaldavad siin oma arvamust, teen seda ka mina. Kui see läheb vastuollu foorumi kasutaja reeglitega siis kaotatakse mind siit ära. Seni kuni mitte, TERETULEMAST!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ta ole jah.
Lihtsalt sinu postitusi lugedes(ma ei ütle et kõik postitused..asjalikku juttu ajad ka !) ongi tunne et tegu on ühe sellise nn. “Jumbuga”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga eks ma ise olen kordi suurem ….”Jumbu”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peace!
juuli 7, 2009 at 12:18 p.l. #206095Hi
Member
Ära kaota pead! Abi Fitness.ee-st.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.