Skip to main content

Täna Sparta Fitshopis kõik toidulisandid -20% püsiklientidele!

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Täna Sparta Fitshopis kõik toidulisandid -20% püsiklientidele!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Ott Kiivikas
    Member

Täna olen ise kohal Sparta Fitshopis kella 12-20 ni. Kõik toidulisandid -20% püsikliendikaardi omanikele ja riided Better Bodies ja Gasp -40%.

Lisaks alates 500 kroonise ostu puhul tasuta kaasa Fitness.ee shaker. Sellega asi veel ei piirdu, kui oled väljastpoolt Sparta klubi kohale tulnud, siis saad tasuta 1 korra pääsme spordiklubisse (norm hind 99.-).

Sparta spordiklubi liikmetele on jällegi Fitshopi kliendikaart tasuta (norm hind 100.-)

Ja loomulikult peale kauba hea nõu, mida süüa kuidas treenida jne.

Head sportliku Vabariigi aastapäeva soovides!

xerox
    Member

ma käisin sealt 11.30 paiku läbi siis oli kinni juba pood.

Fitshop on avatud Spartas alates kella 12:00ist. Jälgige palun väljakuulutatud lahtioleku aegasid:

Fitshop Sparta:

E-R 12:00 – 20:00

L 12:00 -18:00

Ott Kiivikas
    Member

Kahju, et nii läks, kuulsin tööle tulles, et kliendid olid käinud. Kõrvalolev admin ei olnud asjaga kursis, palusin tal edaspidi koheselt vaadata meie lehelt millised on lahtioleku ajad, et siis kliente teavitada.

Kui ei olnud kaugeltkandi inimesed, siis tasub ehk siiski päeva jooksul läbi tulla, olen kohal kuni 20.00 ni.

Tere tulemast!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.