täna käisin saali
- This topic has 13 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
R.T.
-
AutorPostitused
-
aprill 20, 2009 at 5:11 p.l. #14480
maakas32
Memberhöö käisin täna esimest korda saalis umbes sama et andke neegrile uisud. midagi ei osand ega jõudnud teha, et võhma saada tuleks ehk mingit ajama sisse kaanida endale?
aprill 20, 2009 at 5:13 p.l. #192229Amarillo
Memberhöö käisin täna esimest korda saalis umbes sama et andke neegrile uisud. midagi ei osand ega jõudnud teha, et võhma saada tuleks ehk mingit ajama sisse kaanida endale?toitumine ja mõistus korda
aprill 20, 2009 at 5:13 p.l. #192230MWEchamp
MemberOota ma ei saanud nüüd täpselt aru, Sa tahad midagi endale sisse juua et võhma juurde saada, et jõusaalis jaksaksid teha. Lihtsam oleks äkki võtta kergemad harjutused ja raskused?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2009 at 5:14 p.l. #192231maakas32
Membertoitumine ja mõistus kordamis mõistusel viga on?
aprill 20, 2009 at 5:15 p.l. #192232Goleteral
Member‘they see me trollin’, they hatin’
aprill 20, 2009 at 5:16 p.l. #192233MWEchamp
Membermis mõistusel viga on?Äkki see et sul on arusaamad väga paigast ära? See kui sa endale midagi sisse jood ei anna sulle kohe mingit super jõudu, et kohe jaksad kõike teha.
aprill 20, 2009 at 5:16 p.l. #192235maakas32
MemberOota ma ei saanud nüüd täpselt aru, Sa tahad midagi endale sisse juua et võhma juurde saada, et jõusaalis jaksaksid teha. Lihtsam oleks äkki võtta kergemad harjutused ja raskused?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pm tühja kangi ei ole mõttet ka vist seal nühkida
aprill 20, 2009 at 5:17 p.l. #192238maakas32
MemberÄkki see et sul on arusaamad väga paigast ära? See kui sa endale midagi sisse jood ei anna sulle kohe mingit super jõudu, et kohe jaksad kõike teha.ei mõlenudki et mingi superjõud tuleb et hakkan 200 sooja tegema, lihtsalt natuke teed on käsi lukus kang rohkem ei liigu..
aprill 20, 2009 at 5:19 p.l. #192241MWEchamp
Memberpm tühja kangi ei ole mõttet ka vist seal nühkidaNo algul nühid tühja kangi, hiljem hakkab otstesse raskust kah tekkima. Kui tahad alustada jõusaali treeningutega, siis võta siit algajate kava ja hakka treenima. Samuti tee oma toitumine korda. Leiad abi siin foorumis ringi vaadates. Kui mõni asjalik küsimus, millele siit foorumist vastust ei leidnud siis küsi julgesti.
aprill 20, 2009 at 5:21 p.l. #192243maakas32
MemberNo algul nühid tühja kangi, hiljem hakkab otstesse raskust kah tekkima. Kui tahad alustada jõusaali treeningutega, siis võta siit algajate kava ja hakka treenima. Samuti tee oma toitumine korda. Leiad abi siin foorumis ringi vaadates. Kui mõni asjalik küsimus, millele siit foorumist vastust ei leidnud siis küsi julgesti.ma mõtlesin et ma käin nädala ära kangutan seal ühe sõbra kava järgi natuke kaasa ja siis lasen siit kellegil omale kava teha..
aprill 20, 2009 at 5:24 p.l. #192245MWEchamp
Memberma mõtlesin et ma käin nädala ära kangutan seal ühe sõbra kava järgi natuke kaasa ja siis lasen siit kellegil omale kava teha..Kui sa oled algaja siis ära mitte mingil juhul treeni kellegi teise kava järgi, sa võid ( ja tihti ka teed) endale kasu asemel kahju. Võta algajate kava või lase tellida. Mõlemad on head variandid. Ning jumala eest, loe siin foorumis natuke ja hari ennast.
aprill 20, 2009 at 5:32 p.l. #192249timo116
MemberToidulisanditest on liiga ennatlik järeldus sul vist, et midagi meeletult juurde annavad, nad ei tee seda…selle raha võiksid toitumiskava alla panna pigem…
aprill 20, 2009 at 8:21 p.l. #192302rinaldo
MemberKui sa oled algaja siis ära mitte mingil juhul treeni kellegi teise kava järgi, sa võid ( ja tihti ka teed) endale kasu asemel kahju. Võta algajate kava või lase tellida. Mõlemad on head variandid. Ning jumala eest, loe siin foorumis natuke ja hari ennast.http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=19
Ma soovitaks pigem seda kava. Põhjuseks siis see, et seljale on rohkem rõhku asetatud.
Järgmisena soovitaks võtta selle kava
aprill 21, 2009 at 4:08 e.l. #192312R.T
Memberpm tühja kangi ei ole mõttet ka vist seal nühkidatee niipaljuga kui jõuad.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.