Skip to main content

Tallinna-Tartu mnt. 41km liiklusõnnetus

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Tallinna-Tartu mnt. 41km liiklusõnnetus

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 46 total)
  • Autor
    Postitused
    pumper
    Member

Jaksu teile mõlemale. Pidage vastu!

Ma loodan, et tulete sellest lõpuks koos tugevamatena välja.

kuuliks
    Member

Loodan, et tütarlaps paraneb ja ise pead vastu. Inimese vigastus või kaotus on alati valus.

Kui minu isa eelmisel suvel siitilmast 52. a lahkus, ei saanud mina temale midagi öelda, kuna olime möödaminnes kohtunud viimase 20 a jooksul 2x ja 1x silmast-silma vesteldes. Ei taha kedagi süüdistada, kuid siiski tema minekus oli süüdi tema teine abikaasa (kahjuks).

JACKO
    Member

Kardan ta peavigastuse pärast kohutavalt. Ta on nii eriline inimene, tugev, muudab mind tervikuks….. ootamine on kõige hullem…

Lexusl
    Member

Kardan ta peavigastuse pärast kohutavalt. Ta on nii eriline inimene, tugev, muudab mind tervikuks….. ootamine on kõige hullem…

Pea vastu Ahti!

kuuliks
    Member

Loodame-ootame parimat.

JACKO
    Member

Kõik muu jätab hetkel külmaks, tuimaks. Loeb ainult üks, tema tervis!

Tigerkutsu
    Member

Usume, et ta saab kiiresti täiesti terveks!

Paul.K.
    Member

Väga hea,et julgesid sellest üldse teisi teavitada ja seda siia postidada.Hoian Teile pöialt,kiiret paranemist talle.

kuuliks
    Member

Kuidas on olukord? Kas paranenud?

FG
    Member

Jah tahaks ka teada, kuidas neiul läheb? Kas intensiivist väljas?

Rookie21
    Member

Jube juhus, et selline asi juhtus. Loodan,et kõik läheb hästi ja kannatanud saavad terveks!

Andrei8
    Member

Kurb igal juhul, olgu siis süüdi kes- või mistahes aga ennast huvitab täpselt kes mida seal korda saatis, et selline koletu asi toimuma sai!?

Teab keegi lähemalt?

Lexusl
    Member

Nii palju kui Ahti mulle rääkis, oli põhjustaja lihtsalt roolis üleväsimuse tõttu magama jäänud ja vastassuunda kaldunud.

Ja nagu ikka, süüdlane jalutas juba samal päeval omal jalal.

kuuliks
    Member

Nii palju kui Ahti mulle rääkis, oli põhjustaja lihtsalt roolis üleväsimuse tõttu magama jäänud ja vastassuunda kaldunud.

Ja nagu ikka, süüdlane jalutas juba samal päeval omal jalal.

Joobes ja magamata juhid sõidavadki kahjuks alati teisi vigaseks ja ise pääsevad enamjuhtudel kriimuga või üldse tervelt.

Mul tuttaval oli asja Haapsallu, kui pimedal maanteel hüppas auto ette purupurjus mustades riietes ilma helkurita mees. Autojuht oli šokis ja ei saanud kohe aru, mis toimus. Mees sai kerge löögi, juht aga tegi valesti, et ta enne mõtlemata mehe haiglasse kontrolli viis. Nüüd on keegi mehele ”tarka nõu” andnud ja ta pressib juhilt 45 00 krooni. Mis asjast saab/sai veel ei tea. Tõestada pole millegagi, et ta purjus oli ja auto ette tolknes ja ka seda, kelle käest löögi sai.

Loodan,et JACKO tüdruk on tervenemas!!

JACKO
    Member

Ta on siiani intensiivravi osakonnas…. Vara veel õelda, mis saab, kuid loodame, et läheb ikka aina paremaks.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 46 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.