Tallinna head spordisaalid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Tallinna head spordisaalid
- This topic has 17 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
oktoober 5, 2009 at 8:52 e.l. #224344
M.M.
MemberMa ka ei saa aru sellest. Saal nagu saal ikka – ei midagi erilist. Plussideks on suur duši- ja riietusruum. Muu on minu arust täiesti tavaline. Miinusteks: liiga pehmed surumispingid ja *vist* 25kg ketaste puudumine (vähemalt mina üle 20kg kettaid ei leidnud). 10kg kettad on vale läbimõõduga ka. Masinaid ma ei ole kasutanud, ei oska kommenteerida.Asi ei ole alati ka varustuses. Õhkond ja muu sotsiaalne pool on see mis teeb spordiklubist spordiklubi. Enamus saale on ülesehitatud puhtalt ärile, kus iga hinna eest läbi valede meelitatakse kliente liikmeks astuma. See maksab tulevikus lihtsalt kätte ja see ei jää ka klientide poolt märkamata. Sparta eesmärk ei ole ilmtingimata meeletu kasu tagaajamine.
Lisaks on Spartas olemas 25 kettad ja kohe varsti saabuvad ka uued väiksema läbimõõduga 10 kettad. Äsja sai ka soetatud kaks Eleiko proffi kangi jne. Igatahes toimub pidev täienemine. Arvestades sellega, et klubi on alles aasta vana siis ei saa ka eeldada ka kohe maksimumi. See, et klubi üldse hakkaks millalgil päris plussi tootma läheb ikka palju aastaid aega. Arvan, et ei pea rohkem selgitama….
oktoober 5, 2009 at 9:07 e.l. #224347kunnar
MemberSaali õhkkond on ka väga oluline!!!25kg-sed kettad täiesti olemas, isegi punased, et parem näha oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis mõttes 10kg-sed on vale läbimõõduga??
25 kilosed olemas küll jah. 10 kiloste kohta ei oskagi kindlalt öelda, aga 15 ja 20 kilosed on küll selles mõttes vale läbimõõduga, et kui jõutõmmet või mõnda klassikalist tõstet ainult nende ketastega teha, siis jääb kang maast ebastandardsele kõrgusele.
Mind natuke häirib, et Spartas on ainult üks kükipuur. Kohe kükipuuri kõrval on küll veel teine koht kus teoreetiliselt saaks kangi õlgadele, aga seal on astmete vahed nii suured, et kõrgemal astmel peab kangi kättesaamiseks kikivarvukile tõusma ja alumisel astmel juba kangi alla “roomama”. Väga ebamugav. Teisest küljest on jälle hea, et olemas tõstepõrand ja et tohib magneesiumi kasutada. Isegi kauss magneesiumiga olemas.
oktoober 5, 2009 at 9:22 e.l. #224352Alexander Andrusenko
ModeratorAsi ei ole alati ka varustuses. Õhkond ja muu sotsiaalne pool on see mis teeb spordiklubist spordiklubi. Enamus saale on ülesehitatud puhtalt ärile, kus iga hinna eest läbi valede meelitatakse kliente liikmeks astuma. See maksab tulevikus lihtsalt kätte ja see ei jää ka klientide poolt märkamata. Sparta eesmärk ei ole ilmtingimata meeletu kasu tagaajamine.Lisaks on Spartas olemas 25 kettad ja kohe varsti saabuvad ka uued väiksema läbimõõduga 10 kettad. Äsja sai ka soetatud kaks Eleiko proffi kangi jne. Igatahes toimub pidev täienemine. Arvestades sellega, et klubi on alles aasta vana siis ei saa ka eeldada ka kohe maksimumi. See, et klubi üldse hakkaks millalgil päris plussi tootma läheb ikka palju aastaid aega. Arvan, et ei pea rohkem selgitama….
Selge, Eleiko kang on väga positiivne nähtus saalis. Õhkkonda ma ei oska tõesti kommenteerida, kuna ainult 1 korra olen käinud seal.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.