Skip to main content

Tallinn-Helsinki-Stockholm võistlus

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Tallinn-Helsinki-Stockholm võistlus

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • Autor
    Postitused

Sa käisid vist julgestamas? Alessandro oli ka, tundus vähemalt piltidelt…

Mis tunne julgestada on, kui meestel on 300 kg õlgadel?

Samakamees
    Member

Erkko
    Member

Ma seisin ühe jalaga põrandal ja teisega maas, polnud midagi

Ja kas mõni võistleja kangi ka turjalt maha viskas ?

Seekord läks hästi ja õnnetusi ei olnud. Rain korra tahtis ümber kukkuda, aga me püüdsime ta õigel ajal kinni. Ta päris turjalt maha kangi ei visanud ka, nii et me jõudsime reageerida.

Samakamees
    Member

ühe korra langes raskus suht hooga kätele küll, aga maha ei visatud. Kui maha visataks oleks niikuinii täielik FAIL julgestajate jaoks, sest 300kg õhust kinni nii naljalt ei püüa

Erkko
    Member

Sest kui vaadata neid pilte, siis seal oli suht raske korralikku julgestusasendit sisse võtta. Tagumisel vennal oli ka nii vähe ruumi, et kui võistleja oleks pildi tasku visanud ja taha poole kandunud oleks julgestaja kangi all ja võistleja tema peal.

Samakamees
    Member

Sest kui vaadata neid pilte, siis seal oli suht raske korralikku julgestusasendit sisse võtta. Tagumisel vennal oli ka nii vähe ruumi, et kui võistleja oleks pildi tasku visanud ja taha poole kandunud oleks julgestaja kangi all ja võistleja tema peal.

Tagumisel mehel oli ruumi kõige rohkem julgestajatest.

Ei, tagumisel mehel ruumi ikka on, aga selle ruumiga ei ole midagi peale hakata. Kui mees su peale vajuma hakkab, siis julgestaja ei hüpa eest ära, vaid hakkab püüdma. Ja kui püüda ei õnnestu, siis oled igal juhul kangi all.

Erkko
    Member

Ei, tagumisel mehel ruumi ikka on, aga selle ruumiga ei ole midagi peale hakata. Kui mees su peale vajuma hakkab, siis julgestaja ei hüpa eest ära, vaid hakkab püüdma. Ja kui püüda ei õnnestu, siis oled igal juhul kangi all.

SELLE pildi peal tundub, et tagumine on ka kohe kohe ääre peal. Võistleja veidikene kandub taha ja tagumine võib kergelt libastuda.See on nagu pimedas trepist alla minek, kunagi ei või teada, millal viimane aste tuleb. Ja kui tuleb, siis võib end vigastada.

Ning kõige hirmuäratavam asend on parempoolsel noormehel. Teatavasti raskuste tõstmiselt kandub raskus kannale. Kannad õhus on raskusi üpris keeruline tõsta.

Aga õnneks kõik on elu ja tervise juures !

Samakamees
    Member

SELLE pildi peal tundub, et tagumine on ka kohe kohe ääre peal. Võistleja veidikene kandub taha ja tagumine võib kergelt libastuda.See on nagu pimedas trepist alla minek, kunagi ei või teada, millal viimane aste tuleb. Ja kui tuleb, siis võib end vigastada.

Ning kõige hirmuäratavam asend on parempoolsel noormehel. Teatavasti raskuste tõstmiselt kandub raskus kannale. Kannad õhus on raskusi üpris keeruline tõsta.

Aga õnneks kõik on elu ja tervise juures !

Erkko
    Member

Seljuhul minu viga. Pildi peal tundub teistmoodi.

Paul.K.
    Member

Võistlus oli väga vägev!

Ülaltoodud pilt petab mu arust natukene,sest mu teada oli tagumisel mehel piisavalt ruumi veel,lihtsalt pilt on sellise nurga alt tehtud.

Arnie
    Member

Ise olin ka üks julgestajatest, kuna olin esimest korda elus julgestamas võistlustel, siis ei osanudki midagi karta. See ehmatas küll ära kuidas Rainil läks tasakaal ära, õnneks me kõik reageerisime kiirelt ja lahendasime olukorra.

-AJ-Styles
    Member

Julgestamine selline tore närve kõditav tegevus:D

Aga võistlus oli päris pinget pakkuv ja ei osanudki kohati arvatagi, kes võidab.

Raigole õnne surumise abs. rekordi tegemise puhul, 159 wilksi(Y), muidugi kogusumma ja kükk olid ka head:D

Sain lõpuks ka videod netti tõstetud. Videod on protokolli lõpus

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.