Jah nii ta on olen jõutõstmise andunud fänn ja kui kunagi kulturismis hooaja vahele jätan või enam ei võistle , hakkan tõsisemalt tegelema jõutõstmisega – luban! Kui vähegi liigesed vastu peavad. Sulle Marko aga ütlen, et kui ükskord see tulede põlemapanemine, siis sõltumata värvist punane või valge üle viskab, oled oodatud tagasi lavalaudele “jalga raputama…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “. Kes teab see naerab….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
..saputama ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Elu on koosneb etappidest ja Sinu mainitud on möödanik. Aga praegu olen küll väga kindel, et teen seda, mis mul hästi välja tuleb. Igasugune aastaringne madal kaloraaž ja veepuudusest tekkinud krambid, panevadki jalga saputama ja teevad enesetunde halvaks…ehk siis ma ei oska seda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seekord proovida võis, aga nüüd ma tunnen ennast teatud ringkonnale hulga vajalikum kui siis. Ühe lausega- Tuleb teha seda, mida hästi oskad, kehtib kõigi kohta.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>