Skip to main content

Tallakramp

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    V8
    Member

Nimelt tekib mul mõnikord jõusaalis jalalaba keskosa seesmisele poolele kramp.

Juhtub tekkima just siis, kui on püstiasend ja ülakeha harjutus, kaasneb ainult suure punnitamisega.

Mis selle põhjustada võiks(peale suure raskuse) ja kuidas vältida? Eriti ei tahaks suurematest raskustest loobuda.

Ette tänades.

Creek
    Member

Vana oled? Äkki lihtsalt kasvad…

ROtter
    Member

Nimelt tekib mul mõnikord jõusaalis jalalaba keskosa seesmisele poolele kramp.

Juhtub tekkima just siis, kui on püstiasend ja ülakeha harjutus, kaasneb ainult suure punnitamisega.

Mis selle põhjustada võiks(peale suure raskuse) ja kuidas vältida? Eriti ei tahaks suurematest raskustest loobuda.

Ette tänades.

Põhjustabki suur raskus ja jalapöia lihaste nõrkus. Võiks kasutada spets ortopeedilisi tallatugesid ja tugevdada varvaste lihaseid, nt. varvastega pliiatsi haaramine, suvel paljajalu jooksmine liival. Põhjuseks võib olla ka lampjalgsus.

QWE8
    Member

Äki vedeliku puudus.

M.M.
    Member

Mõni aastat tagasi oli jõusaalis ühel mu kliendil sama mure. Kramp tekkis tal ka lihtsalt pikalt käies ja püsti seistes. Lõpuks muud ei aidanud kui talla alune kõõlus “remonditi” kirurgi poolt.

V8
    Member

Ok, tänud.

Kuup
    Member

Endal ka vahest tekib. Aga just sellise pingutava asendi tõttu, eks lampjalg võib põhjus olla küll.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.