Skip to main content

Talje

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Talje

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Mr.Y
    Member

Kust mõõdetakse talje ümbermõõtu? Ma arvasin, et talje on keskkoht ehk puusaumbermõõt. Aga puusakonti ei saa ju väiksemaks muuta kuidagi ega suuremaks, nii et see ei saa olla. Siis mõtlesin et se on vöökoht ehk siis naba kõrguselt mõõtes aga nüüd nägin mingeid modelle mõõdetim tagumiku ümbert saadi taljeümbermõõt. Aga see tuleb ju ümber reite, siis kuidas saab suure nelipealihasega kulturistil olla väike taljeümbermõõt :S

Kust seda siis ikka mõeldakse, mõõdetakse?

H2o
    Member

Kui ma õigesti tean siis naba kõrguselt mõõdetakse:)

FitGirl
    Member

Kuna iga inimese keha on individuaalne, siis ei saa määratleda täpset asukohta, et nüüd selle kohapeal ja möödame kõigil nii.Vööümbermõõtu mõõdetakse vöö kõige peenemalt kohalt mõnel nabast väheke kõlgemal mõnel nabaga ühel tasandil. Taljeümbermõõt on ikka sama mis vööümbermööt ehk keskkoht ja puusaümbermõõte võetakse puusade kõige laiemast kohast eestvaates et siis jah pm. üle tagumiku.

Elavhõbe
    Member

Tere

vaatasin siin vana teemat. Tekkis kysimus, et kuidas talje ümbermõõtu mõõdetakse, kas kõht vabalt või tõmmatakse sisse. Küsimus tekkis, et kuskil foorumis hakkas silma, et rinnaümbermõõtu mõõdetakse kopsud õhku täis, ma ise oli seda teinud välja hingatult.

koit107
    Member
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.